ВЛ | 21-ви кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед | 3:3

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Мнениеот boabbb » 13 яну 2016 11:23

Soulen написа:Поздравления за двата отбора! Много сърцата игра от Нюкясъл. Бях позабравил тея мачове от едно време, когато опашкаря се изправя срещу гранд и успява за известен период да го натика в глуха защита и положенията да следват едно след друго. Ехх какви времена бяха, преди повечето мачове се играеха така и беше истински спектакъл. ТОя сезон щях да заспя на 90% от мачовете.

Просто си гледал мачовете на Арсенал, а ние показваме прекалено висока класа :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Soulen » 13 яну 2016 12:37

boabbb написа:
Soulen написа:Поздравления за двата отбора! Много сърцата игра от Нюкясъл. Бях позабравил тея мачове от едно време, когато опашкаря се изправя срещу гранд и успява за известен период да го натика в глуха защита и положенията да следват едно след друго. Ехх какви времена бяха, преди повечето мачове се играеха така и беше истински спектакъл. ТОя сезон щях да заспя на 90% от мачовете.

Просто си гледал мачовете на Арсенал, а ние показваме прекалено висока класа :lol: :lol: :lol:

Вие сте ми любимци. През ерата Дрогба редовно имахте повече владение, атаки, удари и пасове, а накрая свършваше 2:0 с два гола на Диди :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Манчестър Ю”