ФА къп | 4-ти кръг | Дарби Каунти - Манчестър Юнайтед | 1:3

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: ФА къп | 4-ти кръг | Дарби Каунти - Манчестър Юнайтед

Мнениеот soad » 29 яну 2016 23:52

Смятай, вече приемам победите ни със смесени чувства. :mrgreen: Ръководството ни са идиоти и с такива победи ЛвГ успява да им замаже очите, но не и на феновете.
Днес видяхме малко по-добра игра, но това не ме топли много при положение, че знам какво ще видим още следващия мач.
Фелайни отново с цял мач, а е плашещо слаб. :shock:
Марсиал със сигурност има едни от най-бързите крака в света. Буквално развинти днес десния им бек.
Разочарован съм, че Мемфис и Перейра не влязоха в игра. Заслужаваха го. Трябваше Перейра да влезе на мястото на Ерера според мен, а в края завършихме само с 2 извършени смени. Жалко за тези 2 момчета.
Честита победа все пак.
Последна промяна от soad на 29 яну 2016 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Re: ФА къп | 4-ти кръг | Дарби Каунти - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Klzrdz » 29 яну 2016 23:57

Покри ни късмета, но за щастие на това ние пък доминирахме и създадохме положения. :o :shock:
Добре, че беше Марсиал да ни измъкне. Добър мач също за Рууни, Фелайни и Блинд. Младите бекове също се справиха добре. Добро впечатление прави КБД. :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ФА къп | 4-ти кръг | Дарби Каунти - Манчестър Юнайтед |

Мнениеот tevez » 30 яну 2016 10:37

Oчаквах да паднем. Не съм гледал мача, но поне вчера за рождения ми ден ме изненадаха приятно.

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 30 яну 2016 13:45

Хареса чи мача снощи.Динамичен,имахме желание,имахме положения,добри отигравания ,горе долу стана мача.
Обаче,притеснява ме липсата на класа и концентрация в заключителния етап.
Или ще се сбърка последния пас,или ще се поведе лошо топката,или нялаква друга фатална за атаката грешка.
Снощи на много пъти свършвахче трудната част и когато дойде мочента за отбелязване на гола нещо се обърква.
Ако имахме една идея повече класа снощи си вкарвахме 5 гола кат стой та гледай.
Марсиал има нужда от почивка.Навлиза в едо състояние на умора и сякаш трудно преценява ситуациите.Определено трябва да си почине 1 или 2 мача.На негово място да се пробва Депай и Перейра.Ако сега не му бъде дадена почивка мисля че ще навлезе в една неблагоприятна форма ,а това е последното нещо от което се нуждаем в момента.
Рууни определено в момента е мотора.Гола му снощи беше страхотен.Но само с един завършен играч от пред няма да стане.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 30 яну 2016 19:06

И въпреки, че се вижда нуждата от почивка за Марсиал, той пак беше основният източник на опасности за противника. Не случайно се отчете с две асистенции
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”