Manchester van United:Vol.1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Manchester van United:Vol.1

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2014 16:06

smoothc написа:Момент,Станко! Така и не става ясно,каква е твоята позиция относно предполагаемите действия на Ван Гаал спрямо Рууни!?
1.Първо казваш,че очакваш да се отърве от Рууни,което косвено се подразбира като още в началото.
2.После казваш:"До една година".
3.И допълваш:"Или най-малкото е твърда резерва".
Последно каква е твоята позиция относно Уейн Рууни :) Страшно двусмислени коментари,от които лъха на противоречие!

Ван Перси винаги ще му бъде първи избор за нападател, стига да е здрав. Като атакуващи халфове зад нападателя ще налага Мата и Янузай, а нищо чудно и Кагава. А привлече ли и Робен, Руни остава излишен в цялата схема. Дори съм сигурен че ще предпочете да пуска Уелбек пред Руни ;) Разбери че този е голяма гад и хич не му дреме кой, каква заплата взима. Как мислиш, дали от клуба ще са съгласни да плащат толкова висока заплата за резерва 8-) Да не говорим, че и на самия футболист няма да му хареса статута на резерва и ще почне да мрънка. За мен няма да е изненада, ако си тръгне още през зимата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2014 16:08

Kristianc написа:Според мен за шампионската титла е леко несериозно да се говори. Най-важното да се върнем в топ4 пък другото каквото дойде. Е, може и ФА къп 8-)

Напротив, аз пък си мисля че сте с най-големи шансове. За нищо друго не играете и цикъла ви няма да е толкова сгъстен. Виж ги пулчетата как се възползваха от тази ситуация през миналия сезон. А и този си е добър мениджър и още по-добър тактик. Няма нищо общо с Мойс :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 юни 2014 17:57

Разбери че този е голяма гад и хич не му дреме...

Човекът преди всичко държи на дисциплината и на това да му се спазват правилата!
В този ред на мисли,който не иска да работи по неговите методи и поставя себе си над клуба...логично бива отстранен от работния процес,нещо не ясно!?

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 юни 2014 19:26

CTAHKO написа:
Kristianc написа:Според мен за шампионската титла е леко несериозно да се говори. Най-важното да се върнем в топ4 пък другото каквото дойде. Е, може и ФА къп 8-)

Напротив, аз пък си мисля че сте с най-големи шансове. За нищо друго не играете и цикъла ви няма да е толкова сгъстен. Виж ги пулчетата как се възползваха от тази ситуация през миналия сезон. А и този си е добър мениджър и още по-добър тактик. Няма нищо общо с Мойс :)

Съгласен съм напълно с теб! Това може да ни даде огромно предимство, но за мен най-важното е да влезем в топ 4 този сезон.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 22 юни 2014 22:32

Очаква ни сезон, изпълнен с доста щастливи мигове. :) Мястото в четворката ни е почти сигурно.
Имаме добри шансове за титла при сериозна селекция. Битката ще е със Сити и Челси, може би и с Арсенал.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 07 авг 2014 05:27

Aко не започнат пак съдийските бутания, всички в тая тема ще станете за смях! При това - голям смях! Може да си го запишете :!:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 07 авг 2014 13:13

an4o_321 написа:Aко не започнат пак съдийските бутания, всички в тая тема ще станете за смях! При това - голям смях! Може да си го запишете :!:

:lol: :lol: :lol: Не на нас ни дават по 2-3 дузпи на мач. :roll:

Върни се в “Манчестър Ю”