Мнениеот tevez » 15 яну 2017 21:06
Емоционален мач.
Ливърпул и Юнайтед не заслужаваха да загубят. Точката не удовлетворя нито едните, нито другите.
Първото полувреме беше много зле за Юнайтед, до 30-та минута отборът на Ливърпул бяха избягали 5 км повече от нас. Именно затова ми се струваше, че техните футболисти са навсякъде по терена. Страхотна преса, която беше очаквана, но Моу не намери рецептата за противодействие.
Вместо 1-0 в 19-та минута, Погба "асистира" за гола на Ливърпул, но не беше това проблемът. Очаквах двойно повече нахъсан и изпъкващ Погба в останалите минути, а вместо това може да се каже, че играхме с човек по-малко цял мач. Ако сега не си лидер в такъв мач, то срещу Стоук или Уотфорд кел файда.
Мхитарян пък през второто полувреме вместо да разстреля Миньоле, тръгна да подава на Марсиал, че оня с петичка да отиграва, все едно водим с 5-0. На моменти крайно несериозно отношение в отиграванията и решенията на някои играчи.
Да се запише някъде, че хваля Фелайни. Повлия на развоя на мача, обра доста високи топки, имаше важна роля при изравняването, общо взето, когато е в противниковото наказателно поле, съм спокоен, но когато е в нашето, съм на тръни.
Другият разочароващ след Погба за мен е Рууни. Цяло второ полувреме нищо от него. Бавен, изнервен, несигурен, вместо да придаде опит и спокойствие, той действаше като тийнейджър, само че без скорост.
Радвам се, че серията без загубен мач продължава, но ме е яд, че не успяхме да се възползваме и да се доближим до топ 4, след грешката на Сити.
Идват мачове срещу Стоук, Хъл и Лестър, които задължително трябва да се вземат, а другите да сбъркат колкото се може повече.