ВЛ | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Съндърланд 3:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Съндърланд

Мнениеот MuFc1878 » 26 сеп 2015 22:05

Честита победа! Не успях да гледам мача, но....сме на ПЪРВО място :o :o :o

Шпорите са обърнали ултра-мега-гига селекцията на Сити :oops:

[wrapimg=]http://forum.manutd-bulgaria.com/public/style_emoticons/default/anti%20(4).png[/wrapimg]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 26 сеп 2015 22:08

Честита победа! Много сладка. Време беше и Рууни и Мемфис да се разпишат във ВЛ. Първи сме, но предстоят 2 много тежки гостувания, от които ако вземем 4 точки ще съм много доволен.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 сеп 2015 22:27

Честита победа и временно първо място!
Откъде да започна...
1.Ливърпул - 3 гола, Саутхемптън - 3 гола, Ипсуич - 3 гола, Съндърланд - 3 гола :)
Изключително много се радвам, че ситуацията в това отношение се ускори значително и още повече - започва да клони към известна клиничност, което е най-важното(лично за мен).
2.Уейн Рууни се намира в процес на "отпушване", което също е изключително важен фактор. Дано продължи в този дух!
Сега за мача:
1.Игровия процес през първото полувреме(до 45+) - нещото от което най-много се притеснявахме.
В интерес на истината Съндърланд се бяха настроили доста добре тактически, "запълвайки" каналите и 100% играйеки за 0-0.
Сценарият беше лек римейк на мача срещу Нюкасъл, но точно в най-неочаквания момент се случи гениалният проблясък на Дейли Блинд, находчивостта на Хуан Мата и позиционирането на Мемфис - гол като по учебник с 2 паса.
Не знам как ще прозвучи, но ако не беше този ключов гол...ситуацията като нищо можеше да се закучи много неприятно.
Този гол донякъде обезвери котараците, а вече ранния гол на Ел Капитано през второто...тотално ги довърши.
Жалко, че не ги качихме на 4+, защото времето и слабо игрово поведение(на гостите) прекрасно благоприятстваха за една такава работа, но хайде, ще го отдадем на мисълта за по-важния двубой в сряда срещу Волфсбург.
2.За играчите:
Имаше някои индивидуални проблясъка, но по-важното е, че колективно играта беше на доста добро ниво.
Да, Съндърланд в този си вид не могат да бъдат кой знае какво мерило, но все пак като кардинален извод от последните два мача:
Страхотна загрявка за Шампионската лига.
Ван Гаал използва много добре ротациите(започна да влиза в час) и логично резултатите не закъсняват.
Де Хеа - 3-4 важни намеси в типичен за него стил(котешки рефлекс).
Валенсия - постепенно набира ритъм, внасяйки доста скорост и стабилност в дясната зона.
Майки - безупречен(както винаги).
Блинд - Много е странен тук казусът. Определено плюсовете са повече от минусите към момента, но кардинална оценка ще можем да дадем(евентуално) след предстоящите ключови мачове(4 броя - Волфсбург, Арсенал, Евертън, Сити).
Дармиан - много добре, даже изключително добре. Поливалентността му може да се окаже чудесно оръжие в хода на сезона.
Към всичко това като добавим Джоунс, Рохо и Пади - как да не им се кефиш на тези млади и надъхани пичове!?
Както ви казвах и по-рано - Имам абсолютно доверие на колективизма и индивидуалността в защитното звено.
Карик и Шнайдерлин - можеше и по-добре.
По оношение на вътрешната двойка няма две мнения, че Швайни и Ерера са перфектното комбо!
Мата - днес определено ми направи силно впечатление неговото движение и непрекъснато търсене.
Вкара отново рутинен гол, но като цяло Мата винаги е бил перфектен срещу подобен род отбори(визирам игровата им концепция).
Мемфис - прочетох едно умопомрачително определение за него, което е най-точното към този момент:Нани(номер 2).
На моменти гениален, на моменти...отвратителен.
Но ще влезе в час, спокойно :)
Марсиал - много добре умее да движи и увлича противниците, а играта му с гръб и особено при високите топки...чак не мога да повярвам!
Сякаш цял живот е играл във Висшата лига, а за стратегическите фаулове, които печели...яд ме е само, че не се възползваме от тях.
Изобщо тези статични положения...как ми се иска да засилим ефективността си и при тях, ей това вече ще бъде гвоздеят.
Ограничаване на пасовете, повече директност и скорост, възползване от статичните(фаулове, корнери) - хо-хо, ще валят много голове, дами и господа, определено! То просто мирише на това, само като виждаш потенциала в отделните единици, но Ван Гаал има да върши още много работа, защото тепърва предстоят стратегическите събития.
Ашли и Швайни - още с влизането си придадоха щипка специфика и разнообразие в играта, особено Ашли...никога не сме го вярвали, но човекът се превърна в изключително ценен кадър за благото на отбора.
Няма равен по мотивация и умение да надъхва своите, струи от него енергията и желанието да се доказва във всеки двубой, което е просто страхотно.
Гледаме напред към Волфсбург!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Съндърланд 3:0

Мнениеот MuFc1878 » 27 сеп 2015 10:36

Време беше! В следващия кръг отново :)

Върни се в “Манчестър Ю”