Мнениеот Jackxxx » 26 ное 2015 13:29
Не знам кой трябва да си ходи, но нещо трябва да се промени. Първото полувреме за мен си остана истинска загадка как така не бяхме повели още в резултата. Но си викам "с тази игра второто все трябва да вкараме". Второто полувреме все едно излезнаха съвсем други хора на игрището. А последните 20 минути бяха такова мъчение за гледане. Такава безидейност просто... Абе те 3-4 комбинации да научат на тренировка и да ги правят постоянно само тях по време на игра пак ще е по-интересно от това. Просто нямам думи. ЛВГ хем прави супер неща, с пускането и развиването на младите, хем в същото време все едно се подиграва с феновете. Не знам, но аз все пак вярвам, че нищо не е загубено и ЛВГ в крайна сметка ще оправи нещатата. Супер стабилна защита, но до там. Аз все си мисля, че ще има надграждане. Това е твърдял ЛВГ, че винаги трябва да се подобряваме. Само дето последните мачове са все едно наистина едни и същи мачове, без значение от противника. Само, че идват Лестър и там вече си мисля, че номерата на ЛВГ няма как да минат.