MuFc1878 написа:Тази схема не се нрави много на мениджъра. Ще следим от близо какво се тренира на турнето. Иска ми се да ги научи на 4-3-3
Искаме си 3-5-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Тази схема не се нрави много на мениджъра. Ще следим от близо какво се тренира на турнето. Иска ми се да ги научи на 4-3-3
boabbb написа:MuFc1878 написа:Тази схема не се нрави много на мениджъра. Ще следим от близо какво се тренира на турнето. Иска ми се да ги научи на 4-3-3
Искаме си 3-5-2![]()
![]()
boabbb написа:MuFc1878 написа:Тази схема не се нрави много на мениджъра. Ще следим от близо какво се тренира на турнето. Иска ми се да ги научи на 4-3-3
Искаме си 3-5-2![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boabbb написа:MuFc1878 написа:Тази схема не се нрави много на мениджъра. Ще следим от близо какво се тренира на турнето. Иска ми се да ги научи на 4-3-3
Искаме си 3-5-2![]()
![]()
[center]Вики
Смо-Рохо-Джоунс
Дармиан - Депай
Швайни - Шнайдерлин - Мата/Ерера
Рууни - Ди Мария[/center]
Дармиан и Депай за халфбекове![]()
![]()
Paul Scholes написа:Би било хубаво да сме с Де Хея и Рамос, но щом сделката е размяна Де Хея за Рамос, мисля че е по-добре да си останем с Де Хея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта