Шегата настрана, до преди няколко дни бях сигурен, че един измежду Пеп и Карло ще ни е мениджър, но днес фаворитът за този пост е Моу въпреки моето желание той да си остане впочивка поне 2,3 годиини и наш мениджър да е Карло.
Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?
Да им сложат Пената и той ще ги оправи!!
Шегата настрана, до преди няколко дни бях сигурен, че един измежду Пеп и Карло ще ни е мениджър, но днес фаворитът за този пост е Моу въпреки моето желание той да си остане впочивка поне 2,3 годиини и наш мениджър да е Карло.
Вторник, тик, так, тик, так...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Оставането на Ван Гаал е категоричен и безспорен факт, че в момента Юнайтед се управлява по безумен и безотговорен начин !
Страшно съм разочарован от ръководството на клуба и в частност от Сър Алекс Фергюсън !
Доверието е хубаво нещо принципно, но ПЪРВО трябва да се заслужи !
Всеки мениджър има нужда от минимум 12 месеца да наложи стила си, методите си на работа, да изгради свой отбор от желани играчи ! Това е първоначалният кредит на доверие и адаптация ! След него, единствените определящи ФАКТОРИ са : СТИЛ НА ИГРА и РЕЗУЛТАТИ !
Ван Гаал се провали с ГРЪМ и ТРЯСЪК и трябваше да бъде изгонен след всеки позорен мач от последните два месеца (включително и снощната смешна победа над почти аматьорският Шеф Ю)
Сър Алекс със голяма последователност и труд ни превърна в ГРАНД номер 1, но сега със същата последователност ни затрива като клуб ! А именно : смешното назначение на Мойс и вредното доверие към холандският главчо !
Много е прав Ицо Стоичков, само Ван Гаал е способен да не напълни Камп Ноу ! Ето, че вече и на Олд Трафорд има празни седалки !
Много е прав и Пол Скоулс ! Ако бях футболист на този Юнайтед, щях да съм в дълбока депресия !
ВАН ГААЛ ВЪН !!!!!!!!!!
Страшно съм разочарован от ръководството на клуба и в частност от Сър Алекс Фергюсън !
Доверието е хубаво нещо принципно, но ПЪРВО трябва да се заслужи !
Всеки мениджър има нужда от минимум 12 месеца да наложи стила си, методите си на работа, да изгради свой отбор от желани играчи ! Това е първоначалният кредит на доверие и адаптация ! След него, единствените определящи ФАКТОРИ са : СТИЛ НА ИГРА и РЕЗУЛТАТИ !
Ван Гаал се провали с ГРЪМ и ТРЯСЪК и трябваше да бъде изгонен след всеки позорен мач от последните два месеца (включително и снощната смешна победа над почти аматьорският Шеф Ю)
Сър Алекс със голяма последователност и труд ни превърна в ГРАНД номер 1, но сега със същата последователност ни затрива като клуб ! А именно : смешното назначение на Мойс и вредното доверие към холандският главчо !
Много е прав Ицо Стоичков, само Ван Гаал е способен да не напълни Камп Ноу ! Ето, че вече и на Олд Трафорд има празни седалки !
Много е прав и Пол Скоулс ! Ако бях футболист на този Юнайтед, щях да съм в дълбока депресия !
ВАН ГААЛ ВЪН !!!!!!!!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Според мен Ван Гаал,ще ни съсипе тотално.Не знам защо още не са го разкарали тоя.

„Когато подпиша договор, ще го обявя моментално. Може би ще минат две години преди да тренирам отбор в Англия. Много съм доволен от опита, който натрупах в Мюнхен. Ще работя на 100% до последната секунда тук. След това ще се прибера и ще видя дали е възможно да работя в Англия или не. Ако не, тогава няма да се случи“, коментира Пеп Гуардиола.
Това звучи сякаш ще изчака да изтече договора на Ван Гаал.
Звучи, така както ти се иска да звучи. Ясно, е че преди да се подпишат книжата никой нищо няма да обяви. Пеп за мен не е добър избор за мениджър на Юнайтед, но ще видим. Поне много от феновете, които сега му се кланят ще го разберат що за стока е наистина. Ако, пък вземе да стане мениджър в Юнайтед и вземе, че постигне много успехи и опровергае скептиците, аз лично ще съм много доволен. Но, неизвестните станаха толкова много, че една азбука със сигурност няма да ни стигне да ги изброим.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!