ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Мнениеот MapTo_D » 16 яну 2017 09:04

Позицията на страничния съдия при изравнителния гол - покъртителна!!! :shock: :o Супер зле са арбитрите навсякъде, до преди известно време си мислех, че само нашите са такива баламурници. :lol: Гледах до около 60та минута, после трябваше да се работи. До тогава можеше да вкараме поне 3 гола, ама като няма кой да го направи, накрая се мъчим за Х. За 100 милионния съм без коментар, бива да остане някой и друг мач на пейката, че му пуши главата. Предстоят не леки мачове с 'криви' отбори, дано не им повлияе лошо днешния резултат.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 яну 2017 15:57

MuFc1878 написа:Както си и знаех, никога нищо не е наред, когато дойде този мач! Почти винаги Ливърпул ни бият по два показателя - нагласа и мотивация. Обяснение за това така и не намирам. И при Сър Алекс беше същото.

Относно първото полувреме и незадоволителната продукция на Карик-Ерера-Погба. Ливърпул е вторият отбор, който гостува на Олд Трафорд (след Сити) и прилага подобна чудовищна преса. Разиграванията бяха предимно между Рохо, Джоунс и Де Хея, а се вижда, че става паника, когато те играят толкова често с топката. Друг парадокс е, че по-чистите ни положения бяха през първите 45 минути. Познах, че ако не вкараме първи, ще берем сериозни ядове. Финишинга отново ни е трагично ниво - Погба и Мхитарян бяха длъжни да отбележат.

Друго, което ми направи силно впечатление бе, че срещу наш играч имаше по трима от гостите, страхотна игра без топка!!! Малкият новобранец на десния бек, бе сериозно подмомаган и така Марсиал просто бе неутрализиран. Крилата пак не работеха.

Второто логично Клоп ги върна, но пък тогава имаха добри положения на контра. Бих казал, че без Коу, Мане и Стъридж това им бе максимума на възможностите.

Ключовият момент за изравнителния гол.....появата на така хуленият Фелайни! Ловрен не спря цял мач да бие за първа топка Ибрахимович, но белгиеца веднага вся смут в тяхното поле. Рашфорд вместо Рууни щеше да има по-голям ефект. Жозе игра ва банк, поставяйки Мики на левия бег.

Определено спечелена точка за нас и загубени две за гостите.

Ти за пореден път триеш мнения на фенове на Манчестър Юнайтед, в тема във форума на Манчестър Юнайтед, а скопените докери ги оставяш да си пишат простотиите тук. За нищо не ставаш, пич, по-добре без модератор да го караме и всеки да си пише квото иска. :evil: Аз и за тва не пиша тука, щото само лакеи и нагаждачи останаха.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 яну 2017 17:57

Нямам нищо против, ако ти се занимава, да станеш локален модератор. Само пиши на администраторите. Малко бавничко стават нещата, преди 6 месеца дадох заявка, че искам да ми махнат правата, но още чакам конкретни действия :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 яну 2017 18:39

Хем не ти се занимава, хем триеш избирателно мнения. По-добре остави нещата на произвола на съдбата, щото иначе излиза че предпочиташ чуждите фенове да пишат тук и да се гаврят постоянно.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 16 яну 2017 18:50

Мен пък ме кефи модератора за какво да пада на нивото на тези лакеи.
Изображение

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 17 яну 2017 10:04

Здравейте, както някои разбраха, аз бях на стадиона и изживях един страхотен ден. По-късно ще кача някоя и друга снимка и клипчета. Не съм гледал още репортажи от мача, само няколко избрани момента, така че не мога да коментирам много играта на отборите, съдийските решения и т.н. но мога да споделя няколко впечатления, които пък няма как да ги усетите през телевизора.

Руни - започвам с него, защото смятам, че Жозе направи грешка като не го пусна титуляр. Избора да започне с Карик изглежда резонен за много хора, но на загрявката се видя, че Руни изобщо не е доволен. Разцъкваше си леко встрани, блъскаше топката на някъде изобщо изглеждаше изнервен и огорчен. В същото време и на загрявката, през първото полувреме много пъти публиката скандираше неговото име и всички искаха да го видят в игра. Той определено получи голяма доза подкрепа от феновете. Не оправдавам обаче Руни за слабата игра, все пак 45 минути не са малко. Колкото и да си ядосан и изнервен, когато получиш своя шанс трябва да го използваш. Но влизането на Руни и особено няколкото му добри отигравания допринесоха (тук съм съгласен със Смути) позитиви поне в психологически план, да не говорим, че и защитата на Ливърпул се усети под по-голям натиск.

Погба - това, че игра отчайващо слабо се видя и на живо, но това момче има сериозен проблем с психиката. На самата загрявка още се видя, че е голям лигльо. Всички тренират това, което им казва треньора, той си прави каквото си иска и тича насам-натам като някаква кокошка. Спъна се 2-3 пъти в топката докато се опитваше да направи някакви финтове, само не знам как не си върза краката на възел. Отделно от това преди няколко дена искал да разведе някакви приятели из стадиона и бил тръгнал да ги прекарва от където му скимне, та му били правили "забележка". Аз съм на мнение, че ако ще си остане този лигльо, да се стяга яко и да става по-сериозен, иначе по-добре го махат. Сещам се за първите години на Роналдо, но него поне сър Алекс го вкара в правия път.

За мача мисля, че нашите играха по-добре като цяло. Ако не беше тъпата грешка на Погба едва ли Ливърпул щяха да стигнат до гол първи в мача. В крайна сметка, равенството е напълно закономерно с оглед показаното от двата отбора.

Емоцията преди, по време и след мача е страхотна. Целият град се подготвяше за този мач. Навсякъде беше пълно с хора с шалчета на Юнайтед, всички се готвеха за спектакъла, събираха се по пъбовете и баровете, около стадиона, просто имах чувството, че всеки втори в този град е фен на Юнайтед (което може и да е истина :twisted:). Подкрепата от страната на феновете е страхотна. Това нещо изобщо не се вижда по телевизията. Навсякъде се виждат групички от хора, които пеят песни на Юнайтед, обсъждат играта, футболистите, мениджърите, изобщо цялата атмосфера е не само футболна, но всички теми на разговори са обединени от Юнайтед.

По време на мача песните не спряха, а моментите около двата гола бяха нещо невероятно. Първо при гола на Ливърпул, сякаш като по команда или все едно беше репетирано, точно когато феновете на Ливърпул започнаха да се радват и да пеят, бяха брутално заглушени, надвикани и обезличени (звуково, някой да не се обиди) от свръх мощното "UNITED, UNITED, UNITED". Дори сега като пиша това и потръпвам от страхотната емоция, която изпитах. Това си беше чиста проба любов към отбора и безприкословна подкрепа. При гола на Юнайтед, няма да ми стигнат думите да опиша радостта, както моята така и тази обхванала целият стадион. Сякаш, не вълна, а цяло цунами от най-позитивната емоция заля всички на Олд Трафорд. Вибрациите по бетона се усещаха като земетресение, а хората, жени, мъже, деца, баби, дядовци, всички скачаха и викаха, все едно всички бяха спечелили току що по един милион паунда. Честно казано, имах чувството, че и феновете на Ливърпул се радват. :) Лудостта обхванала всички беше нещо великолепно, истинска красота, любов, радост, еуфория, екстаз, вълнение, всичко това разбъркано с магията на Олд Трафорд. Пожелавам го на всеки фен!
Имам кратко клипче от гола на Юнайтед, което дори аз не съм гледал още, но ще се опитам довечера да споделя тук.

Сега след като прочетох темата искам да ви кажа на всички, фенове на Ливърпул, Челси, Арсенал или някакви други отбори, фенове на Юнайтед, заяжданията, псуването, обидите, омразата са неща, които в този момент ми изглеждат още по дребави и безсмислени. Това за мен са най-глупавите емоции, на които може да се отдаде един човек, особено в светлината на един такъв футболен спектакъл. Никога не съм мразил някой отбор и не съм разбирал тази омраза, която изпитват някои фенове, а сега в този момент дори ги съжалявам, защото това са емоции на вятъра, похабени нерви за нищо. Радвайте си се на отбора, ако пък друг отбор не ви допада или не го коментирайте или не го гледайте изобщо не си го слагайте на сърцето. На обиколката на Олд Трафорд и музея в нашата група имаше и двама души, фенове на Ливърпул. Евала им на момчетата, искаха да си обогатят футболните познания, да посетят стадиона на вечният враг и да покажат уважение и респект. Разхождаха се с шалчетата на Ливърпул, но никой нищо не им каза или да се заяжда някой с тях. Това са истински фенове - обичат си отбора, но показват уважение към съперниците му.

Много дълго стана, но всъщност мога да изпиша още толкова. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 яну 2017 12:23

Jackxxx написа:Здравейте, както някои разбраха, аз бях на стадиона и изживях един страхотен ден. По-късно ще кача някоя и друга снимка и клипчета. Не съм гледал още репортажи от мача, само няколко избрани момента, така че не мога да коментирам много играта на отборите, съдийските решения и т.н. но мога да споделя няколко впечатления, които пък няма как да ги усетите през телевизора.

Руни - започвам с него, защото смятам, че Жозе направи грешка като не го пусна титуляр. Избора да започне с Карик изглежда резонен за много хора, но на загрявката се видя, че Руни изобщо не е доволен. Разцъкваше си леко встрани, блъскаше топката на някъде изобщо изглеждаше изнервен и огорчен. В същото време и на загрявката, през първото полувреме много пъти публиката скандираше неговото име и всички искаха да го видят в игра. Той определено получи голяма доза подкрепа от феновете. Не оправдавам обаче Руни за слабата игра, все пак 45 минути не са малко. Колкото и да си ядосан и изнервен, когато получиш своя шанс трябва да го използваш. Но влизането на Руни и особено няколкото му добри отигравания допринесоха (тук съм съгласен със Смути) позитиви поне в психологически план, да не говорим, че и защитата на Ливърпул се усети под по-голям натиск.

Погба - това, че игра отчайващо слабо се видя и на живо, но това момче има сериозен проблем с психиката. На самата загрявка още се видя, че е голям лигльо. Всички тренират това, което им казва треньора, той си прави каквото си иска и тича насам-натам като някаква кокошка. Спъна се 2-3 пъти в топката докато се опитваше да направи някакви финтове, само не знам как не си върза краката на възел. Отделно от това преди няколко дена искал да разведе някакви приятели из стадиона и бил тръгнал да ги прекарва от където му скимне, та му били правили "забележка". Аз съм на мнение, че ако ще си остане този лигльо, да се стяга яко и да става по-сериозен, иначе по-добре го махат. Сещам се за първите години на Роналдо, но него поне сър Алекс го вкара в правия път.

За мача мисля, че нашите играха по-добре като цяло. Ако не беше тъпата грешка на Погба едва ли Ливърпул щяха да стигнат до гол първи в мача. В крайна сметка, равенството е напълно закономерно с оглед показаното от двата отбора.

Емоцията преди, по време и след мача е страхотна. Целият град се подготвяше за този мач. Навсякъде беше пълно с хора с шалчета на Юнайтед, всички се готвеха за спектакъла, събираха се по пъбовете и баровете, около стадиона, просто имах чувството, че всеки втори в този град е фен на Юнайтед (което може и да е истина :twisted:). Подкрепата от страната на феновете е страхотна. Това нещо изобщо не се вижда по телевизията. Навсякъде се виждат групички от хора, които пеят песни на Юнайтед, обсъждат играта, футболистите, мениджърите, изобщо цялата атмосфера е не само футболна, но всички теми на разговори са обединени от Юнайтед.

По време на мача песните не спряха, а моментите около двата гола бяха нещо невероятно. Първо при гола на Ливърпул, сякаш като по команда или все едно беше репетирано, точно когато феновете на Ливърпул започнаха да се радват и да пеят, бяха брутално заглушени, надвикани и обезличени (звуково, някой да не се обиди) от свръх мощното "UNITED, UNITED, UNITED". Дори сега като пиша това и потръпвам от страхотната емоция, която изпитах. Това си беше чиста проба любов към отбора и безприкословна подкрепа. При гола на Юнайтед, няма да ми стигнат думите да опиша радостта, както моята така и тази обхванала целият стадион. Сякаш, не вълна, а цяло цунами от най-позитивната емоция заля всички на Олд Трафорд. Вибрациите по бетона се усещаха като земетресение, а хората, жени, мъже, деца, баби, дядовци, всички скачаха и викаха, все едно всички бяха спечелили току що по един милион паунда. Честно казано, имах чувството, че и феновете на Ливърпул се радват. :) Лудостта обхванала всички беше нещо великолепно, истинска красота, любов, радост, еуфория, екстаз, вълнение, всичко това разбъркано с магията на Олд Трафорд. Пожелавам го на всеки фен!
Имам кратко клипче от гола на Юнайтед, което дори аз не съм гледал още, но ще се опитам довечера да споделя тук.

Сега след като прочетох темата искам да ви кажа на всички, фенове на Ливърпул, Челси, Арсенал или някакви други отбори, фенове на Юнайтед, заяжданията, псуването, обидите, омразата са неща, които в този момент ми изглеждат още по дребави и безсмислени. Това за мен са най-глупавите емоции, на които може да се отдаде един човек, особено в светлината на един такъв футболен спектакъл. Никога не съм мразил някой отбор и не съм разбирал тази омраза, която изпитват някои фенове, а сега в този момент дори ги съжалявам, защото това са емоции на вятъра, похабени нерви за нищо. Радвайте си се на отбора, ако пък друг отбор не ви допада или не го коментирайте или не го гледайте изобщо не си го слагайте на сърцето. На обиколката на Олд Трафорд и музея в нашата група имаше и двама души, фенове на Ливърпул. Евала им на момчетата, искаха да си обогатят футболните познания, да посетят стадиона на вечният враг и да покажат уважение и респект. Разхождаха се с шалчетата на Ливърпул, но никой нищо не им каза или да се заяжда някой с тях. Това са истински фенове - обичат си отбора, но показват уважение към съперниците му.

Много дълго стана, но всъщност мога да изпиша още толкова. :)

Уникално си го написал, наистина благородно ти завиждам за изживените емоции, дай Боже всеки да изпита това, което и ти си успял.
Между другото съм цитирал коментара ти за Погба и в офи форума на отбора, надявам се не възразяваш.
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”