ВЛ | 37-ми кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед | 3:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 37-ми кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед |
Мисля,че УЕФА е дала квота 4 отбора, дано си прав! Гледах по-Диема Ивайло Нойзи коментираше,и каза точно това - ако Ливърпул вземат ЛЕ,4-я в класирането гори! Но пък водещия го обори,кой е прав...
batejore написа:Мисля,че УЕФА е дала квота 4 отбора, дано си прав! Гледах по-Диема Ивайло Нойзи коментираше,и каза точно това - ако Ливърпул вземат ЛЕ,4-я в класирането гори! Но пък водещия го обори,кой е прав...
НЕ Е ВЯРНО ! Щяхме да изгорим ако завършим 4ти, а например Сити 5ти, но само при положение, че Сити вземат ШЛ, а и Ливърпул ЛЕ ! При това положение ако ние сме 4ти, а лузърите вземат ЛЕ, Англия ще има 5 отбора в ШЛ.
Аналог е миналата година в Испания, когато Севиля взе ЛЕ, но беше извън топ4, където пък бе Валенсия, затова и Испания имаше 5 отбора в тазгодишното издание на ШЛ.

Съставът, ако Марсиал не е на линия, предполагам ще е:
-------------------ДДХ------------------
Валенсия--Смолинг--Блинд--Рохо
------------------Карик----------------
Лингард---Мата---Рууни--Мемфис
----------------Рашфорд---------------
-------------------ДДХ------------------
Валенсия--Смолинг--Блинд--Рохо
------------------Карик----------------
Лингард---Мата---Рууни--Мемфис
----------------Рашфорд---------------
Мачът на сезона бих казал аз.
Важен в този двубой щеше да бъде Фелайни, най-вече заради бутанията в наказателното поле. А сега губим ръст и може да го изядем от някое статично положение.
Дано Марсиал да е готов, че без него сме половин отбор. Блинд и Рашфорд ще играят, надявам се отпочинали вече.
И при Х сме в играта, но трябва Суонси да ни вършат работата, затова надявам се утре ние да си свършим нашата.
Прогноза: 1-2
Важен в този двубой щеше да бъде Фелайни, най-вече заради бутанията в наказателното поле. А сега губим ръст и може да го изядем от някое статично положение.
Дано Марсиал да е готов, че без него сме половин отбор. Блинд и Рашфорд ще играят, надявам се отпочинали вече.
И при Х сме в играта, но трябва Суонси да ни вършат работата, затова надявам се утре ние да си свършим нашата.
tevez написа:Мачът на сезона бих казал аз.
При Х грам не сме в играта.. задължително трябва да бием.

При хикс Сити ще водят с 1 точка. Правят хикс със Суонси, водят с 2, ние бием Борнемут и ги изпреварваме.
tevez написа:При хикс Сити ще водят с 1 точка. Правят хикс със Суонси, водят с 2, ние бием Борнемут и ги изпреварваме.
Става на въпрос, че пак ще водят и пак няма да зависи от нас. Вече късмета ни покри с Х-са с Арсенал, втори път няма да ни върже.

Няма да зависи от нас, но играта няма да е приключила.
Суонси мисля,че няма да паднат от Сити, но наистина нека ние да бием,че да не го мислим.
Суонси мисля,че няма да паднат от Сити, но наистина нека ние да бием,че да не го мислим.
- old_traff
- Контакти:
Мачът на сезона, може би по-важен от финала. На всяка цена трябва да спечелим, независимо как! Още повече, че за Уест Хям това ще е последен мач на Ъптън Парк.
Прогноза: 0-1
Прогноза: 0-1