ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Тотнъм | 1:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Тотнъм | 1:0

Мнениеот soad » 11 дек 2016 18:14

Това вече е друго нещо. Пак потреперихме накрая, но заслужена победа! Браво! Реално Тотнъм нямаха нито едно чисто положение, а ние си изтървахме редовните няколко. Колко ме е яд, че не влезе снаряда на Погба в гредата не е истина. Дано състоянието на Мики е добро, защото играе фантастично. Изкараха го на носилка, но не мисля, че си изкълчи толкова лошо глезена при фала на Роуз. Дано не отсъства повече от 2 седмици. Честита победа и 8-ми мач без загуба! Жозе понапипа състава и играта, време е за една добра серия във ВЛ!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 дек 2016 18:38

...както казах.. Ето я и добрата новина.

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 11 дек 2016 18:38

Трудна победа, но беше крайно време да се случи с оглед подобрението в играта напоследък. С разлика можехме да ги бием. Страхотен Мики, дано всичко с него да е наред. Рохо, също много ми хареса.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 дек 2016 18:39

soad написа:

...както казах.. Ето я и добрата новина.

Най-хубавото нещо през последните седмици, е появата на Мики! За 4-ти път е Играч на мача :!: :!: :!:

Вкарването на голове си остава главен проблем! За 15 мача имаме едва 20 отбелязани попадения. С това темпо пак ще приключим кампанията с около 50.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 дек 2016 18:44

Честита победа.
Не вярвах, че ще удържим точно Тотнъм да не вкарат гол, като се има предвид предишните мачове. В защита Рохо и Джоунс много радват, само Дармиан не е за титуляр. Дано Шоу по-бързо се оправи.
Чудесен гол на Мхитарян, би трябвало той да е избран за играч на мача. Скъсихме дистанцията от Тотнъм на 3 точки, а и от Сити на 6. Тепърва и другите ще губят точки. Важното е да направим една серия от 4-5 мача с победи.

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 11 дек 2016 18:50

Моу каза, че не изглежда сериозно и за Боксинг дей се надява, че ще е готов Мики.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 дек 2016 18:54

Мхитарян направи добър мач, но според мен играч на мача беше Ерера! Много сърцат футболист, който играе фантастично. Ако имаше още един такъв играч в центъра, сега нещата щяха да са в пъти по-добре откъм класиране. Жалко, че лятото не успяха да вземат Канте- представям си какво щеше да е, ако 2-та играят рамо до рамо в центъра.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 11 дек 2016 18:55

Мики е най-добрия ни играч в момента ! Най-накрая победа, дано и в сряда се поздравим с такава, защото е време да влязат в серия вече.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 дек 2016 21:23

Рохо и Джоунс отново печелят местата си в Юнайтед. Страхотни са и двамата! Мики също феноменален. Дармиан за мен не трябва да ни е титулярен ляв бек. Един Блинд се справя в пъти по-добре там.
Бтв, само мен ли Ибрахимович почва да ме дразни?
Рашфорд също... Имам чувството, че очаква срещу него да играят балерини. Не се справя добре напоследък. Дано с времето стане по-смел в единоборствата.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 11 дек 2016 21:46

Ключова победа! Щорите са коварен съперник и беше важно да ги бием. Отново имаше треперене в края, но се поучихме от старите грешки. Сега трябва да направим серия от последователни победи и може да посрещнем новата година в удобна позиция.
Много добро колективно представяне. Жозе ще бъде изправен пред множество дилеми за титулярните 11. Дано Мики се оправи бързо, защото той прави разликата в предишните 3-4 мача.
Байи е голям лудак. :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”