Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или недостиг на сила?
Една статия посветена на кризата в английският шампион Манчестър Юнайтед !
Цялата статия тук ~> http://mysportalk.com/index.php?option= ... &Itemid=70
Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?
Не знам дали е моментна криза или недостиг на сили,но дано продЪлжат в сЪщия дух
Хич не ми харесва този отбор 

- deepblue1963
Чух една статистика:колко мача отборът не е излизал с един и същи състав.Малииийй
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Това ли е отбор с традиций
Някога ще отидат там където винаги са били преди парите да развалят футбола-4-10 място

ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Всеки отбор си има период на криза. Не може всяка година да се печелят всевъзможни титли и трофеи.Сега е преходен период преди отново да мачкаме наред 

- JohnnieWalker
- Контакти:
Това е жалък отбор , без никаква идея що е то футбол ! Не е моментна кризата... Помните ли как спечелихте ШЛ ? А как спечелихте първенството с 10 победи 1(съдията) на нула ? Никакъв отбор не е това. Съдийска му работа. Отбора е слаб. Ако спрат и съдийте да ви подпират сте зона УЕФА макс !
- vladovichev
- Контакти:
Криза е - едногодишна. Очаквано за мен. Просто преди сезона погледнах с приятели последните години и им обясних защо Юнайтед няма да вземе титлата, нито Шамп. лига тази година. Просто на 2-3 сезона Алекс прави някои промени които дават резултат в следващите сезони, когато дяволите мачкат. 3 години титли, после 1-2 години пауза - това е Юнайтед, което е адски добре за този тим и за феновете му. Битките с любимия ми Арсенал за съжаление също се развиваха така, Челси също взе 2 титли, преди отново Ман Юн да вземе ... 3 ! Тази година Алекс започна да налага Валенсия, Рафаел да Силва, лятото ще види че е сбъркал с трансфера на Бербо и ще купи друг нападател и дори и догодина отново да не са шампиони, то 2011-12 Алекс ще си е "сложил софрата". Така си мисля.
Моето скромно мнение като дългогодишен фен на отбора и човек живещ с това какво става с МЮ е, че това не е моментна криза. Историята от сезон 2003/2004 се повтаря с пълна сила тогава след първите издънки по коледа излязохме първи, но дойдоха равен с Нюкасъл като домакин и загуба от вълците като гост и пак от Лийдс като домакини. Преди този сезон 2003/2004 бе продаден Бекъм също и Верон и дойдоха Джемба Джемба, Клеберсон, Смит за радост и един келеш Роналдо, сега Валенсия, Обертан, Оуен дано пък тоя келеш Диуф или Тошич се превърнат в Роналдо. Така че поради тези примери си мисля, че кризата не е моментна а просто пак след три години на сладки успехи идва период на обновяване дано пък наистина нищо да не се повтаря и този период трае по-малко от 3-4 години като предния и с добри трансфери лятото отново да тръгнем бързо към титлите.
Друг е въпросът обаче, че по време на предишната криза или преходен период ръководството на отбора беше друго, Глейзър купиха отбора точно прди старта на сезон 2006/2007 и всяка година откакто са начело сме шампиони, та не знам американците дали ще имат търпението да чакат САФ да направи нов голям Юнайтед както се изрази той през 2003 г. и го направи, аз и всички фенове ще имаме търпение, но Глейзър не знам........................
Друг е въпросът обаче, че по време на предишната криза или преходен период ръководството на отбора беше друго, Глейзър купиха отбора точно прди старта на сезон 2006/2007 и всяка година откакто са начело сме шампиони, та не знам американците дали ще имат търпението да чакат САФ да направи нов голям Юнайтед както се изрази той през 2003 г. и го направи, аз и всички фенове ще имаме търпение, но Глейзър не знам........................
- Lord of memory
- Контакти:
Може Юнайтед като са влязли в футбола да са тръгне, само дето Барса и с пари пак си се бореха за спасение скоро, така че не виждам особенна прилика.
За Шампиони не говори ти, защото ако почнем в тях със сигурност няма да фигурира курортния отбор, а стадиона се е превърнал в туристическа дестинация на китайчета с големи фотоапарати.
Много взе да приказваш, очевидно окрилен от успехите на един измислен отбор, като тактично забравяш че извън редките периоди на купи, отбора преди 6то място не е завършвал.
За Шампиони не говори ти, защото ако почнем в тях със сигурност няма да фигурира курортния отбор, а стадиона се е превърнал в туристическа дестинация на китайчета с големи фотоапарати.
Това е жалък отбор , без никаква идея що е то футбол
Много взе да приказваш, очевидно окрилен от успехите на един измислен отбор, като тактично забравяш че извън редките периоди на купи, отбора преди 6то място не е завършвал.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ако говориш на мен = > отвори някоя и друга книга и прочети за какво става дума
Не ме карай да се смея
Това е сигурно единствения финал в ШЛ (последната година) в който е играл само 1 отбор
Тая година може да се молите да ви отпуснат купата (не помня от коя от двете отпаднахте)