ВЛ | 28-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 1:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: ВЛ | 28-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд

Мнениеот Saint Etienne » 03 мар 2016 00:49

Дано изместите шейховете от четворката ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2016 01:47

Уотфорд създават проблеми най-вече с нападателите си, които са цял сезон в много добра форма. Блинд обаче беше шокиращ днес и това направи дебюта на Фосу-Менса още по-труден - определено трябва да му се даде почивка. Като цяло второто полувреме се вдигна нивото на играта, което показва силен характер от страна на юношите, защото едно е да играеш пред 5000 човека, а друго пред 75 000. Като цяло съставът е млад и си личи, че играят с огромно желание, борба за всяка топка и почти постоянна преса.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2016 01:50

Muller_89 написа:Измъчена победа но важното е че бихме и като ги гледам колко са жалки тея смешници от шити все още имаме шанс за топ 4

Факт. Имаме и мач с тях, така че всичко е възможно. Не знам със Сити какво става, но нищо чудно ранното обявяване на Гуардиола да е имало ефект над отбора и треньорския състав.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 28-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 1:0

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2016 08:36

Цяло чудо е, че бихме с толкова проблеми в защита. Гостите направо ни разглобиха и не вярвам, че не успяха да вкарат :shock:
А накрая баш.......United Way!!! Добавям и издънките на топ 4.

Браво на хер Матиньо!

10 точки от първо място - шампиони сме :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 мар 2016 09:13

Луд сезон ! Постоянни моменти на върхове и падения за всички отбори без Лестър. На 4 точки от третото място сме ! Всичко е възможно в останалите 10 кръга ! 30 точки са в играта.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2016 11:04

Ван Гаал е спасен. Време да се върнем към философи :twisted: 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 мар 2016 12:32

Шампионска победа :)
След издънките на Лестър, Арсенал, Тотнъм и Сити, то ако не бяхме спечелили...щеше да бъде отвратителен провал.
Уотфорд играха отлично и(от неутрална гледна точка) не заслужаваха загубата, дори с малко повече късмет(особено при онзи пропуск при корнера, как не влезе тази топка направо...) щеше да се получи 1:1 като мача срещу Саутхемптън(0-1) с разликата, че тогава ние играхме доста слабо, докато вчера, не играхме зле, а по-скоро се натрупаха няколко липси + добрата тактическа нагласа на Уотфорд, които доведоха до този сценарий.
Липсите бяха от категориите на:Мотивацията, нещо като шок от играта на Уотфорд(влязоха прекрасно в мача и така почти до края) и най-вече стиковката и серия от грешни решения между триото Депай-Марсиал-Рашфорд, което може би "се провокира" от Марсиал, който в интерес на истината бе и най-неориентираният от тримата, но все пак направи едно хубаво нещо - спечелвайки фаула за гола на Мата.
Положителна новина в този аспект е, че Ван Гаал опита няколко рокади в позициите им, пусна Лингард(малко късно) за повече скорост и свежест, но въпреки това...голът падна от статично положение.
Така е! Като не ти спори играта и не се вижда как ще вкараш гол, именно статичните положения могат да направят разликата, особено ако имаш изпълнители като Хуан Мата, който се очертава като може би най-добрият изпълнител на фаулове, не само в Юнайтед, но и във Висшата лига(в последните няколко сезона).
Откакто дойде, мисля че има едно 5-6 гола от пряк-свободни.
А Депайчо...от какво са били стените в Ередивизи? :)
Мата отдясно и Рууни отляво - това са най-добрите изпълнители на пряк-свободни в Юнайтед(към момента).
Иначе за протокола, мачът отиваше към едно до болка познато равенство...0-0.
Ех, ако и в предходните ни 0-0(или хайде, в поне 3 от тях) - Нюкасъл, Сити, Палас, Уест Хем, Челси имахме подобен проблясък, късмет също така, то...бяс ме хваща, гледайки какви перспективи изпуснахме и най-вече заради какво?
Заради безумията на Ван Гаал и неговата философия.
5 от 15 точки.
За загубите от Борнемут, Саутхемптън, Норич и Съндърланд дори не искам и да си спомням - 0 от 12 точки...трагедия или комедия - както ви е удобно.
В последно време играта е такава каквато трябва да бъде в генезис, естествено че е доста далеч от съвършенството, но както се вижда, ограничихме и пасовете и владеенето. Контрите се правят с максимум 4-5 паса, а не както преди - 15-20.
Ударите от дистанция и във вратата се увеличиха двойно, вследствие от което набъбнаха и головете, създават се немалко чисти положения, които произтичат от акцентирането върху крилата и захождането на бековете - запазената марка на Манчестър Юнайтед.
Положението е такова, че вече играем мач за мач, както се казва.
Домакинствата
Палас-Евертън-Вила-Лестър-Борнемут
Гостуванията
УБА-Сити-Тотнъм-Уест Хем-Норич
Няма смисъл да казвам, че гостуванията са ни много сложни, но...все пак както си ги направиш.
Срещу Сити и Тотнъм са преки сблъсъци, които трябва да бъдат изиграни като финали, това е.
Да, две равенства са по-добре от две загуби, но по мои сметки, ние трябва да спечелим 4 точки, за да останем в играта.
Не трябва да се подценява никого, но ако трябва да класифицирам целите на опонентите:
Палас - доиграват сезона
Евертън - доиграват сезона
Вила - един от сигурните изпадащи, по-трагичен отбор не си спомням в близките няколко сезона.
Лестър - топ 4/титла
Борнемут - на хартия се борят за оцеляване, но все пак има едно 4 отбора(под тях), за които оцеляването е наистина под въпрос. Да, това е последен мач и не се знае какво ще се случи, но все пак си мисля, че дотогава "Черешките" ще са си гарантирали оцеляването(на практика).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
УБА - доиграват сезона
Сити - топ 4
Тотнъм - топ4/шампион
Уест Хем - уж за топ 6, но със сигурност поглеждат към топ 4(предвид колебанията на конкуренцията и точките)
Норич - за оцеляване
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Хубавата новина е, че Лестър и Тотнъм(откога го чаках) най-накрая поддадоха, което от своя страна като нищо може да им наруши баланса/кондицията(ефект на доминото) и то точно на финалната права(власите се давят накрая на Дунава).
Арсенал са в някаква мини-криза, Сити не мога да ги разбера(с тези 3 поредни загуби), но все пак имат мач по-малко + домакинство на Вила и гостувания на Норич/Борнемут, които са опасни естествено, но истината при Сити към момента е, че бъркат основно срещу т.нар.топ отбори, а не срещу тези от II и III-то ниво(както нас).
И един вид, като ги нашарят едно хубаво...малко или много ще компенсират, въпреки че вече в края на сезона...цената на всяка загуба се увеличава(двойно).
Отдолу напъват Уест Хем(един от хитовете през сезона, адмирации за Славен Билич, голям пич), а котилото от Стоук-Ливърпул-Сотън-Челси-Евертън - са способни да объркат сметките на всеки.
В този ред на мисли(тънката) идеята е, че...съдбата ни дава последен шанс да завършим достойно сезона, да завържем някаква интрига и...някак си да се вклиним в борбата за титлата.
Щом сър Алекс загуби 8 точки преднина/8 кръга преди края...значи всичко е възможно(докато математиката го позволява), особено в този приятно-ненормален сезон.
Обаче...ако се издъним срещу УБА...ще си сложа въжето :)

p.s.Грехота е, че го казвам, но тази ФА къп...ужасно ни товари програмата, а на практика е трета по значимост цел(след топ 4 и Лига Европа).
Да беше поне 1/2 финал, а като се сетя, че може да има и преиграване направо...
Разбира се, всичко това произтича главно от кризата с контузиите, но пък...сега се сетих, че някои от тях им е време да се завърнат. :)
Между другото, знаете ли...какъв катализатор(лидерски/мотивационен най-вече) ще се окаже завръщането на Швайнщайгер?
Да, точно така! Реално ще имаме 4-5 нови играчи, които ще ни дойдат като мехлем, точно за финалната права.
Последният път, когато трябваше да хванем вълната от емоции - победата с 2-1 срещу Уотфорд - се провалихме.
Е, сега имаме нов шанс да го направим!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 мар 2016 12:54

В ЛЕ си разменят Пуул и Юн по една победа,като едната ще е по-решаваща и така ще бъде определен продължаващият напред.Тръст ми,ай ем а маджишън.

Между другото продавам:

Фланелка Манчестър Юнайтед (*НОВА*) от Англия
2015/16
Размер - М
Произведена в Тайланд(АААА+ качество)
Материал - памук,щампи
Чисто нова с плик!
Снимки в офтопика:
[offtopic]http://olx.bg/ad/flanelka-manchestar-yunayted-nova-ot-angliya-ID5Qzx4.html[/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”