Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Зима 2015
Появи се информация, че Палас са си откупили Заха за 3 млн + 3 млн бонуси. Чакаме потвърждение.
- MASTER_COOL
- Контакти:
10:40 Евертън иска да привлече под наем 19-годишния талант на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай, твърди "Манчестър Ивнинг Нюз".
Много искат от Евъртън. Бих се съгласил, само ако дадат в замяна Коулмън и то с доплащане

Днес за разлика от целият месец Януари, ще се начетем на много глупости !
Manchester United are set for a double swoop for Mats Hummels and Kevin De Bruyne, according to the Daily Express.
Последна промяна от MASTER_COOL на 02 фев 2015 11:03, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:По принцип мнението ми е да се търси баланс за всяка позиция, като водещите характерстики да са разпределение м/у опит/класа и младост/амбиция. В тази връзка най - добрият вариант е до Рохо да застане един из между Хюмелс / Серхио Рамос.
Точно това ми е идеята и на мен. Трябва някой стабилен защитник с опит, който да застане до Рохо и да вдъхне увереност на защитата веднага.
Янузайката остава и мениджъра ще разчита на него

Mark Ogden @MOgdenTelegraph
Manchester United's Adnan Januzaj has to make the most of his talent, says manager Louis van Gaal
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ние и без това нямаме почти никакви крила , така че за раздяла с него е немислимо да се говори. Имаме остра необходимост от нов футболист за фланговете. Така, че през лятото ще се работи и по тази позиция.
- MASTER_COOL
- Контакти:
just for you bot! seen at manchester airport

Темата е жива !

Темата е жива !

- MASTER_COOL
- Контакти:
Затварянето на темата е близко !
12:00 Хуан Мата потвърди, че съотборникът му в Манчестър Юанйтед Андерсон напуска, за да премине в клуб от родната Бразилия
MASTER_COOL написа:Затварянето на темата е близко !12:00 Хуан Мата потвърди, че съотборникът му в Манчестър Юанйтед Андерсон напуска, за да премине в клуб от родната Бразилия
Събаряяяй

- MASTER_COOL
- Контакти:
Я си представете в 0:00 часа в manutd.com да цъфнат с червените екипи Хюмелс и Де Бройне.... Имам чувството, че ще настъпи нов национален празник в форума и ще бъгне към 0 ч. и 15 мин. След това всички ще се насочим към аперитивите си и няма да се спи. Утрешният ден ще бъде обявен за дъждовен 

MASTER_COOL написа:Я си представете в 0:00 часа в manutd.com да цъфнат с червените екипи Хюмелс и Де Бройне.... Имам чувството, че ще настъпи нов национален празник в форума и ще бъгне към 0 ч. и 15 мин. След това всички ще се насочим към аперитивите си и няма да се спи. Утрешният ден ще бъде обявен за дъждовен
И следващия мач ЛВГ ще пусне Де Бройне - халф-бек и Хюмелс - дефанзивен халф