Аз си мисля, че тези, които са си купили билети за неделя, сега са нямали възможност да отидат, а не могат да направят нови билети, за да ги пуснат в продажба.
Не може в неделя стадионът да беше пълен, а днес да изглежда по такъв начин. Аз така си го обяснявам. Купил съм си билет за неделя, мач няма, казват, че билетите ще важат и за вторник, ама аз не мога да ида, защото имам работа и ето свободно място.
ВЛ | 38-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Борнемут | 3:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 38-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Борнемут |
Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни отдавна е записал името си в историята на клуба, но постоянно намира начини да я пренаписва. За пореден път това се случи в мача с Борнемут.
В последния мач от сезона на "Олд Трафорд" за "червените дяволи" нападателят отбеляза своя гол номер 100 на съоръжението. Така стана първият играч с трицифрен брой попадения на "Театъра на мечтите" в историята на Висшата лига.
Така Рууни влезе в компанията на единствения друг футболист, който има 100 или повече гола на един стадион във Висшата лига Тиери Анри. Френската легенда на Арсенал се е разписал 114 пъти на "Хайбъри" до 2006 г.
- MapTo_D
- Контакти:
Със сигурност и това, че е работен ден оказва влияние. Но според мен, причината е в това, че не играем за кажи речи нищо, ако имаше Реален шанс за топ4, не се съмнявам, че Олд-а щеше да ври и кипи. Но...каквото сам си направиш друг не може да ти го направи.
Смени? Кога?
Мисля, че заслужава да се отбележи, че Рууни прави много много силен мач и в офанзивен, и в дефанзивен план.
Жалко за Де Хея. Сега Чех печели наградата за най-много чисти мрежи.
Re: ВЛ | 38-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Борнемут | 3:1
Де Хеа остана доста разочарован от автогола на Смолинг. И мен лично най-много ме е яд за това, че не запазихме суха мрежа.
Аз обаче не успях да разбера, защо след като се знаеше, че тоя мач е протоколен, ЛВГ не пусна поне половината академия да си направят кефа момчетата.
От какъв зор пуска за пореден път Мата, Блинд и Смолинг съвсем заслужено можеха да почиват, Карик е пред пенсия, а Йънг е нападател...
Просто нямам думи какъв кретен е тоя ЛВГ.
За мен в този мач съвсем заслужено можеха да намерят място Варела, Уиър, Лов, Перейра, Ел Фитури, Фосу-Менса. Отпред можеше да даде почивка на Марсиал и да играе пак с Рашфорд и Лингард, а от ляво Мемфис.
Както и да е... добре че свърши тоя сезон най-накрая.
Аз обаче не успях да разбера, защо след като се знаеше, че тоя мач е протоколен, ЛВГ не пусна поне половината академия да си направят кефа момчетата.
От какъв зор пуска за пореден път Мата, Блинд и Смолинг съвсем заслужено можеха да почиват, Карик е пред пенсия, а Йънг е нападател...
Просто нямам думи какъв кретен е тоя ЛВГ.
За мен в този мач съвсем заслужено можеха да намерят място Варела, Уиър, Лов, Перейра, Ел Фитури, Фосу-Менса. Отпред можеше да даде почивка на Марсиал и да играе пак с Рашфорд и Лингард, а от ляво Мемфис.
Както и да е... добре че свърши тоя сезон най-накрая.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]