Знаете ли кое е едно от нещата,които страшно започва да ме дразни във Ван Гаал?
Че прави всичко възможно,Ван Перси и Блинд да играят титуляри!! Това просто не мога да го приема,защото освен че с нищо не спомагат за благото на отбора(дори обратното),но и в един момент подобни привилегии и лансиране могат да доведат до вътрешни конфликти(по подобие на т.нар.Холандска Барселона) и неприятни ситуации.
ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- El Commandante
Re: ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 1:0
smoothc написа:Знаете ли кое е едно от нещата,които страшно започва да ме дразни във Ван Гаал?
Другото нещо което мен ме изкарва от обувките са приказките за това че Юнайтед имал нужда от една до три години за да се съживи?!?!?
WHAT THE FUCKING FUCK??!?!
Бахмааму, в момента има отбор,който според мен по никой начин не е по-слаб от отбора спечелил последната засега шампионска титла-Ван Перси,Рууни,Ди Мария,Мата,Янузай и т.н. и т.н. е кво искаш бе главоч? Сър Алекс с по-слаб отбор като единици мачкаше наред, тоя му требвали още пари за съживяване,ай сиктир!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?