ВЛ | 13-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 13-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 27.11
Мики си заслужаваше да е титуляр тука, Рууни също. Моуриньо пак взима грешните решения ми се струва и дано не си изпатим. Не ми се слушат отново оправдания, време е да почнем да побеждаваме !

Стартовия състав ми харесва.Много се радвам и за Швайни че е пейка и дано влезе в игра!
Единствената ми забележка към състава е Ибра.Мисля че трябва няколко мача да влиза от пейката и да игра по 20 30 мин и то при нужда.
Ха дано да вземем мача и то да го вземем лесно , без драми и изтръпвания , просто една стойностна игра и сокойно 2:0 минимум
Единствената ми забележка към състава е Ибра.Мисля че трябва няколко мача да влиза от пейката и да игра по 20 30 мин и то при нужда.
Ха дано да вземем мача и то да го вземем лесно , без драми и изтръпвания , просто една стойностна игра и сокойно 2:0 минимум
Върнахме се в мача, но такива положения пропускат нашите, че чак ми се реве...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Мачкаме ги цяло полувреме. Още не бях пуснал мача, а ни бяха вкарали гол, но от статични тия са силни, по-лошото е, че след изравняването имахме 3 чисти положения - на Рашфорд, Ибра и Лингард, чрез които можеше мачът вече да е решен, но ги пропуснахме. Дано второто полувреме имаме маалко повече късмет, тия не са нищо особено, просто са спали предната нощ в църквата. А асистенцията на Погба и голът на Ибра - голяма класа. Колинс и вратаря не разбраха какво става.
Очаквам Рууни и Мхитарян да се появят в игра, а Дармиан в атака е безполезен от този фланг, защото не може да играе с левия крак. Нито има пробивността на Валенсия, нито центрирането му. Поне в защита е по-стабилен. Джоунс и Рохо мачкат в центъра на защитата, но трябва МНОГО да се внимава при корнери и пряк свободни удари.
Очаквам Рууни и Мхитарян да се появят в игра, а Дармиан в атака е безполезен от този фланг, защото не може да играе с левия крак. Нито има пробивността на Валенсия, нито центрирането му. Поне в защита е по-стабилен. Джоунс и Рохо мачкат в центъра на защитата, но трябва МНОГО да се внимава при корнери и пряк свободни удари.
Този мач вече трябваше да се доиграва... Дано не стане като предните няколко домакинства.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
- Контакти:
Момчета,спокойно,преди началото на сезона ви казах,че няма да изпаднем и виждате ,че с конкорентите за оставане във ВЛ правим престижни Х.Сега сериозно.Никога не съм играл футбол ,но някой може ли да ми каже как да се свържа с МЮ,за да ме вземат в отбора?няма да правя проблем за заплатата на минимална ще бъда 200 хил.паунда седмично 

Re: ВЛ | 13-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
Театър сълза и смях...
Следващият мач пак същото...
Следващият мач пак същото...
Последна промяна от Jackxxx на 27 ное 2016 20:28, променено общо 1 път.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
4-то поредно домакинство същата работа. В момента този отбор е неспособен да вкарва, неспособен да побеждава. Язък за добрата игра. На Жозе простотията също повлия донякъде. 4 хикса в последните 4 домакинства с вкарани 3 гола е абсурдно. Нямаш право да пропиляваш толкова много чисти положения. С този мач борбата за топ 4 приключи. Ще се надяваме на Лига Европа.
Re: ВЛ | 13-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
Ето и затова форума западна.. какво по дяволите трябва да напишем след тоя мач.. Освен да им тегля по една на всички виновници и да си изкарам наказанието..
Пълно е с псевдо-футболисти в Юнайтед.
Пълно е с псевдо-футболисти в Юнайтед.