ШЛ | Групова фаза | Манчестър Юнайтед - ЦСКА Москва 1:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: ШЛ | Групова фаза | Манчестър Юнайтед - ЦСКА Москва

Мнениеот kingofpop » 04 ное 2015 00:06

Смолинг :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 ное 2015 00:07

Най-накрая се отпушихме! Честита победа!
В резюме:
1.Смяната на Марсиал се оказа ключова, защо ли?
Защото всички изригнаха срещу това решение, имаше освирквания и по-важното...на нашите очевидно им кипна и си заиграха както те си знаят. Последните 10-15 минути бяха(особено агресията след гола) - в типичен за Манчестър Юнайтед стил!
Имаше бързи пасове, Рууни живна след гола(падна му голям товар, определено), крилата се активизираха, бековете захождаха, изобщо картинка, която трябва да виждаме в 70% от времето, вместо скучните пасове, десетките засади и мудност в атаките.
2.Защитата отново желязна, Де Хеа с ключова намеса и както преди съм казвал - дефанзивната част е ток и жица.
Хвърлят се, борят се, лазят, комуникират, блокират, контролират(Майк) - просто перфектно!
3.Блинд с тези 40 метрови пасове силно ми напомни на Бекс. Холивудски пасове :)
4.Лингард показа голямо желание, в някои моменти попрекали с дрибъла, но пасът към Рууни беше като по учебник.
5.Швани в началото започна добре, но впоследствие му паднаха батериите, докато Карик днес беше перфектен(по мое мнение), безупречен, особено в дефанзивната част.
6.Марсиал като цяло ангажира постоянно защитата на ЦСКА Москва, но тази позиция на крилото му прецаква голмайсторския нюх.
7.Мата - по едно време се заачудих дали не е сменен. Откровено безличен мач за него, нещо което напоследък все по-често се случва(за съжаление).
8.ЦСКА Москва заслужават адмирации - стратегията им бе очаквана(лично за мен), всичко вървеше по план за тях, но така е във футбола - минути преди гола на Рууни те пропуснаха 100% шанс за гол.
Опитаха нещо като финален натиск, руските Коул и Йорк направиха добро впечатление - много здрави и бързи нападатели, защитата им беше стабилна и задружна, Акинфеев с 2-3 страхотни намеси.
Доста стойностен отбор, без никакво съмнение!
Играч на мача:Хм...Майк Смолинг бих избрал. :)

p.s.Очаквах ПСВ да не загубят срещу Вълците, те спечелиха и така закучиха още повече ситуацията в групата.
Уникално предимство за нас, че ще имаме второ поредно домакинство(срещу ПСВ), където трябва да изиграем безупречно и да спечелим на всяка цена, за да не треперим в Германия.
Печелим и си осигуряваме 100% класирането напред!

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 04 ное 2015 00:10

Hohohoho написа:Значи наложи ми се да погледам, тъй като ми цакахте тотото и трябва да призная на ЛВГ постижението. С този състав да си толкова безобрано слаб е наистина смайващ резултат. Рууни е яко спрял с футбола, дано се намери някой да ви го паркира на пейката.

Сигурно говориш по принцип, защото този мач беше точно обратното на това, което сме свикнали да гледаме. ;)
А акцентите за победата бяха днес:
-ДДХ-Майк(както винаги)
-КАРИК и Швайни
-Рууни ЗАД нападателя
-Страхотната игра на Лингард най-вече
-Марсиал нападател

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 ное 2015 09:23

От доста дълго време не бях гледал,толкова безобразно слаб Ман Ю.Истината е,че за толкова похарчени пари,ако ЛВГ не стане шампион ще бъде равно на провал !
Еееех ако и в Юве имахме толкова трансферен бюджет...(мечтателна емотиконка)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 04 ное 2015 15:49

Drunken_Master написа:От доста дълго време не бях гледал,толкова безобразно слаб Ман Ю...

Колко е това доста дълго време , щото ... Юнайтед никога не е бил толкова безобразно слаб!
Макар и снощи да направихме добър мач в сравнение с мачовете които правим по принцип.А и ЦСКА , са си корав отбор , като сложим и атмосферата в ШЛ , то резултата може би не е толкова разочароващ.1:0 си е 3т от където и да го погледнеш.Имахме удари от далеч , имахме хъс , правихме и положения , като цяло мача си беше добре.Само не знам защо не е това базата от която да градим , а то да направим такъв мач се случва на 1 от 5.
Иначе Джеси беше страшен , много ми хареса това момче , искам да го виждам по често титуляр , направо ги развинти снощи , голяма енергия голямо чудо показа.
Поздравления , осигурихме си класирането до голяма степен , сега трябва да позатегнем коланите и в ПЛ.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ШЛ | Групова фаза | Манчестър Юнайтед - ЦСКА Москва 1:0

Мнениеот tevez » 04 ное 2015 18:16

Честита победа.
Феноменален Де Хея, който ако не беше спасил онова положение на Думбия, в най-добрия случай щяхме да направим Х, а по-вероятно беше да загубим мача.
Изненадваща победа на ПСВ за мен, която е добре дошла за нас.
Остава да ги бием в следващия кръг, защото последният мач в Германия срещу Волфсбург ще бъде много тежък и труден.

Върни се в “Манчестър Ю”