ШЛ | Групова фаза | Манчестър Юнайтед - ПСВ 0:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ШЛ | Групова фаза | Манчестър Юнайтед - ПСВ

Мнениеот MASTER_COOL » 25 ное 2015 23:49

Zeeyo написа:С тези НЕПРЕСТАННИ И ЯВНИ центрирания, отбора ми изглежда не по-малко комичен и трагичен от колкото при Дейвид Мойс. Руни продължава да ме разочарова за съжаление, той ли е проблема, треньора ли е - не знам. Шнайдерлин изобщо няма да го коментирам...

Това е жалката истина !
С този футбол далеееччч от ШЛ.
Нямаме никакво място редом до Барса, Байерн и ПСЖ.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Re: ШЛ | Групова фаза | Манчестър Юнайтед - ПСВ 0:0

Мнениеот Black&White1926 » 26 ное 2015 00:44

Лига Европа ни зове :oops: :evil:
[offtopic][center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center][/offtopic]

[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 ное 2015 08:26

Джеси, Марсиал и Мемфис с много пропуски. Доволно още първото можеше да водим с 3:0....второто по стара традиция след 60-та минута приключихме.
Общо взето си направихме харакири.....едва ли ще бием в Германия.

Липсва класическият плеймейкър за Юнайтед. Май наистина само Карик се справя, но е на 34 години. Шнайдерлин не става за тази роля и не знам защо само на него му я даваха топката да мисли как да се развива атаката.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 ное 2015 10:26

Съжалявам, но.. оставка! Писна ми да гледам един и същ мач всеки път и да се нервирам. Ако не напусне сега, то на Ван Гаал не трябва да се позволява да почва новия сезон и да харчи още пари!
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 ное 2015 10:32

Той е наглец, сам няма да напусне, въпроса е дали като отпаднем позорно още в групите ще му бият шута!? :evil: :oops: Ех, Юргене, Юргене, къде отиде и как те изпуснахме... :x :shock:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 26 ное 2015 10:53

Няма как, просто на никого вече не му се гледа този булшит. Снощи второто полувреме беше най-ярко изразен. Дано наистина това да е последният сезон на Ван Гаал. Надявам се наследникът му да е Гуардиола.
А ако покажен същата игра и срещу Лестър, силно се съмнявам да вземем нещо от този мач. :shock: Дано ЛвГ ни изненада, този път приятно.

Потребителски аватар
Graciela
Контакти:

Мнениеот Graciela » 26 ное 2015 11:00

Ван Гал вън няма място в този отбор.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 26 ное 2015 11:03

И Роналдо да дойде при нас пак,ще е същото.Не ми се иска да обиждам треньора ни,но той не е за Юнайтед лично мое мнение.
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 ное 2015 11:36

За толкова стотици милиони си купи единствено привилегията да ни приспива по време на мачовете..
Това не е Юнайтед, половината от играчите не могат да ходят..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 26 ное 2015 13:29

Не знам кой трябва да си ходи, но нещо трябва да се промени. Първото полувреме за мен си остана истинска загадка как така не бяхме повели още в резултата. Но си викам "с тази игра второто все трябва да вкараме". Второто полувреме все едно излезнаха съвсем други хора на игрището. А последните 20 минути бяха такова мъчение за гледане. Такава безидейност просто... Абе те 3-4 комбинации да научат на тренировка и да ги правят постоянно само тях по време на игра пак ще е по-интересно от това. Просто нямам думи. ЛВГ хем прави супер неща, с пускането и развиването на младите, хем в същото време все едно се подиграва с феновете. Не знам, но аз все пак вярвам, че нищо не е загубено и ЛВГ в крайна сметка ще оправи нещатата. Супер стабилна защита, но до там. Аз все си мисля, че ще има надграждане. Това е твърдял ЛВГ, че винаги трябва да се подобряваме. Само дето последните мачове са все едно наистина едни и същи мачове, без значение от противника. Само, че идват Лестър и там вече си мисля, че номерата на ЛВГ няма как да минат.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”