ВЛ | 19-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Мидълзбро| 2:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 19-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Мидълзбро| 2:1
Имах чувството,че ще скоча от 6 етаж след,като Погба го наниза.Изключителен Манчестър Юнайтед.

Много смело тръгнахте накрая. Определено си заслужавахте победата, но рефера ви усложни задачата неимоверно. Бая усилия и нерви се хвърлиха за тези точки.
--
Много ми допадна и смелото тръгване накрая. Винаги съм харесвал тези действия от Моуриньо в подобни моменти. Махаш централен защитник и пускаш нападател и go go go, каквото стане. Не да сменяш бековете като Венгер и някои подобни и така да се мъчиш да обърнеш накрая. Имаше един мач преди години, но не си спомням с кой играхте. Бяхте с - един човек (red) и падахте. Сър Алекс извади защитник, пусна нападател и обърна мача. Някой ако се сети за кой мач става дума... да каже; )
--
Много ми допадна и смелото тръгване накрая. Винаги съм харесвал тези действия от Моуриньо в подобни моменти. Махаш централен защитник и пускаш нападател и go go go, каквото стане. Не да сменяш бековете като Венгер и някои подобни и така да се мъчиш да обърнеш накрая. Имаше един мач преди години, но не си спомням с кой играхте. Бяхте с - един човек (red) и падахте. Сър Алекс извади защитник, пусна нападател и обърна мача. Някой ако се сети за кой мач става дума... да каже; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
То да не е един такъв, хаха.
Това беше вече мач с марката на Юнайтед, няма други такива ! Мача бе спечелен с тактическата ловкост на Моу и невероятното желание на играчите за победа, така ми харесват !
Това беше вече мач с марката на Юнайтед, няма други такива ! Мача бе спечелен с тактическата ловкост на Моу и невероятното желание на играчите за победа, така ми харесват !

- MapTo_D
- Контакти:
САФ това казваше преди - дали ще паднеш с 0:1 или 0-2/3 няма особено голямо значение. Така 'оправдаваше' смените, когато пуснаше нападател и махаше защитник. И аз се върнах не малко години назад с тоя щурм в последните минути. Но всичко преди това ми напомняше на един мач със свраките, когато топката просто отказваше да влезе и това беше. А и тогава и сега положения изобщо не липсваха.
Честита победа. Не съм гледал мача, но няма значение, важното е, че победихме.
Весело посрещане на 2017г на всички!
Наздраве!
Весело посрещане на 2017г на всички!
Наздраве!
ЧНГ, дяволи! Дано тя бъде по-добра за всички и любимия ни Манчестър Юнайтед!
Страхотен завършек на 2016-та година и своеобразен подарък за сър Алекс във "Фърги тайм".
Дано серията ни продължи и през новата година!
Страхотен завършек на 2016-та година и своеобразен подарък за сър Алекс във "Фърги тайм".
Дано серията ни продължи и през новата година!

Абсолютно копие на предните мачове със Стоук, Бърнли и Уест Хям! Не знам какъв е този карък дето ни годни, но заслужавахме трите точки. Зарадваха и Сър Алекс за 75 години. Жив и здрав 
За първи път след САФ, сме в серия от 12 поредни мача без загуба във всички турнири!

За първи път след САФ, сме в серия от 12 поредни мача без загуба във всички турнири!
Не знам какъв е този карък дето ни годни, но заслужавахме трите точки.
Футболът клони повече към логична, отколкото към нелогична игра, но все пак и клишето казва:
"Игра на голове".
Сиреч, може да си играл слабо и пак да спечелиш, може да си играл силно и да не спечелиш - това са само малка част от вариантите.
Ефективност му е майката, това е!
Ако случайно се даваха някакви бонус-точки за създадени положения, удари във вратата и пр.,сигурно ние щяхме да сме еднолични лидери в класирането.
За Манчестър Юнайтед идеалната комбинация е - силна игра(шоу)-изразителна победа, но поради куп причини, това е невъзможно да се случва винаги, още повече и във времена на доста по-силна конкуренция(и като бройка, и като сила) в сравнение с периода 1993-1997, 1999-2003 и 2007-2009.
Но в интерес на истината и това нещо си има своеобразна граница, все пак футболът е двустранна игра, трябва да има съспенс, интрига.