ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 04.12
Добра битка се получава, най-вече в центъра на терена. Евертън са корави, но нашите момчета играят стабилно. За сега всичко по оста Карик-Ерера-Погба се получава и взаимодействието между тримата е много добро. Мики и Марсиал като че ли по-добре се разбират с Ибрата от колкото Лингард и Рашфорд. Браво на Ибрахимович за гола, както и на Марсиал за асистенцията!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- stanislava_
- Контакти:
Играч на мача - Фелайни.
Eбаси смешната дузпа.
Re: ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 1:1
Тва иглолистното толкова псувни сигурно през живота си не е изял колкото за тея 5 мин...
-
- Контакти:
Тони написа:Eбаси смешната дузпа.
Тук може и Фелайни да се изкара виновен - но освен гредата, Юнайтед нямаха положения. Няма как срещу Евертън, който не може да си даде 2 точни паса, да не можеш да вържеш и 1 атака. Не знам дали беше идея на Моуриньо цял мач просто да стоят отзад без никакво желание да атакуват - но накрая им коства победата.
Тони написа:Eбаси смешната дузпа.
Майкъл Оливър... този само като видях, че ще е главен съдия, бях сигурен че нещо такова ще се случи. Как не изгони Рохо първото полувреме само не знам...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
sunscres92 написа:Тони написа:Eбаси смешната дузпа.
Тук може и Фелайни да се изкара виновен - но освен гредата, Юнайтед нямаха положения. Няма как срещу Евертън, който не може да си даде 2 точни паса, да не можеш да вържеш и 1 атака. Не знам дали беше идея на Моуриньо цял мач просто да стоят отзад без никакво желание да атакуват - но накрая им коства победата.
Тоя пък... нямали друго положение. Имаха още поне 3-4 атаки, в които можеха да решат мача, но не влезнаха. Ведна се сещам за един удар на Марсиал, който се отби от защитник и без малко да кацне горе в сглобката.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:sunscres92 написа:Тони написа:Eбаси смешната дузпа.
Тоя пък... нямали друго положение. Имаха още поне 3-4 атаки, в които можеха да решат мача, но не влезнаха. Ведна се сещам за един удар на Марсиал, който се отби от защитник и без малко да кацне горе в сглобката.
Най-чистото положение на Ерера, когато нацели гредата. Там мачът заспиваше.
[wrapimg=]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15349830_671580066345167_5040116678593228394_n.jpg?oh=5120ddea9b04fdd92fb17223dcd3c51c&oe=58C4A3EC[/wrapimg]
Според мен не бива чак толкова да се "сипва" на Фелайни. Идеята с неговото пускане беше да се обират евентуални изсипани топки към Лукаку... за мен това не е дузпа, но ш***ният съдия само чакаше повод да я свирне... Това беше толкова дузпа, колкото играта с ръка на Бейнс в наказателното поле.