ЛЕ | Група А | Заря Луганск - Манчестър Юнайтед | 0:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ЛЕ | Група А | Заря Луганск - Манчестър Юнайтед | 0:2

Мнениеот smoothc » 08 дек 2016 22:43

Имаше някои много хубави неща от този двубой, както и такива, които се очертават като негативна тенденция.
Добре, че този път успяхме да вкараме за 2-0, че инак...в последните минути пак щяхме да бъдем на тръни.
Очаквах доста по-отворена и агресивна игра от домакините, все пак за нищо не играеха, но въпреки всичко трябва да отличим прекрасното завръщане на Бейли!
Определено в защитен план конкуренцията и индивидуализма създават "проблеми" за Моуриньо.
Ето, кой сега да бъде резерва?
Ромеро с 2-3 ключови намеси, много съм доволен от неговото спокойствие, а също така има и подобрение в играта с крака, няма го онова напрежение в началото.
Всички останали в дефанзивен план също проведоха солиден мач - Рохо, Блинд и Йънг.
В халфовата линия обаче имахме някои проблеми и игра под нивото.
Ерера и Мики бяха най-активните, докато Рууни, Погба и особено Мата - колебливо представяне.
Хубаво е, че Погба се бори, опитва се, има желание, но за 100 милиона...това е крайно недостатъчно.
Рууни днес беше включил ръчната, явно му беше студено, докато Мата...почти незабележим.
Ибрахимович продължава с рутината и головете, което е прекрасна новина за Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 дек 2016 22:59

Йънг е далеч от доброто ниво. Загубил е форма. Нищо общо с Валенсия. Чудя се Дармиан или Йънг е по-зле. Още повече, че днес не беше поставен и под огромен натиск. В такива мачове би свършил работа, но срещу по-сериозни съперници - не.
Иначе много ми хареса Байи. Класа си е просто, дори и да не в най-добрата кондиция. Жалко, че януари ще го загубим заради КАН.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 дек 2016 00:56

Аз лично не бих си вадил някакви изводи, специално от този мач, за каквото и да било. Условията не бяха никак добри за игра, а терена беше в такова състояние, че имах усещането все едно футболистите играят на циментено игрище, а не на тревно. Все пак хубаво е, че спечелиха мача и продължават напред.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 09 дек 2016 11:49

Рууни и Мата веднага ги извинявам за слабия им мач,все пак трябва и да се пазят за ПЛ.
Ашли също го извинявам веднага - не играе редовно , мач почти без смисъл от напъване + лоши условия на игра.
Но ми е малко страннко , как така някои фенове коментират играта на Ашли Йънг , а не коментират мега-супер-гига транфера в историята на футбола?
Казвам го за пореден път - Когато Сър Алекс Фъргюсън изпъди Погба от отбора - НЕ Е БИЛО СЛУЧАЙНО!
Да не споменавам как се изнервих когато видях оня къдравия дървар да се задава на терена - Моу луд ли си бе?
Пол Скоулс много добре го е казал:
„Сър Алекс нямаше да го допусне да припари в близост до Олд Трафорд. Дори и като чистач на паркинга. Въпреки това Ван Гаал, а сега и Моуриньо продължава да го налага. Той продължава да се появява като лоша миризма, като пръдня в асансьора. Не може да подава, не може да дриблира, не може да стреля. По-бавен е от костенурка, вървяща назад”, заяви Скоулс по адрес на Фелайни.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 09 дек 2016 13:15

Ей такива рутинни победи трябва да има по-често. Най-радостните новини са, че Ибра отново вкара, вече 6 мача подред мисля и има 13 от началото на сезона, като само Агуеро е пред него с 16. Другата радостна новина е Мхитарян - най-после навлиза във форма и показва истинските си способности. Има страхотен дрибъл, може би най-добрия в отбора. Той придава нещо различно в играта ни. Много ценен играч.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 09 дек 2016 13:39

Аз мисля, че може да броим този мач на Ибра като официалното отпушване след дупката в която беше попаднал. Все пак сам срещу вратаря този път успя да вкара. :)
Арменският Роналдиньо също вкара и то след чудесен пробив. Това определено ще му даде самочувствие да разгърне още потенциала си и да бъде много полезен в нападение.

Погба не спира да се лигави, даже си мисля, че асистенцията към Златко стана малко по случайност, но пък момчето има наистина възможност да бъде много стабилен играч в центъра на терена. Аз си мисля, че Моу ще успее да го вкара в правия път.

Бейли с чудесно завръщане!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”