ВЛ | 12-ти кръг | Манчестър Юнайтед - УБА 2:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

binevout
Контакти:

Re: ВЛ | 12-ти кръг | Манчестър Юнайтед - УБА 2:0

Мнениеот binevout » 07 ное 2015 23:17

Честита победа!Какво става , в последно време темите доста беднеят!!?
Ами как играхме ... маааалко по-живо от обикновено,благодарение на лапетата в състава.То друго няма какво да се каже.
Джеси е страхотен , многи ми харесва като поведение и Депайката май май ще поема ми се струва.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 08 ное 2015 01:07

Ами време е да изградим отново юноша от сериозна класа. Джеси показва изключителни качества и много се радвам, че Ван Гаал му дава възможности да играе и то като титуляр. Момчето се отплаща подобаващо. Той има много повече заложби да стане голямо име от Янузай и Уилсън. Дано! Силно се надявам да продължава да го налага.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 08 ное 2015 01:24

Ебаси умрялото, как няма кой да оплюе нещо? И аз не съм гледал мача и не знам какво е ставало, но виждам, че сме ги пребили по владеене на топката, което за философията е мнооого добре. Руни също е бил сменен, което е нещо неочаквано. И...абе бием си ей така без да искаме, но колко още ще продължава тая умряла игра никой не знае... ;) :(

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 ное 2015 09:36

MapTo_D написа:Ебаси умрялото, как няма кой да оплюе нещо? И аз не съм гледал мача и не знам какво е ставало, но виждам, че сме ги пребили по владеене на топката, което за философията е мнооого добре. Руни също е бил сменен, което е нещо неочаквано. И...абе бием си ей така без да искаме, но колко още ще продължава тая умряла игра никой не знае... ;) :(
Срещу отбор на Тони Пулис какво очакваш?

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 08 ное 2015 12:02

Добър мач срещу отбор, който се защитава с 10 човека. Единствено Карик не ми хареса. Браво на Джеси! :)

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 09 ное 2015 08:30

Отрабата ни е страхотна. Само не разбрах, защо смени Йънг с Джоунс?! Иначе видяхме за малко и Камерън Джаксон, което също беше добра изненада, макар момчето да не се включи много стабилно, но има време и за това.

Очевидно е, че играта ни в нападение не е много добра, Мата и Руни са хората с опит в нападението, но от тях почти нищо интересно не произлиза. ЛВГ, последните мачове явно е оставил Швайни малко повече да диша и той се включва доста по-често напред, което оказва влияние. Вече виждаме повече раздвижване, но всичко креативно идва от младите. Това за мен е нож с две остриета - хубаво е да трупат самочувствие малките, но много лесно могат да прегорят така, защото отговорността отбора да върви напред, трябва да пада върху опитните играчи.

Иначе УБА, бяха вкарали 9 човека в наказателното и съвсем логично гол падна с удар извън наказателното поле. И пак съвсем логично вторият гол паднал след единствената ни контра атака в мача. Мача, общо взето беше скучен и тактиката ни беше напълно да задушим техният отбор, ама те дори не показаха желание да се надиграват. Единствено след гола, малко се раздвижиха нещата.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

untraceable
Контакти:

Мнениеот untraceable » 09 ное 2015 08:38

Супер е защитата ...Бераино ако беше уцелил елементарната топка на 5 метра от вратата, разговорите щяха да са различни сега

Върни се в “Манчестър Ю”