ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 11-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
Кристъл Палас не е отбор за подценяване, както всеки един отбор в ПЛ. Срещу Челси не се предадоха и потреперихме до края. От друга страна МЮ е в ужасна форма, а пред ЛвГ стоят много проблеми със състава. Намирисвам равен с късен гол за един от двата отбора. 

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
3:1
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Бой в зъбите ! 5-2
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нещо такова ми се върти в главата с/у Палас.
Има доста въпросителни около състава, но ми се струва, че включването на Карик е задължително.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Смела постройка от твоя страна.Би ми се искало да заиграем само с един нападател.Да минем на 4-3-2-1 защото тая формация се налага от доста треньори,и според мен тя е най-ефективна в ВЛ.

- MASTER_COOL
- Контакти:
От всичко което опита ЛВГ до момента, най - много ми хареса схемата му с двама нападатели.
За успешна схема 4-5-1 ( с един изявен нападател ) се изискват класни офанзивни крайни полузащитници ( в момента разполагаме на тези позиции с Йънг и Валенсия, Ди Мария пък показа че се чувства по - добре зад нападателите с по свободна роля ).
Ако и Фалкао влезе в час, мисля че с тази схема ще имаме най - добри резултати.
Точно с тази схема Ливърпул миналата година, нижеха гол след гол (над 100 !) и бяха на 3 точки от титлата.
Ван Гаал трябва да спре с апатично - експерименталното (trade mark smoothc) си поведение и да заложи на тактика/схема на игра , която да следва до края на сезона. Трябват ни победи, добра форма и постоянство, а с експерименти и апатия трудно би се получило.
Искам да го видя, полудял и да търчи покрай терена. Няма за къде да се пази вече .
За успешна схема 4-5-1 ( с един изявен нападател ) се изискват класни офанзивни крайни полузащитници ( в момента разполагаме на тези позиции с Йънг и Валенсия, Ди Мария пък показа че се чувства по - добре зад нападателите с по свободна роля ).
Ако и Фалкао влезе в час, мисля че с тази схема ще имаме най - добри резултати.
Точно с тази схема Ливърпул миналата година, нижеха гол след гол (над 100 !) и бяха на 3 точки от титлата.
Ван Гаал трябва да спре с апатично - експерименталното (trade mark smoothc) си поведение и да заложи на тактика/схема на игра , която да следва до края на сезона. Трябват ни победи, добра форма и постоянство, а с експерименти и апатия трудно би се получило.
Искам да го видя, полудял и да търчи покрай терена. Няма за къде да се пази вече .
Последна промяна от MASTER_COOL на 05 ное 2014 15:36, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MapTo_D
- Контакти:
Искам да го видя, полудял и да търчи покрай терена. Няма за къде да се пази вече .[/quote]
А пък той ще си стои в удобния стол на скамейката и ще пие студена водица /направо ми скъсва нервите като го покажат камерите/, едва ли някога ще го видим като САФ да 'нарежда' разпалено по тъча.
А пък той ще си стои в удобния стол на скамейката и ще пие студена водица /направо ми скъсва нервите като го покажат камерите/, едва ли някога ще го видим като САФ да 'нарежда' разпалено по тъча.

Ще е интересно каква,ще защитната формация в събота,защото Рохо и Смолинг са аут.

Според мен тук няма място за грешка.
Победата е повече от задължителна!
2-0!
Победата е повече от задължителна!
2-0!
Победата е задължителна,но то всички други мачове бяхме задължени да бием,но дали,ще бием никой не знае.