ВЛ | 29-и кръг | Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЛ | 29-и кръг | Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Мнениеот boabbb » 13 мар 2015 15:35

smoothc написа:Фалкао,Рууни,Мата,Йънг,Валенсия,Ерера и Фелайни трябва да се "вмъкнат" на едно,крайно време е.

Тоя състав предполага Фелата да не е таран :roll: А той напоследък ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 мар 2015 15:35

smoothc написа:Фалкао,Рууни,Мата,Йънг,Ерера и Фелайни трябва да се "вмъкнат" на едно,крайно време е.

Йънг е с травма от мача с гънърите, а Фалкао е с треньорска контузия и пратен да играе за резервите.
Мата също вече е изваден от форма.....та от тези, които предложи само Фела и Ерера изглеждат сигурни.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 мар 2015 15:41

Както ги нареди,видяло се е,че всичко е наопаки,така че...колкото и да го мислиш,да анализираш,да прилагаш някакви формации...файда няма.
Вече ми е абсолютно все едно за експериментално-апатичното поведение на Ван Гаал,едно се очакваше,друго се случва.
Тотално съм разочарован от холандеца и честно казано изобщо не ми пука за него.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 13 мар 2015 16:26

Тотнъм са стабилен отбор, но в тази среща няма да имат шанс за победа. Бием 3:1.

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 13 мар 2015 19:11

Аз определено не съм оптимист.
Като цяло имам вяра в отбора , но за вярата ми у Ван Гаал е малко спорна.
Факта че нямаме нито един футболист във форма говори много за тренировачния процес и като цяло за отношението на треньора.
А това че Фалкао е в дубъла ..... нямам коментар!Прилича на някаква лична злоба към него!Че не бе във форма (макар и не по негова вина) , ок но да го пратиш в дубъла ....
Не го знам какво ще прави холандеца ... 3-5-2 ли ще е 4-4-2 ли ще е , както ще така да ги реди , каквито иска инструкции да им дава , само да сме в 4-ката на края!Като цяло обаче сезона съм го отписал.Мисля вече за следващия!Страх ме е само да не видя същата картинка и през август , че тогава вече .... не ще го уволняваме ами направо ще го целим с камъни!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 13 мар 2015 19:15

Нищо няма да е същото през Август, помни ми думата. ;) Подкрепяйте отбора! Това е най-важното, това е Юнайтед! :evil:

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 13 мар 2015 19:44

soad написа:Нищо няма да е същото през Август, помни ми думата. ;) Подкрепяйте отбора! Това е най-важното, това е Юнайтед! :evil:

Казал съм го и преди,и да изпаднем от ВЛ аз подкрепям отбора до край.Не искам фенове да подкрепят отбора само,като бием искам фенове,и в трудните моменти да подкрепят клуба на сърцата ни.
Изображение

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 мар 2015 21:16

Троен мач отвсякъде. Равният изглежда най-вероятен, макар че са Ви удобен гост.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 13 мар 2015 22:15

Победа за МЮ. Тия Шпори все още нямат авторитета да идат на Олд Трафорд и да бият. Битката за топ 4 е в разгара си и грешки са непростими. Дано играчите на Юнайтед си дават сметка, че още една година извън ШЛ ще ги изпрати в европейска анонимност, като Ливърпул, а това е много вредно за имиджа на куба. Не може да даваш маса пари за заплати, да сключваш огромни спонсорски договори и да завършваш извън топа. Да си стягат гъз*вете и да бият до края на сезона. Вярно, че парите във Висшата Лига да повече от тези в европейските турнири, ама един френд, фенче на Ла Лига, който не гледа английското, по едно време ги беше забравил пулци, че съществуват, защото досегът му до английски отбор е чрез ШЛ. Има доста такива хора, повярвайте.

milesder
Контакти:

Мнениеот milesder » 14 мар 2015 00:44

Мача е 2х ГАРАНЦИЯ,както гарантирам от месец и половина че Юнайтед са извън топ 5

Върни се в “Манчестър Ю”