Лично аз се надявам да изгонят Ван Гал до мачът ни в събота. Също се надявам да не назначат и Гуариола за треньор защото за мен не е толкова голям специалист. Гуардиола пое готов отбор ( Барселона ) след това пое готова смазана немска машина ( Баейерн Мюнхен ). Когато поеме някой срутен отбор какъвто е нашият в момента тогава ще го призная за специалист. Анчелоти е доказан специалист макар че на моменти и неговата футболна философия издъхва на фона на футбола който се играе сега. Според мен на нас ни трябва мениджър от типа на Клоп,Мартинес или Симеоне. Това са все млади треньори който са жадни за успехи. Клоп направи Дортмунд сила в европейския футбол, Мартинес съживи Евертън както не го е правил и Мойс,а какво да кажа за Симеоне и неговия Атлетико Мадрид. И тримата поеха срутени отбори и какво направиха с тях вдигнаха ги и сега всеки гранд се съобразява с тях било то в Германия,Испания,Англия а даже и по европейските терени.
Не мога повече да гледам как любимият ми отбор потъва жалко за всички фенове на този отбор. Това напушено холандско прасе все едно е имал мисия да разруши отбора и мисията е постигната.
Ван Гал бъди достоен човек и напусни отбора сам.
ВЛ | 17-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Норич | 1-2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Black&White1926
- Контакти:
Re: ВЛ | 17-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Норич | 1-2
boabbb написа:Леле малеНе гледах мача, цъкам livescore и
Вал Гаал е пътник, ако не го махнат сега, от следващите 2 мача ще вземете един геврек в точково отношение ... Стоук вкъщи срещу силните нямат грешка, а Челси с новия треньор не се знае. знае ли се
Най-важното нещо, което стана след напускането на сър Алекс ( и за което аз лично ви алармирах края на лятото ) - Юнайтед изгуби облика си, освен Рууни, който е в слаба форма, не останаха класическите силни британски играчи, които винаги са изнасяли мачовете
Ако извадите един състав от сега, можете ли да кажете кои играчи са гръбнака на отбора
Същото ми се случи само че бях на работа и седнах да си почина и като отворих ... тоя нещастник ебати путките майни изяде

Офтопик:
Офтопик: