ВЛ: Hull City vs Manchester United | 26.12.13 | 14:45ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 26 дек 2013 15:38

Победа за Хъл Сити
9
27%
Равенство
5
15%
Победа за Манчестър Юнайтед
19
58%

Общо гласове: 33

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: ВЛ: Hull City vs Manchester United | 26.12.13 | 14:45ч.

Мнениеот manutd legeng » 26 дек 2013 23:07

liverpool_906 написа:Честита победа! Мислех че по-лесно ще ги биете, обаче доста добре играха Хъл и ми направиха доста добро впечатление. Иначе като цяло с тази игра ще ви бъде доста трудно да се преборите за топ4, сигурно като РВП се върне ще изглеждате по-друг начин обаче се вижда, че без него не е добро положението. Руни и Де Хеа ви изкараха тоя мач и 3те точки си ги дължите на тях. Не знам за вас обаче аз като вен на Ливърпул ми е противно да гледам играчи като Валенсия и Йънг дори в Юнитед пък на вас не ми се мисли какво ви е да ги търпите по толкова много време :) :) Иначе пак да кажа честита победа, но трябва още много да направите за да се наречете претенденти за титлата или поне за топ4 ;) ;)

Пич,нарича се "временно класиране",така,че ние сме си все още в ТОП 4,а вие сте си временно там,според "временното класиране"-справка годините назад!Днес навярно си усетил как приказката ви свършва,просто няма логика да литнете от раз! ;) Разбра ме!Абсолютно не ме интересува какво ти е кеф да гледаш!Йънг и Валенсия са много полезни флангови играчи,без значение мнението на младежите във форума!Единственото за което те поздравявам,е поздрава за победата ни! ;) :shock:

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 26 дек 2013 23:09

messi7 написа:Ами като вие влизате и се подигравате с Пуул, ще влизам! ЛЕКА ВИ НОЩ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Този ентусиаст ми прозвуча добре!Готин си!Леко спинкай и не се напрягай!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 дек 2013 23:13

manutd legeng написа:
liverpool_906 написа:Честита победа! Мислех че по-лесно ще ги биете, обаче доста добре играха Хъл и ми направиха доста добро впечатление. Иначе като цяло с тази игра ще ви бъде доста трудно да се преборите за топ4, сигурно като РВП се върне ще изглеждате по-друг начин обаче се вижда, че без него не е добро положението. Руни и Де Хеа ви изкараха тоя мач и 3те точки си ги дължите на тях. Не знам за вас обаче аз като вен на Ливърпул ми е противно да гледам играчи като Валенсия и Йънг дори в Юнитед пък на вас не ми се мисли какво ви е да ги търпите по толкова много време :) :) Иначе пак да кажа честита победа, но трябва още много да направите за да се наречете претенденти за титлата или поне за топ4 ;) ;)

Пич,нарича се "временно класиране",така,че ние сме си все още в ТОП 4,а вие сте си временно там,според "временното класиране"-справка годините назад!Днес навярно си усетил как приказката ви свършва,просто няма логика да литнете от раз! ;) Разбра ме!Абсолютно не ме интересува какво ти е кеф да гледаш!Йънг и Валенсия са много полезни флангови играчи,без значение мнението на младежите във форума!Единственото за което те поздравявам,е поздрава за победата ни! ;) :shock:

За Валенсия си до известна степен прав, но в Йънг какво полезно виждаш не знам.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 дек 2013 01:05

messi7 написа:Ами като вие влизате и се подигравате с Пуул, ще влизам! ЛЕКА ВИ НОЩ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: Много радваш :oops:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 дек 2013 01:10

Rofles написа:
manutd legeng написа:

За Валенсия си до известна степен прав, но в Йънг какво полезно виждаш не знам.

Йънг има добро центриране, помага в защита, но му липсва техника и дрибъл. Поне според мен :)
manutd legeng написа:Но кажете нещо и за движението,взаимодействието и гардирането на топката от страна на Уелбек при гола на Рууни!Нещата никога не са черно-бели.

Чудесно изпълнение! От Уелбек ще стане страхотен играч!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 дек 2013 04:58

Съдията - гр :mrgreen: б за него! Джони белята с пореден типичен за него мач! Изключителна важна победа, но безмислена ако не я повторим и след 2 дни отново! :idea:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 27 дек 2013 11:57

През тази есен Юнайтед и Левски много си приличат по едно нещо - мега тромавата и непохватна защита . Голяма мъка е да се гледат центровките на противниците в пеналта , защото при тези защити винаги се получава голова опасност.
Честита измъчена победа на боксинг дей .
Идва време да хвърчи перушина :mrgreen:
Последна промяна от anker1878 на 29 дек 2013 13:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 дек 2013 12:54

Въобще не е изненада силната игра на Хъл в този мач. В предишните 8 домакинства са допуснали едва 3 гола, а сега успяхме за 1 мач да им вкараме толкова. Трябваше още първото да направим пълен обрат, че второто въобще не виждах как ще отбележим.

Върни се в “Манчестър Ю”