Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот stanislava_ » 07 авг 2016 17:08

Отварям туитър да видя състава, а пуснали #POGBACK. Крайно време беше!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 авг 2016 21:51

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dhBip-yTdGw[/youtube]
#POGBABOOM

:o :shock: :o

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 08 авг 2016 09:21

Искам да попитам най-вече хората, които са ходили на мач на Юнайтед в близките години.
Аз ще съм в Манчестър средата на януари, 2017г. и искам да си купя билет за мен и жена ми за мача с Ливърпул. За сега през сайта гледам, трябва да си купя official membership, за да мога да си взема билет за тоя мач. Въпроса ми е да си взема ли тоя мембършип и после билет или да изчакам да пуснат билети в свободна продажба както за другите мачове?
На мен не ми се чака, а парите не са ми проблем, даже ще искам да взема възможно най-добрите места. Просто питам за информация.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 авг 2016 10:19

Братле, без да съм ходил на мач на МЮ (на Челси съм бил) ти казвам че в Англия билети свободна продажба има за около 1 от 19-те домакински мача останали - всичко се изкупува от хората с мембършипите и до датата на започване на свободна продажба, всичко е Sold Out. Още повече за такова дерби - забрави да си намериш билет (не на черно) за него :roll:
Вземи си мембършип и така имаш по-голям шанс ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 08 авг 2016 11:26

Мда, преди малко разгледах за другите мачове какво е положението и гледам, че са останали в най-крайните сектори само по няколко местенца. Направо си купувам мембършипа и след това налазвам, че да не увисна в пъба отсреща. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 08 авг 2016 13:55

От страницата на летището на Манчестър в Туитър потвърждават, че самолета на Погба е кацнал преди малко. Дано има официално представяне днес.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 09 авг 2016 12:42

Според мен Лингард ще израстне още повече около един от най-добрите си приятели Погба и ще бъде един много важен футболист за Юнайтед!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 авг 2016 12:51

soad написа:От страницата на летището на Манчестър в Туитър потвърждават, че самолета на Погба е кацнал преди малко. Дано има официално представяне днес.

:) :) :mrgreen:
... има ли вече видео стрийм от уличните камери? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 09 авг 2016 21:26

Jackxxx написа:Искам да попитам най-вече хората, които са ходили на мач на Юнайтед в близките години.
Аз ще съм в Манчестър средата на януари, 2017г. и искам да си купя билет за мен и жена ми за мача с Ливърпул. За сега през сайта гледам, трябва да си купя official membership, за да мога да си взема билет за тоя мач. Въпроса ми е да си взема ли тоя мембършип и после билет или да изчакам да пуснат билети в свободна продажба както за другите мачове?
На мен не ми се чака, а парите не са ми проблем, даже ще искам да взема възможно най-добрите места. Просто питам за информация.

Здравей...

Аз посещавам мачовете на Юнайтед с мембършип.Миналата година можех да отида на абсолютно всички мачове от ПЛ плюс тези от ШЛ и ЛЕ.Само за мачовете със Сити,Арсенал,Челси и Ливърпул се попълва специална "apply" форма и те избират чрез жребии.На мен късмета ми се усмихна за мача с Ливърпул когато победихме 3:1.Има и хора които предлагат билети на черно около стадиона,но там си е чист късмет.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”