ВЛ | 24-ти кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 24-ти кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед 1:1
Супер скандално изказване. Блинд го направиха луд халфовете на Уест Хям, но той ли е виновен, че го бяха пуснали сам с/у трима опонента 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Herrera shld play where Rooney is playing,Rooney shld play were Falcao is playing & Falcao shld sit were Herrera's sitting
- MASTER_COOL
- Контакти:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
[offtopic]
[/offtopic]
Самата истина.
[/offtopic]Самата истина.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
riak4 написа:[offtopic][/offtopic]
Самата истина.
С тея играчи при Сър Алекс ЩЯХМЕ да сме на първо място
Тъъкмо започнах да си връщам вярата у мениджъра и .... хоп поредния скапан мач
Добре че и Венгер вече не е със всичкия си , и вчера си изтърваха точките , че иначе бай бай топ 4.
Ван Гаал не е за това първенство , много лошо ще стане ако се наложи да търсим нов лятото , ама много лошо.Въобще не е за предпочитане,но за момента друг избор няма.Наистина към момента е пътник.
Тренера си загуби почти напълно харизмата с която дойде , просто не се справя.Смени схемата , смени онова 3-5-2 , това трябва да му се признае , но остана една камара глупости които прави и не му се вижда края!
Кво толкова сложно има не мога да разбера ....
----------------Фалкао
Ди Мария----Рууни-------Валенсия
----------Фелайни Ерера
Другия Вариант
-------------Рууни--- Перси
-------------------Ерера
-----Ди Мария-------------Валенсия
-----------------Блинд------------------
Кво толкос му мисли , кво толкос пише в тия тефтери не моа да го разбера!От 7, 8 месеца пише пише пише и накрая Ди Мария нападател , Рууни халф , не знам кво му става , на някви хапчета ли е ...
Добре че и Венгер вече не е със всичкия си , и вчера си изтърваха точките , че иначе бай бай топ 4.
Ван Гаал не е за това първенство , много лошо ще стане ако се наложи да търсим нов лятото , ама много лошо.Въобще не е за предпочитане,но за момента друг избор няма.Наистина към момента е пътник.
Тренера си загуби почти напълно харизмата с която дойде , просто не се справя.Смени схемата , смени онова 3-5-2 , това трябва да му се признае , но остана една камара глупости които прави и не му се вижда края!
Кво толкова сложно има не мога да разбера ....
----------------Фалкао
Ди Мария----Рууни-------Валенсия
----------Фелайни Ерера
Другия Вариант
-------------Рууни--- Перси
-------------------Ерера
-----Ди Мария-------------Валенсия
-----------------Блинд------------------
Кво толкос му мисли , кво толкос пише в тия тефтери не моа да го разбера!От 7, 8 месеца пише пише пише и накрая Ди Мария нападател , Рууни халф , не знам кво му става , на някви хапчета ли е ...
- MapTo_D
- Контакти:
Не съм чел всички коментари, не успях да гледам и целия мач, хванах го от 30та минута. И тия ни пребиваха. Марийката изобщо не знае на кой свят е, нещо много ръкомаха недоволно към съотборници. Аднан пълна трагедия и той. Перси и Фалкао почти не ги чух, втория с ебаси пропуска. Рууни в слаба форма, предполагам че в това има намеса и ЛВГ с поставянето му в центъра на терена. Не може да си нареди играчите. Много по-лесно ще е или Фалкао или Перси да са на пейката напълно заслужено, да си пуска в средата Ерера, Мата и Косата или поне 2ма от тия. Абсолютно никакъв замисъл не видях, игра няма за пореден път, центрират там някви топки и това е. АДМ трябва да спре да изпълнява иглови удари, всеки следващ е по-зле и по-зле. Той буквално се опитва гол да вкара. Още от Реал не ми харесваше, тук дойде, започна ударно, той ни беше човека във форма, но сега е абсолютно друг футболист. Ако ЛВГ си спазва думата, че пуска само хора във форма, то АДМ, Перси, Янузай не трябва да помирисват терен скоро. Имам чувството, че уби формата и на Ерера, не знам там какъв точно е проблема, че не играе. Толкова пари пръснати на вятъра за мен. Потресен съм общо взето, след 3-4 кръга мисля, че ще сме на 6-7 позиция. И топ 4 ще е много трудно постижим, ако тоя не успее да си нареди футболистите по терена.
-
AnalBreaker
- Контакти:
Единствено Фалкао игра добре днес от офанзивните играчи
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]