Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот Klzrdz » 10 фев 2016 11:26

smoothc написа:
Нека си припомним...

Шегата на страна, но според теб, при кой приом(действие) е по-вероятно да се вкара гол(голове)?
- Центрирания в наказателното поле на противника.
- 500+ паса напред-назад, гарнирани с връщания към вратаря/защитата и прекалено разиграване в центъра(чрез които пряко се "изяжда" и времето за атака).

Прав си, със сигурност играем по-хубав футбол отколкото с ЛВГ сега! Като се замисля такава статистика от този мач конкретно не знам дали съм виждал в мач на ЛВГ досега. Иначе клипа си е забавен, няма как да не видиш, че с 80+ центрирания не става и да не се опиташ да пробваш нещо различно в атака. :mrgreen:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 фев 2016 12:18

Каква клетва ? В съда ли ще го питат, така нали между другото, пращали ли са Юнайтед оферта за сина ви.. :lol: :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 фев 2016 13:45

MASTER_COOL написа:Сити ще се стегнат ! Лестър и Тотнъм са на 100 % в топ 4. Дори шпорите са фаворит за титлата !
Арсенал никога не е изпускал топ 4 :shock:

Евреите и титла :lol: :lol: Тая година пак ще си празнуваме традиционния St. Totteringham's Day :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 фев 2016 14:49

Бо не виждам поводи да ти е толкова смешно ! Казвам ти , Тотнъм са в формата на живота им :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 10 фев 2016 15:13

Лично според мен битката,ще е между Лестър и Тотнъм.
Изображение

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 10 фев 2016 15:56

Не отписвайте Сити. При победа на Арсенал над Лестър и на Сити срещу Тотнъм,гражданите отново са в борбата за титлата. За Арсенал не мога да кажа същото

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2016 17:36

Тук пак се е напълнило с футболни псевдо-анализатори. :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2016 22:59

bilyaletdinov написа:Лингард си е класа. Не знам защо го плюете :roll: Много по-полезен от онзи набеден холандски рапър. Ако Моу дойде първия, който ще излети с 200 е Депай. По една единствена причина. Не се влага в защита и няма защитни навици. Моу такива играчи не търпи, колкото и да са добри ;) А Депай с нищо не ме убедил, че е толкова добър играч. Няколко силни мача за Холандия от 2014г. и шампион на Холандия от миналата година...нищо повече.

Мм... не се знае как би играл при Моуриньо. Ди Мария при Моуриньо гонеше до ъгловия флаг, даже няколко червени си изкара при шпагати :lol: При вас пък изобщо не тичкаше... въпрос на нагласа и на изисквания от треньора.
Виж Мата се видя, че няма как да го бъде и според мен той ще бъде първия получил шут в задника :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 фев 2016 08:29

Дано поне се работи усилено по селекцията, защото Юнайтед е длъжен да отговори на Сити.

Шансове за топ 4 така или иначе няма!

А, като сравняваш Лингард с Баркли и Стърлинг е хубаво да вземеш предвид мачовете, които имат зад гърба си.

Aз си мисля, че Лингард има качествата да бъде титуляр, трябва му повече увереност и самочувствие.

1.Абсолютно!
Най-чаканата от мен "врътка" е следната:Бейл за Де Хеа + кеш, Азар в Реал(като заместник на Бейл) и Гризман в Челси(като заместник на Азар).
Да не забравяме и изходящите трансфери - на първо четене Янузай, Мата, Карик, Йънг - под ножа.
2.Е, мисля че леко хиперболизираш. 13 кръга, преки мачове, не е като да няма шансове, но времето ще покаже.
Сигурно са разтревожени, въпреки че нещо не си личи, което и навярно се компенсира от "спасителната сламка" Лига Европа.
3.Аз не им правя детайлен анализ, а давам пример акцентиращ върху веригата потенциал-възраст.
Лингард реално им се явява батко, а някои хора все още класифицират като талант...
Както се казва - къде са те, къде е той.
4.Увереност и самочувствие!? Че той ги има като за двама, но без покритие(за съжаление).
И гледай парадокса - по самочувствие - по нищо не отстъпва на Баркли и Стърлинг, които са си доста "наперени" между другото, но вече по качества(което в случая е по-важното) - разликите са видими, но не в полза на Лингард.

Върни се в “Манчестър Ю”