Fridtjof Nansen , Браво явно я разбирате добре тая игра щом всички улучихте ''х'' само да го бяхте заложили поне щяхте да вземете някои лев . А ако някои от вас го е пуснал честито.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Е то аз го заложих,но не той ме издъниlevski_2708 написа:ZinedineZidane , Awesome , battlestar31 , _RoKi_ , redmanutd ,
Fridtjof Nansen , Браво явно я разбирате добре тая игра щом всички улучихте ''х'' само да го бяхте заложили поне щяхте да вземете някои лев . А ако някои от вас го е пуснал честито.![]()
levski_2708 написа:ZinedineZidane , Awesome , battlestar31 , _RoKi_ , redmanutd ,
Fridtjof Nansen , Браво явно я разбирате добре тая игра щом всички улучихте ''х'' само да го бяхте заложили поне щяхте да вземете някои лев . А ако някои от вас го е пуснал честито.![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Еми и аз за първи път виждам атакуваща схема от типа на 4-5-1,ама то ината на САФ е огроменtwizted написа:Ама наистина бяхме уникално слаби в атака, скоро не бях виждал такава безидейност- срещу една от най-силните защити да излезеш с един нападател и да настояваш до последно... а на какво се надяваше с пускането на младока- да повтори дебюта на Македа? Трябваше още в 60 минута да заиграе с трима отпред и ва банк- все щяха да се ошашкат и да се пропукат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост