Манчестър Юнайтед - Фулъм
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Фулъм
След този мач Мойс да подава оставка,че както е тръгнало да не се борим за оцеляване в ВЛ.Центрирания само и толкова да пуска Аднан и Кагава,че ми се отщя.Защитата е много зле трябва да се копуват доста играчи ми се струва.

Играта ни първото полувреме - центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена. Кой е виновен затова ? Късмета ? Всичко друго, но не и Мойс.

Xanko написа:Да маха Карик и Ашли и да пуска Кагава и Янузай, че ми писна на хуя от тези центрирания.
Как ще маха Карик като той ни е най-добррия играч за полувремето ?

Давид Маус,подай си оставката жалкий боклуко,кога малко чест измет рижа-съселска

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
- m.unaited forever
- Контакти:
Втората част ще покаже бъдещето на Мойс.
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
19 Век игра - центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена. МОЙС ВЪНКА !!!

Божеее, докъде ни докара Мойс. 

Xanko написа:Да маха Карик и Ашли и да пуска Кагава и Янузай, че ми писна на хуя от тези центрирания.
По-скоро Флетчър не трябва да помирисва терен, за Ашли важи същото

Rofles написа:19 Век игра - центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена, центиране - топката е изчистена. МОЙС ВЪНКА !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно те подкрепям за мен този менажер ни е.а м.....а.

- MapTo_D
- Контакти:
Вече и на средняк не приличаме, все едно сме от Чемпиъншип. 50 центрирания и абсолютно нищо друго. Бива ли такова безхаберие?
Както и да свърши тоя мач, Мойс трябва незабавно да се измита от отбора. САФ трябва да го хване за ухото и да го изпроводи до изхода. Няма такъв некадърник, за кво купи Мата, да играе крило ли, ВЪН ВЪН ВЪН!!!