ВЛ | 19-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Мидълзбро| 2:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 19-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Мидълзбро| 31.12

Мнениеот Rofles » 27 дек 2016 15:10

sslevski написа:2:0. Гол с ръка и един от засада.Ако това с ръка не мине,може и дузпа.Барса и Манчестър Юнайтед водят класациите за тези неща.Това на Мата падане е показателно,какво тренират.Извинявам се не се заяждам,но това са фактите.Това е все едно да кажа,че Челси при Моу не са играли защитно.Та като подхванах тази тема.Много ми е интересно и неговото мнение,че в Челси не е имал играчите за да играе нападателен футбол.Този човек много ме разсмива,точно като за Коледа.
Сега и малко по сериозно мача е или 1 или Х,като по-скоро единицата ще е само с един гол разлика.

Извинявам се.. г-н Дървен философ. Гледал ли си мачове на Юнайтед този, а и миналия сезон ? Преброй колко дузпи са свирени за Юнайтед през тоя период ? А колко 50/50 ситуации са отсъдени в полза на противника ? Айде само да не говорим наизуст. Най-много дузпи в ерата на ВЛ знаеш ли кой е получил ? Не, не е Юнайтед :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 дек 2016 11:05

Rofles написа:
sslevski написа:2:0. Гол с ръка и един от засада.Ако това с ръка не мине,може и дузпа.Барса и Манчестър Юнайтед водят класациите за тези неща.Това на Мата падане е показателно,какво тренират.Извинявам се не се заяждам,но това са фактите.Това е все едно да кажа,че Челси при Моу не са играли защитно.Та като подхванах тази тема.Много ми е интересно и неговото мнение,че в Челси не е имал играчите за да играе нападателен футбол.Този човек много ме разсмива,точно като за Коледа.
Сега и малко по сериозно мача е или 1 или Х,като по-скоро единицата ще е само с един гол разлика.

Извинявам се.. г-н Дървен философ. Гледал ли си мачове на Юнайтед този, а и миналия сезон ? Преброй колко дузпи са свирени за Юнайтед през тоя период ? А колко 50/50 ситуации са отсъдени в полза на противника ? Айде само да не говорим наизуст. Най-много дузпи в ерата на ВЛ знаеш ли кой е получил ? Не, не е Юнайтед :)

Като стана дума за дузпи се опитах да се сетя колко такива има отсъдени в полза на Юнайтед този сезон в ПЛ. Освен тази срещу Саутхемптън, за друга аз не мога да се сетя. В същото време се сещам за няколко, които можеха да се свирят в ключови мачове(например Сити и Арсенал), но не стана. Без да съм гледал каквато и да е статистика, съм убеден, че от топ 6 Юнайтед е отборът, който е получил най-малко дузпи до сега(даже съм почти убеден, че и в топ 10 ако гледаме, пак може да са на 1-во място по този показател). От другата страна... ако се погледне статистика колко дузпи са свирени срещу отборите в топ 6, дали няма Юнайтед пак да оглави класацията? :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 30 дек 2016 16:44

Всички отбори в топ 6 са много стабилни през този сезон и основния ни шанс за топене на разликата е в директните мачове. Очевидно много рядко се допускат грешки срещу по-малките отбори. Ливърпул и Сити играят след нашия мач срещу Боро, така, че нашите трябва да си оставят дробовете на терена и да спечелят този мач. Допълнителна мотивация трябва да има Ибра, на когото са наобходими само 2 гола, за да изпревари Меси за топ голмайстор за 2016-та.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 дек 2016 04:30

Този мач ако успеете да дадете почивка на основни играчи и да го вземете леко ще е най-добре.
Струва ми се, че е възможно Ибра, Карик и ко да дадат фира малко за мача с УХ ако не починат. Предполагам, че ще търсите бърз гол и затваряне на мача за да пестите сили. Ако обаче Боро не пуснат гол в първите 15 мин е възможно да стане много неприятно.

2:0 ми се вижда най логично.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 31 дек 2016 14:17

Не ни бийте с много :oops:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 дек 2016 15:24

В историята на Висшата лига, това е третият път в който играем на 31-12.
1994-1995 - Саутхемптън 2-2
2011-2012 - Блекбърн 2-3
Разбира се, друг важен акцент за Манчестър Юнайтед е, че това е рождената дата на сър Алекс Фъргюсън.
Днес той навършва 75 години!
Дано най-накрая успеем да го зарадваме с победа на празника му :)

Не ни бийте с много

Каквото каже Златан, от него зависи :)

prazen_hladilnik
Контакти:

Мнениеот prazen_hladilnik » 31 дек 2016 15:42

Някой добър човечец ще даде ли линк към мача?

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 31 дек 2016 16:02

Покъртително, Косата титуляр... :o :shock: :oops:

Върни се в “Манчестър Ю”