Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот MASTER_COOL » 30 окт 2015 09:28

"Идва Ибрахимович да решава проблемите в атака !" :oops: :oops: :oops:

( Вече съм сигурен, че английските медии (включително Скай ) са на доста по - ниско ниво от нашия Д.он Б.алон )

А Мемфис е почти сигурен пътник следващото лято !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 окт 2015 09:30

Съвсем вярно! Тече официално разследване защо Уейн е изпуснал дузпата :shock: Не знам Скоулс и Гари къде видяха, че Рууни бил на топ ниво срещу Сити.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 окт 2015 09:35

Аз затова принципно мразя англичаните ! Тази тяхна арогантност и чувството им за превъзходство над останалите , ме кара да ги презирам най - искрено ! Затова и не искам да има англичета в състава ни ! Лайно английско да е, пак ще бъде възхвалявано от медиите :idea: :x

На Рууни му пожелавам една контузия ! ( Най - искрено ) Съжалявам, може да е предателство, но този тип трябва да спре да се излага !

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 30 окт 2015 10:38

Утре Руни няма да е титуляр!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 окт 2015 14:52

Нищо неочаквано - лидери при пасовете/владеенето, аутсайдери при създаването на положения/удари към вратата.
Като изключим лекият прогрес през 2013-2014(при Мойс), то тенденцията е, че:С всяка следваща година формата му спада!

NemanjaVidic
Контакти:

Мнениеот NemanjaVidic » 31 окт 2015 22:18

Много отдавна не съм влизал в този форум , но едно ми се наби на очи преди години. Изказванията от НАШИ фенове от рода на - "Тая дъфка вече е свършила" , "Дъртия вече не е добре с главата" , "Съра вече е изперкал и трябва промяна" . Точно тези изказвания показват наистина колко неблагодарни фенчета сме и как сме се разлигавили покрай успехите на този велик мениджър. Аз все още немога да се примиря с неговото отказване. Такъв мениджър се ражда един на милион.Преди във форума се пишеше - Колко купи ще вземат Юнайтед. А сега - Колко гола ще реализира отбора. Това е срам и позор за такъв голям клуб!!!!А сега оценяте ли го след като вече ни напусна ?

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 31 окт 2015 23:17

NemanjaVidic написа:Много отдавна не съм влизал в този форум , но едно ми се наби на очи преди години. Изказванията от НАШИ фенове от рода на - "Тая дъфка вече е свършила" , "Дъртия вече не е добре с главата" , "Съра вече е изперкал и трябва промяна" . Точно тези изказвания показват наистина колко неблагодарни фенчета сме и как сме се разлигавили покрай успехите на този велик мениджър. Аз все още немога да се примиря с неговото отказване. Такъв мениджър се ражда един на милион.Преди във форума се пишеше - Колко купи ще вземат Юнайтед. А сега - Колко гола ще реализира отбора. Това е срам и позор за такъв голям клуб!!!!А сега оценяте ли го след като вече ни напусна ?

Много точно изказване, евала! :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 ное 2015 00:32

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AQPwCvHAXMU[/youtube]
Така го правят в Лестър!
2 бързи паса и клиничен удар.
Доста ми напомнят за времената на убийствените контри(в Юнайтед) в периода 2008-2010.
А също така с представянето си до момента...будят някои асоциации с Юнайтед през 2012-2013 - вкарваха ни редовно по 1-2 гола, но ние отвръщахме с 3+....и впоследствие станахме шампиони :)
Наслада, истинска наслада е да гледаш този отбор на Лестър - голове, бърза игра, мотивация, обрати - нещата, които за съжаление липсват на нашата многомилонна селекция, начело с мениджъра-"философ".
Лисугерът Раниери е разбрал(винаги ми е приличал на лисугер, сребрист лисугер), че само с подобен род офанзивна нагласа, може да прикрие некадърността си. Е, не е чак толкова некадърен(все пак е от старата италианска школа), но така си остана с времето.
Да ме извинява, но през годините имаше десетки възможности, за които някои мениджъри могат само да мечтаят, но винаги се проваляше.
Е, сега явно..Лисугерът се сдуши с Лисиците и заедно беснеят по английските терени :)
Да видим обаче кой ловец ще ги отстреля първи, че...леко се отклониха от допустимата територия. Явно ще трябва да се организира хайка докат не е паднал белия, че тогаз вече по-трудно става и ще трябва чаак напролет. А дотогава...нищо чудно да са изпотръшкали и другата половина от мат'ряла у Премиършиипската горЪ :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 ное 2015 09:33

Manchester United are planning to make another move for Real Madrid star Gareth Bale in January and United are also preparing a £40m bid for Felipe Anderson in an attempt to beat Bayern Munich to the signing of the Lazio star.

Също така ще наддаваме за Меси, Неймар и Роналдо в опитите ни да създадем поне по две, три положения на мач за гол :oops:

Върни се в “Манчестър Ю”