ВЛ: Hull City vs Manchester United | 26.12.13 | 14:45ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 26 дек 2013 15:38

Победа за Хъл Сити
9
27%
Равенство
5
15%
Победа за Манчестър Юнайтед
19
58%

Общо гласове: 33

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Re: ВЛ: Hull City vs Manchester United | 26.12.13 | 14:45ч.

Мнениеот Laleff » 26 дек 2013 17:50

CECO_1981 написа:измъчена победа,но се пак победа Руни пак изригнал прекрасно побеждаваме и това е важно за момента.

измъчена победа - прекрасно побеждаваме :) последно?
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 дек 2013 17:51

Много изстрадана победа постигната с много себераздаване, но имаше и доста индивидуални грешки. Мога да отлича Рууни, Дани и ДДХ!
Поздравление и за домакините, които ни отправиха сериозно предизвикателство през цялата среща.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 26 дек 2013 17:52

liverpool_906 написа:Честита победа! Мислех че по-лесно ще ги биете, обаче доста добре играха Хъл и ми направиха доста добро впечатление. Иначе като цяло с тази игра ще ви бъде доста трудно да се преборите за топ4, сигурно като РВП се върне ще изглеждате по-друг начин обаче се вижда, че без него не е добро положението. Руни и Де Хеа ви изкараха тоя мач и 3те точки си ги дължите на тях. Не знам за вас обаче аз като вен на Ливърпул ми е противно да гледам играчи като Валенсия и Йънг дори в Юнитед пък на вас не ми се мисли какво ви е да ги търпите по толкова много време :) :) Иначе пак да кажа честита победа, но трябва още много да направите за да се наречете претенденти за титлата или поне за топ4 ;) ;)

E що според мен с/у Астън Вила и Уест Хям играхме супер. Няма как всеки мач да играеш на 100% има и такива мачове. Важното е че взехме 3т.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 дек 2013 17:56

Kristianc написа:
liverpool_906 написа:Честита победа! Мислех че по-лесно ще ги биете, обаче доста добре играха Хъл и ми направиха доста добро впечатление. Иначе като цяло с тази игра ще ви бъде доста трудно да се преборите за топ4, сигурно като РВП се върне ще изглеждате по-друг начин обаче се вижда, че без него не е добро положението. Руни и Де Хеа ви изкараха тоя мач и 3те точки си ги дължите на тях. Не знам за вас обаче аз като вен на Ливърпул ми е противно да гледам играчи като Валенсия и Йънг дори в Юнитед пък на вас не ми се мисли какво ви е да ги търпите по толкова много време :) :) Иначе пак да кажа честита победа, но трябва още много да направите за да се наречете претенденти за титлата или поне за топ4 ;) ;)

E що според мен с/у Астън Вила и Уест Хям играхме супер. Няма как всеки мач да играеш на 100% има и такива мачове. Важното е че взехме 3т.

Те па Челси щото играят мнго хубаво..аре стига глупости. На тоя етап са важни само и единствено 3-те точки!
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 26 дек 2013 17:59

То мене ако питаш на всеки един етап са важни само 3те точки. Все пак това не е представление да е атрактивно, а футбол. А във футбола има значение само и единствено головете :) :)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 26 дек 2013 18:00

Laleff написа:
CECO_1981 написа:измъчена победа,но се пак победа Руни пак изригнал прекрасно побеждаваме и това е важно за момента.

измъчена победа - прекрасно побеждаваме :) последно?

Руни пак изригнал прекрасно - побеждаваме и това е важно за момента. :lol: ;)

Потребителски аватар
liverpool_906
Контакти:

Мнениеот liverpool_906 » 26 дек 2013 18:00

Kristianc написа:

За тези 2 мача специално не мога да кажа, понеже не ги гледах, но резултати предполагат, че сте играли много добре и сте си ги надиграли. Да имаш право няма как във всеки мач да играеш на макс особенно сега около коледа и нова година с натовераната програма. Обаче накрая много се оголихте срещу Хъл и тва можеше да ви изиграе много лоша шега. Късмети ви покри когато уцелиха гредата, също и Де Хеа направи 2 много добри спасяваня, но това му е работота. Като цяло с показаното от днес не впечатлихте много, но пък в крайна сметка целта е да спечелиш 3 точки без значение начина по който го постигаш (освен когато вече става въпрос за съдииски грешки) пък и ми излиза еврофутбола така че добре се справихте :) :)

Потребителски аватар
hellsgate
Контакти:

Мнениеот hellsgate » 26 дек 2013 18:07

Ние сме шампионите , претендентите сте вие и останалите :)
You know how good you are, you know the jersey you're wearing, you know what it means to everyone here and don't ever let yourself down. The expectation is always there.
- Sir Alex Ferguson

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 26 дек 2013 18:07

1вия гол дойде след коркер, който въобще не трябва да има. Срещу Евра имаше нарушение в наказателното поле за дузпа, но никой не го е*ава това. Като цяло мисля, че късмета беше 50/50. Иначе е хубаво да видя някой фен на Ливърпул дошъл за коментар след победа. Обикновено след загуба са доста активни( само някои). 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2013 19:10

Честита победа,дяволи!
Един от най-драматичните и вълнуващи мачове до този момент. Странно,че другият такъв бе срещу Стоук Сити и Марк Хюс,а сега срещу Хъл Сити и Стив Брус..Каква идилия само :)
Финалните минути бяха...пфу,адреналинът просто беше на макс!
Важното е,че играчите показаха стархотен характер и ефективност,Дани Уелбек ако продължава в същия дух нищо чудно да ми стане и любимец :P
Машина,която днес бе просто навсякъде,толкова работа свърши в двете фази на играта,че днес дори надмина и Рууни,който също изигра поредния си силен мач,а голът му беше просто фамозен.
Смените на Дейвид Мойс също бяха много добри,определено оказаха своето влияние за крайният успех.
Най-необяснимо бе припукването на Евънс и Смолинг при двата гола на Хъл..наистина крайно недопустими грешки,но важното е че в крайна сметнка всичко завърши добре за Юнайтед,а изводите ще оставим на Дейвид Мойс.
Съдията...*********
Гледаме напред към Норич!

Върни се в “Манчестър Ю”