Дано поне се работи усилено по селекцията, защото Юнайтед е длъжен да отговори на Сити.
Шансове за топ 4 така или иначе няма!
А, като сравняваш Лингард с Баркли и Стърлинг е хубаво да вземеш предвид мачовете, които имат зад гърба си.
Aз си мисля, че Лингард има качествата да бъде титуляр, трябва му повече увереност и самочувствие.
1.Абсолютно!
Най-чаканата от мен "врътка" е следната:Бейл за Де Хеа + кеш, Азар в Реал(като заместник на Бейл) и Гризман в Челси(като заместник на Азар).
Да не забравяме и изходящите трансфери - на първо четене Янузай, Мата, Карик, Йънг - под ножа.
2.Е, мисля че леко хиперболизираш. 13 кръга, преки мачове, не е като да няма шансове, но времето ще покаже.
Сигурно са разтревожени, въпреки че нещо не си личи, което и навярно се компенсира от "спасителната сламка" Лига Европа.
3.Аз не им правя детайлен анализ, а давам пример акцентиращ върху веригата потенциал-възраст.
Лингард реално им се явява батко, а някои хора все още класифицират като талант...
Както се казва - къде са те, къде е той.
4.Увереност и самочувствие!? Че той ги има като за двама, но без покритие(за съжаление).
И гледай парадокса - по самочувствие - по нищо не отстъпва на Баркли и Стърлинг, които са си доста "наперени" между другото, но вече по качества(което в случая е по-важното) - разликите са видими, но не в полза на Лингард.