Официално: Уволниха Дейвид Мойс!!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Официално: Уволниха Дейвид Мойс!!!

Мнениеот MuFc1878 » 22 апр 2014 21:32

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10254048_286189438213289_2922746001731453615_n.jpg[/wrapimg]
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 апр 2014 21:37

Аз едно нещо не мога да разбера. Защо не пожънаха никакъв успех упоритите ми опити да наложа да бъде наричан като колегата доктор Хаус, предвид неоспоримата прилика между тях двамата? Ами вместо това му викахте Маус и всякакви производни. Сега и да се случи вече ще е късно, а и аз самият ще изгубя интерес.
А и да ви предупредя: за Клоп може да забравите, и*ерийци също да не точат зъбки за него. Той трябва да си остане в Дортмунд, както и Марко. В краен случай може да замени Йоги Льов, ако пак се издъни с някое второ или трето място през лятото. Луис Ван Гаал е голям пич, с него ще случите. Само ми е чудно защо така един вид капитулира още преди първенството с тая хвърлена оставка? Най-нормалното нещо е ако постигне добри резултати да остане на поста си. Същият въпрос имам и към Отмар, но трябва да го отправя в друг подфорум.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 23 апр 2014 09:15

Ancelotti is the number one man Manchester United want with van Gaal and Simeone completing the 3 man hit list. #MUFC #MANUTD
from Manchester

Louis van Gaal who is in Faro, Portugal, has been given permission by Dutch FA to speak to Manchester United. #MUFC #MANUTD
from Manchester

According to reports in Holland, Louis van Gaal will be the next Manchester United manager. [DeTelegraaf] #MUFC #MANUTD
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 23 апр 2014 11:19

На фона на материала в Юнайтед като играчи, това класиране не е много учудващо. Само че Мойс беше грешка. Хвърлиха го в дълбокото без да се е научил да плува в него. Грешен избор. Човек без опит в отбор, който иска и трябва да печели много и навсякъде. Добре е че го сменят, но е задължително и да подменят половината отбор, за да тръгнат нагоре. Със старите пушки и другите дърводелци няма да стане с който и да е треньор.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 апр 2014 12:50

CTAHKO написа:
cska-632 написа:
CTAHKO написа:Сега малко по-сериозно :) Ван Гааал е добър вариант 8-) Още като отиде в Байерн след Клинсман, на един приятел, фен на баварците, който неспирно го кълнеше и се беше притеснил какви глупости правят от ръководството, му казах, че ще ги направи отбор, който да мачка всеки...така и стана 8-) Само че при него недостатъка е, че е прекалено авторитарен, арогантен и голям психар. Та в този ред на мисли е човек, който може да изгради даден отбор, но не и след изграждането му да продължи да го надгражда и държи на високо ниво. Характера му пречи. Това е и причината да си тръгне от Байерн. А успехите на баварския клуб през последните години, до голяма степен се дължат на поставената от него основа. Иначе си е тактик...шахматист, какво да се каже повече :) Да не забравяме, че е един от учителите и ментори на Моуриньо, заедно с покойния Сър Боби Робсън :) Пожелавам му успех! Лично аз го виждам не повече от 2-3 години в МЮ, но още следващият сезон ще видим нов и преобразен отбор (може би до 1-2 месеца след началото на сезона), откъм игрово поведение и тактическа гледна точка 8-)

Фен на Моуриньо какви ги блещи за Ван Гаал :mrgreen:

Кое от написаното не е вярно и кое е смешното 8-)

Плюваш върху Ван Гаал, а не съм те видял да го правиш върху Моуриньо, а го обожествяваш.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 24 апр 2014 01:02

cska-632 написа:
CTAHKO написа:
cska-632 написа:
CTAHKO написа:Сега малко по-сериозно :) Ван Гааал е добър вариант 8-) Още като отиде в Байерн след Клинсман, на един приятел, фен на баварците, който неспирно го кълнеше и се беше притеснил какви глупости правят от ръководството, му казах, че ще ги направи отбор, който да мачка всеки...така и стана 8-) Само че при него недостатъка е, че е прекалено авторитарен, арогантен и голям психар. Та в този ред на мисли е човек, който може да изгради даден отбор, но не и след изграждането му да продължи да го надгражда и държи на високо ниво. Характера му пречи. Това е и причината да си тръгне от Байерн. А успехите на баварския клуб през последните години, до голяма степен се дължат на поставената от него основа. Иначе си е тактик...шахматист, какво да се каже повече :) Да не забравяме, че е един от учителите и ментори на Моуриньо, заедно с покойния Сър Боби Робсън :) Пожелавам му успех! Лично аз го виждам не повече от 2-3 години в МЮ, но още следващият сезон ще видим нов и преобразен отбор (може би до 1-2 месеца след началото на сезона), откъм игрово поведение и тактическа гледна точка 8-)

Фен на Моуриньо какви ги блещи за Ван Гаал :mrgreen:

Кое от написаното не е вярно и кое е смешното 8-)

Плюваш върху Ван Гаал, а не съм те видял да го правиш върху Моуриньо, а го обожествяваш.

Глупости, много добре е описал даже какъв треньор точно Ван Гаал е, аз бих бил страшно доволен, ако го назначат, най-вече защото е психар. :mrgreen: :twisted:
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 24 апр 2014 18:16

http://www.sportal.bg/news.php?news=484403
"След раздялата на Манчестър Юнайтед с Дейвид Мойс имената на потенциалните му заместници започнаха да изникват едно след друго. Засега се твърди, че Луис ван Гаал е сред приоритетните цели на ръководството. Холандецът е доказан специалист, това не се коментира, но неговото евентуално назначение има един голям минус. Той е свързан с факта, че в момента Ван Гаал е начело на холандския национален отбор и ще води тима на Мондиала в Бразилия. Това означава, че треньорът би пропуснал началото на лятната подготовка на Юнайтед. Ако "лалетата" достигнат до финала, то Ван Гаал ще е зает до 13 юли. В същото време, ако "Червените дяволи" все пак успеят да се класират за Лига Европа, те ще изиграят първия си мач в турнира на 31 юли. Видно е, че някогашният наставник на Христо Стоичков в Барселона няма да има време нито за селекция, нито дори за детайлно опознаване на отбора в тренировки и контроли. Тъй като е по-вероятно Юнайтед да не стигне до евротурнирите, клубът ще премине на плана със станалото ежегодно турне в Америка в началото на август, където вече има договорена контрола срещу Реал Мадрид в Мичиган. Новият сезон в Премиършип пък стартира на 16 август. Все пак има шанс Холандия да не успее да стигне до фазата на елиминациите на световното първенство, тъй като е в група с първенеца Испания, с коравия Чили и с непредсказуемия Австралия. В този случай последната среща на Ван Гаал ще е на 23 юни. Ангажираността му с националите обаче изключва всякаква възможност за работа на "Олд Трафорд" дотогава. А след такъв провален сезон като настоящия, едва ли това е добра идея... Много е вероятно тези обстоятелства да откажат босовете на Юнайтед от идеята да привлекат холандеца. Засега от клуба не обявяват нищо официално, но съвсем скоро се очакват новини."

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 25 апр 2014 22:20

Нямам време и нерви да чета всички мнения!Да се знае,НО болшинството са глупости,от опит знам!
И понеже и аз не съм чужд на глупостите:Нека опитат по-дълго с Гигс,все пак е бил цял живот със САФ,пък и сега би му помогнал!Или пък "бившите червени ":Марк Хюз,Стив Брус,Денис Ъруин....

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 апр 2014 14:41

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 апр 2014 13:50

Твърде късно уволниха Мойс!!! Трябваше преди 2 месеца да се случи, за да видим как ще се справи Гигс. Тези 4 мача не могат да бъдат база за сравнение. Все пак преди няколко сезона Пеп пое Барса, а беше с 2-3 години по-млад от Гигс и се превърна в най-успешния мениджър на каталуцните. Това, че няма опит не значи, че няма качества, виждания, мотивация, хъс за победи, за разлика от мениджъри с динозавърски разбирания за футбола като Мойс, Пюлис, Биг Сам, Пардю, дядо Рой, Далглиш :|

Върни се в “Манчестър Ю”