ВЛ | 15-ти кръг | Саутхамптън - Mанчестър Юнайтед 1:2 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 15-ти кръг | Саутхамптън - Mанчестър Юнайтед 1:2 FT

Мнениеот MuFc1878 » 09 дек 2014 16:42

Всеки има нужда от кредит на доверие, но от едва 8 мача да дадеш твърда оценка е доста нелепо :shock: Откъде си сигурен, че тези 5 победи нямаше да са по-убедителни с негово присъствие? По тази логика бих казал, че Фалкао е тотален провал до момента нищо, че е изиграл има-няма 300 минути като едва в 3 мача е започвал титуляр до средата на второто полувреме.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 09 дек 2014 17:06

Защо трябва да набиваш толкова това твое мнение за Блинд?! Еми, не го харесваш - ок. Само не набивай и на другите, че той не става. Защото за мен пък момчето се справя повече от прилично. Тича много, поливалентен е, добре подава, а и вкара хубав гол, а голове определено са нужни и от полузащитниците.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 дек 2014 17:57

Всеки има нужда от кредит на доверие, но от едва 8 мача да дадеш твърда оценка е доста нелепо.

Каква твърда оценка? Блинд(на този етап) не е годен за перманентен титуляр в Манчестър Юнайтед.
Ефективността и приноса на Карик/Фелайни в тази зона са доста по-големи(на този етап),в сравнение с играта на Блинд до контузията.Като цяло всичко е ситуационно,още повече и на фона на тези контузии и ротации,трудно може да се определи категорично кои са най-адекватните дългосрочни взаимовръзки.Но е факт,че с Фелайни и Карик обстановката в тази зона придоби доста по-адекватно измерение,така че...когато нещо върви,то не се променя.Но...
Последният мач даде леки индикации,че при Фелайни настъпва промяна(в негативен план),което от своя страна налага и повишено внимание относно неговия статус за следващите мачове.
Защо трябва да набиваш толкова това твое мнение за Блинд?! Еми, не го харесваш - ок. Само не набивай и на другите, че той не става.

Нищо подобно,приятелю :)
Ако Блинд показваше това,което аз искам да виждам(и трябва да прави на високо ниво)...нито дума нямаше да кажа за него!
Маркос Рохо в началото тръгна по-колебливо,но ето че постепенно започва да разкрива истинските си качества и решителност.
Аз никога не критикувам някой футболист без причина,това мисля,че трябва да е ясно.
И преди да дискутираш и анализираш нечие мнение,първо се информирай за предварителните нагласи,защото в противен случай...е доста трудно да се проведе адекватна дискусия.
[offtopic]
от smoothc на 26 Юни 2014 18:05 MuFc1878 написа:
Дани Блинд - син за предпочитане, отколкото 40 млн за Шоу. Защо не и двамата :) Люк Шоу е страхотен талант,който със сигурност трябва да привлечем,докато Дали Блинд е по-разчупен(може да играе и в средата) и мисля,че ще бъдат страхотна перспектива за Юнайтед. Стига сме разчитали на Скари,Испанчета и Дърводелци!

от smoothc на 10 Юли 2014 19:21
Какво ви е мнението за Маркос Рохо? Аз лично съм доста приятно изненадан от израстването му на това СП,борбеността и хъса с които играе! Със сигурност ще има оферти за него и в този ред на мисли,страшно ми се иска и ние да се включим в наддаването. Хубавото е,че Луис ван Гаал със сигурност го е изследвал подробно,а и снощи изигра един добър мач и то пред погледа му...Люк Шоу+Маркос Рохо+Дали Блинд(колко му е) :) Динамични,отдадени в играта и изобщо играчи за дългосрочен план,които със сигурност ще придадат нещо ново в Манчестър Юнайтед!

от smoothc на 10 Юли 2014 12:59
В интерес на истината(в течението на мачовете) доста холандски футболисти изпъкваха по един или друг начин,но пък след това се наблюдаваше известен спад в тяхната игра,но..ако трябва да обобщим кардинално(за евентуален трансфер) и по един от ключовите признаци-постоянството,то ситуацията е следната: 1.Робен* 2.Де Йонг 3.Влаар --------------- Впечатлиха,но така и не затвърдиха своите изяви:1.Блинд 2.Депай ------------------------------------------------------------------------------------
Аз лично избирам:Де Йонг и Блинд,като евентуални трансферни цели за Юнайтед!

от smoothc на 30 Авг 2014 08:42
Честит ни холандски трансфер! :) Изключително се радвам за това момче!
[/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 дек 2014 18:15

Откъде си сигурен, че тези 5 победи нямаше да са по-убедителни с негово присъствие? По тази логика бих казал, че Фалкао е тотален провал...

Карик и Фелайни са гаранцията,Тонка :)
За да играе Блинд титуляр,то един измежду Карик и Фелайни трябваше да не играе.
Още от влизането си срещу УБА,Фелайни загатна колко важен фактор може да бъде в следващите мачове,а вече успоредно с балансираната игра на Карик...няма да е пресилено,ако кажем,че тази комбинация беше в основата на положителните резултати в последните няколко мача.
Мачкането на Фелайни и изобщо неговото влияние(така да се каже) в средата,можеш ли да ги сравниш с играта на Блинд?
Карик се включи страхотно срещу Сити и то като защитник,а след това внесе и нужното спокойствие пред защитата в следващите мачове.
И в този ред на мисли...къде се вписва Дали Блинд,къде го виждаш да играе при тези обстоятелства?
Нито като централен защитник,нито като ляв бек(Ашли Йънг просто избухна в тази зона),нито като алтернатива на Ерера/Мата.
Е? Какъв е изводът?
В момента няма място за Блинд,Янузай и Мата/Ерера(едновременно) на терена.
Има други играчи,които са в доста по-добра форма и влияние върху играта,така че...докато не започне и при тях някакъв спад,дотогава ще бъдат резерви.Разбира се,някоя друга игрова рокада по време на мач,ок...но кажи ми,как да оставиш Валенсия или Ашли Йънг резерви(на този етап) за сметка на Рафаел и Люк Шоу?
Колкото до Фалкао...Ти с Дали Блинд ли го сравняваш?
Фалкао е уникален футболист,висша класа нападател,който дори и в краткотрайното си появяване...вкара доста ценен гол.
Като цяло на него му трябва начална скорост(разбирай редовни игрови минути)...и само гледай какво ще бъде ускорението.
Обзалагам се,че при първия си цял мач като титуляр(още няма такъв)...Радамел Фалкао ще вкара гол!
Дано този мач бъде срещу Ливърпул :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 дек 2014 18:23

Момчетата ми изглеждат адски задружни :) Върна се искрата, която липсваше миналия сезон!

Върни се в “Манчестър Ю”