МК Донс - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: МК Донс - Манчестър Юнайтед

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 10:39

Водя напълно нормална дискусия и анализирам много точно не виждам какво не ти харесва?А ти не се ли замисляш че арогантното отношение на хора като теб към всички други отбори и феновете им доведе до сегашното ви положение и че не е много сложно местата да се разменят.За озлобеност не знам как имаш очи да говориш - търпя те от прекалено много време да изказваш мнения на които дори и фенове на Юнайтед се смеят като чак днес отварям форума ви.Срам за отбора ви е да има фенове като теб които при първата трудност в отбора отиват във форума на друг отбор показвайки липса на каквото и да е уважение и респект с надеждата и те да се провалят ама ако не стане поне да си си показал магарията.Че не те и срам да си признаеш колко време си загубил в злобни коментарчета които са в тотална противоположност с духа на ВЛ!Съдейки по факта с каква гордост изтъкна бройката в която си изпитвал само и единствено злоба към друг отбор не знам защо все още се излагаш.Като за капак на всичко споменаваш неща който са доста далеч от твоята личност -сам се аргументира за това...

Ето това е разковничето! smoothc, подчертал си ми изказването за какво по-естествено от това, фенове на противников отбор да дойдат в темата за мача и да позлорадстват при провал на любимия ти отбор в опит да намериш противоречие в моите думи.. НЯМА ТАКОВА! Част от чара и магията на футбола е СЪПЕРНИЧЕСТВОТО! Стига всичко да е в рамките на общоприетия тон! Каква е разликата между нашите постове тук и твоите ''анализи'' във форума на Ливърпул или на другите отбори - АРОГАНТНОСТТА И ПРЕТЕНЦИЯТА за абсолютна истинност във футболно отношение - вижте какви лаици сте, ето ме мен, батко ви smoothc, да ви отвори очите защо Юнайтед е най-великия клуб в света, а вашите отбори са жалки.. Ето това ДРАЗНИ и то МНОГО :idea: Няма друг фен на Юнайтед, който да предизвиква такава реакция с постовете си в целия форум на гонг :arrow:

ps- Когато дискусията пое в нежелана от теб посока, доста бързо започна да призоваваш модераторите да изтрият нещата, които не ти харесват - кажи как се вoди дискусия с човек, който по презумпция е винаги прав и никога не греши :?: ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 10:48

Между другото, предлагаме Афобе на промоция - само 10 милиона паунда.

Веднага :)
Не е истина какви златни мини има в по-скромните отбори,не само в Англия!
Но по-важното е да се търси комерсиалното,най-нашумелите "звезди" и да се пръскат пари за знайни и незнайни "таланти".
Скаутската мрежа и развитието на детско-юношеските звена,са изключително важни фрагменти..и просто полудявам,когато не функционират адекватно(независимо за кой отбор става дума),а още повече в Манчестър Юнайтед.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 27 авг 2014 11:10

iliyan написа:Кое му е срамното ?! Такива са резултати като мислиш само настоящето и въобще не мислиш за бъдещето.
Може да се каже , че това което гледахме би трябвало да са играчите които ще заместят титулярите след няколко години.
Това което се видя , че след няколко години ако трансферната политика не се промени в МЮ това ще е нивото.
И какво става с голяма надежда Янузай ?! Май скандала от СП не му се отразява добре !

Само не ми е ясно, защо държите такива дървари като Дарън Дарвечър и Майкъл Карък. Тея от 10 години ги гледаме ,ама никой не смее да им покаже вратата :mrgreen: Мауриньо , ако доиде ... веднага ще ги натири , балабар с Рунито.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 11:11

Ван Гаал много подцени съперника като пусна такъв състав.

Напротив,Тонка! Съставът си беше типична формация за подобен род двубои-микс между по-опитни и играчи от Академията.Но в случая по-важният въпрос е:Защо повечето от тях играха без никакъв хъс и мотивация за доказване?
Единствено недоумявам защо не даде шанс на Заха и Бен Амос,но какво да се направи...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 авг 2014 11:26

smoothc написа:
Между другото, предлагаме Афобе на промоция - само 10 милиона паунда.

Веднага :)
Не е истина какви златни мини има в по-скромните отбори,не само в Англия!
Но по-важното е да се търси комерсиалното,най-нашумелите "звезди" и да се пръскат пари за знайни и незнайни "таланти".
Скаутската мрежа и развитието на детско-юношеските звена,са изключително важни фрагменти..и просто полудявам,когато не функционират адекватно(независимо за кой отбор става дума),а още повече в Манчестър Юнайтед.

Той по принцип е собственост на Арсенал :lol: А напоследък не сме от най-скромните отбори :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TRTH HRTZ

Мнениеот TRTH HRTZ » 27 авг 2014 11:34

Нямах възможност да гледам мача, затова някой може ли да ми обясни на какво се дължи този шокиращ резултат? Едва ли е от слаба игра - гранд като Юнайтед след слабо представяне би трябвало да пада с 1,2 до 3 на 0 и то от отбор на много по-високо ниво от МК Донс. Явно проблемът е по-сериозен... :roll:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 11:35

Типичен Анди Коул на младини,приликите за мен са наистина поразителни :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 авг 2014 11:40

TRTH HRTZ написа:Нямах възможност да гледам мача, затова някой може ли да ми обясни на какво се дължи този шокиращ резултат? Едва ли е от слаба игра - гранд като Юнайтед след слабо представяне би трябвало да пада с 1,2 до 3 на 0 и то от отбор на много по-високо ниво от МК Донс. Явно проблемът е по-сериозен... :roll:

Според мен, тоя път сериозно, необигран отбор ( повечето май не се познаваха :lol: ) + странна за тях схема + ужасен мач за капитана в този мач - Еванс
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 авг 2014 11:42

boabbb написа:Според мен, тоя път сериозно, необигран отбор ( повечето май не се познаваха :lol: ) + странна за тях схема + ужасен мач за капитана в този мач - Еванс

Стига с тоя капитан....толкова години имаше възможност да се учи от ЛЕГЕНДИ като Рио и Видич, ама на....нищичко :|

Върни се в “Манчестър Ю”