liverpool_906 написа:Честита победа! Мислех че по-лесно ще ги биете, обаче доста добре играха Хъл и ми направиха доста добро впечатление. Иначе като цяло с тази игра ще ви бъде доста трудно да се преборите за топ4, сигурно като РВП се върне ще изглеждате по-друг начин обаче се вижда, че без него не е добро положението. Руни и Де Хеа ви изкараха тоя мач и 3те точки си ги дължите на тях. Не знам за вас обаче аз като вен на Ливърпул ми е противно да гледам играчи като Валенсия и Йънг дори в Юнитед пък на вас не ми се мисли какво ви е да ги търпите по толкова много време
Иначе пак да кажа честита победа, но трябва още много да направите за да се наречете претенденти за титлата или поне за топ4

Пич,нарича се "временно класиране",така,че ние сме си все още в ТОП 4,а вие сте си временно там,според "временното класиране"-справка годините назад!Днес навярно си усетил как приказката ви свършва,просто няма логика да литнете от раз!
 Разбра ме!Абсолютно не ме интересува какво ти е кеф да гледаш!Йънг и Валенсия са много полезни флангови играчи,без значение мнението на младежите във форума!Единственото за което те поздравявам,е поздрава за победата ни!
 Разбра ме!Абсолютно не ме интересува какво ти е кеф да гледаш!Йънг и Валенсия са много полезни флангови играчи,без значение мнението на младежите във форума!Единственото за което те поздравявам,е поздрава за победата ни!   

[/center]
[/center]

б за него! Джони белята с пореден типичен за него мач! Изключителна важна победа, но безмислена ако не я повторим и след 2 дни отново!
 б за него! Джони белята с пореден типичен за него мач! Изключителна важна победа, но безмислена ако не я повторим и след 2 дни отново!