ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Тотнъм | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Тотнъм | 1:0
Баи е новият Видич. Ще мачка много в идните години. Само на 22 е.
Ако някой намери гифче с Байли и онова отиграване с глава 1 минута след като влезна, да го постне тук!
Иначе това си беше шампионска победа - стабилно 1-0. Макар, че Моуриньо като го видях да говори на Фелайни и реших, че пак ще играе за Х.
Иначе това си беше шампионска победа - стабилно 1-0. Макар, че Моуриньо като го видях да говори на Фелайни и реших, че пак ще играе за Х.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Жозе е посветил успеха на.....Фелайни. Малко гавричка ми се вижда това 
Най-накрая спечелихме!
Чак трудна, не мисля, просто ние си усложняваме животеца(изшлино) като не довършваме противниците с втори/трети гол, а не е като да нямаме възможности, напротив!
Да, това ми е голямата болка и много се дразня, че продължава тенденцията започната от Ван Гаал. Перфектно е да спечелиш един процент от мачове с 1-0, т.нар.шампионски победи, но ясно е че няма как да се случва непрекъснато, че да се стремиш към това, с всичките рискове които съществуват и за съжаление ние изпитахме няколко пъти върху гърба си.
Ефективност му е майката, това е! Както се казва – с 3 удара да вкараш 4 гола.
Абсолютно! Не че нямахме възможност още след Челси да влезем серия, ама като не успяхме да затворим мачовете си с 2-0 и подарихме инициативата в последните минути на противниците...така се получава.
Моуриньо има сериозен проблем, защото в играта са още Бейли/Смолинг и Блинд.
Много се радвам за нашата защита - всички са борбени, смели, търкалят се като пумпали, блокират с шпагати...абсолютно съм спокоен за дефанзивното звено, невероятни са, най-добрите в Англия!
За Ибрата имам следното мнение:Когато иска може да е звяр, когато пусне ръчната – пълен отврат.
Така или иначе вече се убедих, че имат специални клаузи с Погба за определен брой титулярни мачове. Сигурно имат и такава клауза, че не трябва да бъдат изваждани, освен при контузия.
Иначе е парадоксално, че нито веднъж не ги пипна Моуриньо, а не е като да нямаше нужда.
Кои стари грешки? Че при 1-0 сами пускаме вълка в кошарата ли? Това е проблем на Моуриньо, а не че отборът се отпуска в края, напротив. Даже ставаме по-мобилизирани, задейства се автоматично ускорен режим защитаване, но за съжаление Стоук, Арсенал и Евертън извадиха огромен късмет, че ни вкараха за 1-1.
Първият път Де Хеа не се намеси както трябва, вторият път Жиру бе на правилното място, напълно късметлийски гол, а третият път Фелайни се оказа на неправилното място, в неправилния момент.
Аз му казвам Черният рицар. Реално, той ни е топ трансферът до момента, просто защото внася някакво свръх спокойствие в защитата, чак да не повярваш. Че смел, че хладнокръвен, че находчив, играе по-често с топката от някои атакуващи, напредва...е****и (мулти)функционалният играч.
С Фосу-Менса спокойно могат да заместят Погба и Ерера в центъра, че дори и в нападение да се включат.
Челси и Арсенал са наред.
Щом Венго и Конте могат да наредят серия от победи, защо и ние да не можем, е****!
Мекотело е, но засега не прави проблеми, старае се, ако не друго.
Валенсия нарочно си изкара картон, че да е на чисто преди коледния маратон, т.е.Моуриньо така е наредил де.
Предполагам, че бай Ашли ще започне срещу Палас.
Майната им на бековете, проблемът е кой да оставиш резерва от Бейли, Рохо и Джоунс на този етап??
Трудна победа, но беше крайно време да се случи с оглед подобрението в играта напоследък.
Чак трудна, не мисля, просто ние си усложняваме животеца(изшлино) като не довършваме противниците с втори/трети гол, а не е като да нямаме възможности, напротив!
Вкарването на голове си остава главен проблем! За 15 мача имаме едва 20 отбелязани попадения.
Да, това ми е голямата болка и много се дразня, че продължава тенденцията започната от Ван Гаал. Перфектно е да спечелиш един процент от мачове с 1-0, т.нар.шампионски победи, но ясно е че няма как да се случва непрекъснато, че да се стремиш към това, с всичките рискове които съществуват и за съжаление ние изпитахме няколко пъти върху гърба си.
Ефективност му е майката, това е! Както се казва – с 3 удара да вкараш 4 гола.
Най-накрая победа, дано и в сряда се поздравим с такава, защото е време да влязат в серия вече.
Абсолютно! Не че нямахме възможност още след Челси да влезем серия, ама като не успяхме да затворим мачовете си с 2-0 и подарихме инициативата в последните минути на противниците...така се получава.
Рохо и Джоунс отново печелят местата си в Юнайтед. Страхотни са и двамата!
Моуриньо има сериозен проблем, защото в играта са още Бейли/Смолинг и Блинд.
Много се радвам за нашата защита - всички са борбени, смели, търкалят се като пумпали, блокират с шпагати...абсолютно съм спокоен за дефанзивното звено, невероятни са, най-добрите в Англия!
Бтв, само мен ли Ибрахимович почва да ме дразни?
За Ибрата имам следното мнение:Когато иска може да е звяр, когато пусне ръчната – пълен отврат.
Така или иначе вече се убедих, че имат специални клаузи с Погба за определен брой титулярни мачове. Сигурно имат и такава клауза, че не трябва да бъдат изваждани, освен при контузия.
Иначе е парадоксално, че нито веднъж не ги пипна Моуриньо, а не е като да нямаше нужда.
Отново имаше треперене в края, но се поучихме от старите грешки. Сега трябва да направим серия от последователни победи и може да посрещнем новата година в удобна позиция.
Кои стари грешки? Че при 1-0 сами пускаме вълка в кошарата ли? Това е проблем на Моуриньо, а не че отборът се отпуска в края, напротив. Даже ставаме по-мобилизирани, задейства се автоматично ускорен режим защитаване, но за съжаление Стоук, Арсенал и Евертън извадиха огромен късмет, че ни вкараха за 1-1.
Първият път Де Хеа не се намеси както трябва, вторият път Жиру бе на правилното място, напълно късметлийски гол, а третият път Фелайни се оказа на неправилното място, в неправилния момент.
Байи е голям лудак.
Аз му казвам Черният рицар. Реално, той ни е топ трансферът до момента, просто защото внася някакво свръх спокойствие в защитата, чак да не повярваш. Че смел, че хладнокръвен, че находчив, играе по-често с топката от някои атакуващи, напредва...е****и (мулти)функционалният играч.
С Фосу-Менса спокойно могат да заместят Погба и Ерера в центъра, че дори и в нападение да се включат.
Скъсихме дистанцията от Тотнъм на 3 точки, а и от Сити на 6. Тепърва и другите ще губят точки.
Челси и Арсенал са наред.
Щом Венго и Конте могат да наредят серия от победи, защо и ние да не можем, е****!
Дармиан не е за титуляр
Мекотело е, но засега не прави проблеми, старае се, ако не друго.
Валенсия нарочно си изкара картон, че да е на чисто преди коледния маратон, т.е.Моуриньо така е наредил де.
Предполагам, че бай Ашли ще започне срещу Палас.
Майната им на бековете, проблемът е кой да оставиш резерва от Бейли, Рохо и Джоунс на този етап??
Редно е да остави Джоунс и Рохо да играят, докато някой не се контузи или покаже по-слаба форма. Ако веднага забие някой от тях на пейката, след като се завърне Байи или Смолинг, то играчът със сигурност ще разбере, че мениджърът му няма пълно доверие и го е пуснал, само защото няма кой друг. А остави ли ги да играят, Моу ще им покаже, че играят тези, които са в по-добра форма, а не заради това кой как се казва. Психологически тънък момент е. Байи януари заминава за КАН, така че само Смолинг ще остане като опция, а Блинд по-скоро ще запълва дупки, било то като бек или централен защитник.
Байи е класи над Джоунс, но може би наистина е редно да се изчака преди включването му в състава. Засега двойката Джоунс - Рохо е доста добра, но за мен няма как да е оптимална.
При тази игра от Рохо, Байи е точния човек, който да му партнира, а двамата свикнат ли един с друг ще е много интересно.
При тази игра от Рохо, Байи е точния човек, който да му партнира, а двамата свикнат ли един с друг ще е много интересно.
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта