Шампионска лига | Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от двубоя

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Шампионска лига | Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 06 ное 2013 14:03

wolf написа:Че ние за Суарес никога не сме отричали, въпроса е че покрай тези му изпълнения спряха да му свирят и истински фаулове. Само че не виждам на Йънг и съдиите това да им пречи, напротив всеки път пада и всеки път дузпа.

Ясно,а ние феновете на Юнайтед "приемаме" и "одобряваме" постъпките на Йънг и неговия афинитет към симулациите..Явно надушваш някакъв "двоен стандарт" спрямо Ливърпум,щом толкова настървено коментираш,или се бъркам..!?
Аз пък мога да ти кажа,че подобен род играч(абстрахирайки се,че е прекрасен нападател)-подобен симулант като Луис Суарес...просто не е имало от създаването на Висшата лига!
Той освен,че е симулант(на моменти дори бие по-всички показатели онези от Барселона-Педровци,Бускетс най-добрите в това отношение, а и като цяло половината им играчи си имат афинитет към симулациите и най-вече към това да гледат "жално" съдията),но и е много "мръсен играч"..просто не пропуска възможност да срита съперник(в глезените,уж неволно),да разперва ръце...просто няма нищо джентълменско в него(помните ситуацията с Евъртън и Дейвид Мойс),докато Ашли Йънг 1.Може да има афинитет към симулациите(в никакъв случай не го защитавам,напротив!),но 2.Не е мръсен играч,не играе на ръба на нарушението..за разлика от уругваеца,който е майстор в това отношение,но за радост на всички...реферите вече си имат едно на ум,особено...след канибалските му изцепки ;)
Страхотен голмайстор,но много нагъл като футболист,ехиден-всъщност е най-точното определение за него!
Така,че ти като фен на Ливърпул..пък най-малко имаш право да ни учиш нас феновете на Юнайтед на морал..виж,за феновете на Барселона..там вече дори можете да си ги мерите(както се казва),но да сравняваш поведението на Суарес и това на Йънг е...най-малкото смешно ;)
Хубаво е,че се обявяваш против симулациите,но просто е ненужно да ни даваш урок по морал,сравнявайки един майстор(Суарес) в симулациите,с един калфа(Йънг).

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 ное 2013 14:13

MuFc1878 написа:Точно пък Мойс каза, че ситуацията е дискусионна, както и други решения на арбитъра. Това, че нашите медии си правят сензацийки и има будали, които да им вярват си е отделен проблем :)

Е,то всички медии търсят сензацията,това не е нещо ново...
Хубаво е,човек да погледне колкото се може повече гледни точки/коментари,за да може да си направи нужните заключения,нали така!?

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 ное 2013 14:38

smoothc написа:
wolf написа:Че ние за Суарес никога не сме отричали, въпроса е че покрай тези му изпълнения спряха да му свирят и истински фаулове. Само че не виждам на Йънг и съдиите това да им пречи, напротив всеки път пада и всеки път дузпа.

Ясно,а ние феновете на Юнайтед "приемаме" и "одобряваме" постъпките на Йънг и неговия афинитет към симулациите..Явно надушваш някакъв "двоен стандарт" спрямо Ливърпум,щом толкова настървено коментираш,или се бъркам..!?
Аз пък мога да ти кажа,че подобен род играч(абстрахирайки се,че е прекрасен нападател)-подобен симулант като Луис Суарес...просто не е имало от създаването на Висшата лига!
Той освен,че е симулант(на моменти дори бие по-всички показатели онези от Барселона-Педровци,Бускетс най-добрите в това отношение, а и като цяло половината им играчи си имат афинитет към симулациите и най-вече към това да гледат "жално" съдията),но и е много "мръсен играч"..просто не пропуска възможност да срита съперник(в глезените,уж неволно),да разперва ръце...просто няма нищо джентълменско в него(помните ситуацията с Евъртън и Дейвид Мойс),докато Ашли Йънг 1.Може да има афинитет към симулациите(в никакъв случай не го защитавам,напротив!),но 2.Не е мръсен играч,не играе на ръба на нарушението..за разлика от уругваеца,който е майстор в това отношение,но за радост на всички...реферите вече си имат едно на ум,особено...след канибалските му изцепки ;)
Страхотен голмайстор,но много нагъл като футболист,ехиден-всъщност е най-точното определение за него!
Така,че ти като фен на Ливърпул..пък най-малко имаш право да ни учиш нас феновете на Юнайтед на морал..виж,за феновете на Барселона..там вече дори можете да си ги мерите(както се казва),но да сравняваш поведението на Суарес и това на Йънг е...най-малкото смешно ;)
Хубаво е,че се обявяваш против симулациите,но просто е ненужно да ни даваш урок по морал,сравнявайки един майстор(Суарес) в симулациите,с един калфа(Йънг).

Съгласен съм с всичко написано, без това, че Йънг е "калфа" в симулациите. Йънг може да е "калфа" с играта с топката, но в симулациите не. И Суарес и Йънг са много долни играчи що се отнася до симулациите, с разликата, че единия наистина е супер играч. Аз искам Йънг да се махне, колкото се може по-скоро.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 ное 2013 15:18

Съгласен съм с всичко написано, без това, че Йънг е "калфа" в симулациите. Йънг може да е "калфа" с играта с топката, но в симулациите не. И Суарес и Йънг са много долни играчи що се отнася до симулациите, с разликата, че единия наистина е супер играч. Аз искам Йънг да се махне, колкото се може по-скоро.

Мисля,че грешно си разтълкувал,Вальо.Искам да кажа,че на фона на Суарес(що се отнася до симулациите),Ашли изглежда като калфа!
Иначе на фона на много други и особено за Манчестър Юнайтед ...си е направо баш майстор :) (Хайнце,едно време имаше така..леки заложби,Роналдо и той(но пък при него беше/и продължава понякога(по-скоро,не да ги използва като свой дивидент,а като един вид протекция),защото нека не забравяме,че в периода 2005-2009,Роналдо бе буквално най-фаулирвания играч в Премиършип(в доста от случаите доста грубо и с ясен умисъл за контузия) и той просто бе принуден(от време на време) да използва този похват,така че..А пък и той самия никога не е бил мръсен играч т.е да прекалено играе грубо или пр(справка Суарес)....да,понякога откровено провокираше/ра,но само и единствено с футболни качества и умения ;)
Нани също чат-пат преиграва,Евра има също една такава нотка в характера си,но като цяло Йънг е номер едно в това отношение,за съжаление...
Да,като цяло Ашли Йънг(откакто е в Юнайтед)...направи 10-на силни мача и останалото си бе в периферията на събитията(ту е резерва,ту е контузен),а и надали самият сър Алекс е предполагал,че така ще се стекат обстоятелствата около него,той дори е по-неефективен и от Уелбек(2011-2013),което просто и ясно си показва,че от лятото ще е най-добре(дори и още тази зима),просто Юнайтед да се раздели с него....хем за наше,хем и за негово добро :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 06 ное 2013 19:01

:shock:
Нима някой ФЕН на Юнайтед е одобрил поведението на Йънг? Не случайно точно аз пуснах и гиф на положението,щото бях сигурен че ше се появят индивиди като теб.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 ное 2013 21:16

Не съм казал нищо за вашето одобрение на симулациите, аз мразя този тип поведение /може би затова Барселона са ми особено противни/ в случая просто посочих цитат на Мойс който е откровено безочлив и на базата на думите от преди няколко седмици - смешен. Не търся заяждане, Суарес има доста симулации но също има и доста пъти в които не му се отсъжда нищо /ефекта лъжливото овчарче/. Иначе ако трябва да посоча топ симуланти това за мен са Дрогба, Клинсман и Бускетс

Върни се в “Манчестър Ю”