ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Мнениеот CECO_1981 » 15 яну 2017 20:47

slash1912 написа:
CECO_1981 написа:Интересно ми е когато бием,защо не сте тука във форума да коментирате.Нищо не сме издрапали много ги разбираш нещата.Всички сте разбирачи по английски футбол.

Аз съм тук,защото Ливърпул играе с вас,капиш?

"Капиш" ти какво искаш да се оплаша ли.Ти постоянно си тука не е само заради този мач.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 яну 2017 20:49

CECO_1981 написа:
slash1912 написа:
CECO_1981 написа:Интересно ми е когато бием,защо не сте тука във форума да коментирате.Нищо не сме издрапали много ги разбираш нещата.Всички сте разбирачи по английски футбол.

Аз съм тук,защото Ливърпул играе с вас,капиш?

"Капиш" ти какво искаш да се оплаша ли.Ти постоянно си тука не е само заради този мач.

Дай да видим колко съм тук "постоянно" :lol: Да не говорим,че мога да си пиша колкото и където искам.след като не нарушавам правилата!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 яну 2017 20:50

Смешното е, скъпи фенове на Пуул, че съм чел форума Ви и там редовно името на Юнайтед се преименува по всякакви възможни начини. Затова не се правете на засегнати сега от това как наричаме вашия отбор.
Заслужена точка и за двата отбора.
Изображение[/center]

nakaTa_7
Контакти:

Мнениеот nakaTa_7 » 15 яну 2017 20:52

Rofles написа:Смешното е, скъпи фенове на Пуул, че съм чел форума Ви и там редовно името на Юнайтед се преименува по всякакви възможни начини. Затова не се правете на засегнати сега от това как наричаме вашия отбор.
Заслужена точка и за двата отбора.

Резултата може и да е заслужен,но не и това!
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
C.T.I.D
Контакти:

Мнениеот C.T.I.D » 15 яну 2017 20:53

Голяма цензура тече в Ливърпулския форум. Бях написал, че отново вадят голямо самочувствие във форума, а на терена са без покритие и бях изтрит. :lol: Иначе обидите към Челси и Юнайтед си стоят. :mrgreen:
[center][rimg]http://i.imgur.com/llqMbCP.jpg[/rimg][rimg]http://i.imgur.com/gsnEPeQ.gif[/rimg][rimg]http://i.imgur.com/xkKqASh.png[/rimg][/center]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 15 яну 2017 20:54

Rofles написа:
old_traff написа:Когато Погба беше феноменален през последните няколко мача, никой не отбеляза това. Сега направи един слаб мач и отново беше обявен за провал. Жалко.

Погба ще е основно действащо лице в Юнайтед следващите години. Тези, които сега го плюят после ще го величаят.
Аз само не знам защо лузърските мишки са в нашия форум ? Нали сте много втасали ? Или 26 години без титла не стигат..

Погба и силен мач? Хммм кога е било това,че не мога да се сетя. Може във Ювентус. Откакто е дошъл в Юнайтед не е направил нищо в полза на отбора. За основно действащо лице със сигурност ще е така. Още от този мач е основно действащо лице ,защото не знае къде се намира. Има проблем със ориентацията този играч. Добре че дадоха 120 милиона за най добрия хандбалист във света. Не мерси съм да гледам такова дейстащо лице във този отбор. По добре да пусне Рашворд на негово място. Този и Фелани нямат място в отбор като Юнайтед. Не е нужно да се робува на имена и фен последователи както писа един човек преди няколко поста! Относно възхваляването,никога ама никога няма да го възхвалявам тоя сиганин. Добрите играчи се виждат във дербитата,а не срещу Заря Луганск. А вие си драскайте каквото искате.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 яну 2017 20:56

Там обидите към всички стоят, но тука идват и се вихрят. Псуват и нареждат, че и сметка държат как наричаме отбора им. Не е ли смешно ? В техния форум, абсолютно сериозно, веднъж не съм видял правилно написано името Манчестър Юнайтед, но идват и държат сметка тук, няма такива нагли копел*нца. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 яну 2017 21:03

Господин Спеца може да се засрами. В последния момент Клайн се контузва и влиза юноша, на който му е първи мач за ВЛ и не могат да го пробият нито веднъж :mrgreen: Хендо и Коу се връщат след контузии, Мане е за Купата, а дори извършихме само две смени.
П.С. Господин 100 милиона разбра ли най накрая къде е ?
П.С2. Яка засада ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 яну 2017 21:06

Емоционален мач.
Ливърпул и Юнайтед не заслужаваха да загубят. Точката не удовлетворя нито едните, нито другите.
Първото полувреме беше много зле за Юнайтед, до 30-та минута отборът на Ливърпул бяха избягали 5 км повече от нас. Именно затова ми се струваше, че техните футболисти са навсякъде по терена. Страхотна преса, която беше очаквана, но Моу не намери рецептата за противодействие.
Вместо 1-0 в 19-та минута, Погба "асистира" за гола на Ливърпул, но не беше това проблемът. Очаквах двойно повече нахъсан и изпъкващ Погба в останалите минути, а вместо това може да се каже, че играхме с човек по-малко цял мач. Ако сега не си лидер в такъв мач, то срещу Стоук или Уотфорд кел файда.
Мхитарян пък през второто полувреме вместо да разстреля Миньоле, тръгна да подава на Марсиал, че оня с петичка да отиграва, все едно водим с 5-0. На моменти крайно несериозно отношение в отиграванията и решенията на някои играчи.
Да се запише някъде, че хваля Фелайни. Повлия на развоя на мача, обра доста високи топки, имаше важна роля при изравняването, общо взето, когато е в противниковото наказателно поле, съм спокоен, но когато е в нашето, съм на тръни.
Другият разочароващ след Погба за мен е Рууни. Цяло второ полувреме нищо от него. Бавен, изнервен, несигурен, вместо да придаде опит и спокойствие, той действаше като тийнейджър, само че без скорост.
Радвам се, че серията без загубен мач продължава, но ме е яд, че не успяхме да се възползваме и да се доближим до топ 4, след грешката на Сити.
Идват мачове срещу Стоук, Хъл и Лестър, които задължително трябва да се вземат, а другите да сбъркат колкото се може повече.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 15 яну 2017 21:11

C.T.I.D написа:Голяма цензура тече в Ливърпулския форум. Бях написал, че отново вадят голямо самочувствие във форума, а на терена са без покритие и бях изтрит. :lol: Иначе обидите към Челси и Юнайтед си стоят. :mrgreen:

Така е. Били сме "отбора основан през 2004 та", акато им написах, че следващата година е тяхната го изтриха. :mrgreen:
Всяка следваща година е тяхна...
Иначе, от мача съм много доволен. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Манчестър Ю”