Rofles написа:sirius123 написа:Кажете ми кой ще е съдията , за да ви кажа резултата ?
Забавник.
съдията Марк Клатенбърг

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rofles написа:sirius123 написа:Кажете ми кой ще е съдията , за да ви кажа резултата ?
Забавник.
Забавник.
Пловдивчанинът написа:Rofles написа:sirius123 написа:Кажете ми кой ще е съдията , за да ви кажа резултата ?
Забавник.
Ами спомни си мача на моста какъв фарс беше дори като фен на Юнайтед можеш да си признаеш, че тоя мач го спечелихте благодарение на съдията. Изгони Иванович и Торес по най-смешния начин, спести втори жълт на Рууни и за капак гол от засада. И дори с 9 човека Челси мачкаха и можеха и до 3-3 да стигнат фактите са си факти.
LordBogSirMattBusby написа:Пловдивчанинът написа:Rofles написа:sirius123 написа:Кажете ми кой ще е съдията , за да ви кажа резултата ?
Забавник.
Ами спомни си мача на моста какъв фарс беше дори като фен на Юнайтед можеш да си признаеш, че тоя мач го спечелихте благодарение на съдията. Изгони Иванович и Торес по най-смешния начин, спести втори жълт на Рууни и за капак гол от засада. И дори с 9 човека Челси мачкаха и можеха и до 3-3 да стигнат фактите са си факти.
Торес с бутоните зверски в гърдите на КЛЕВЪРЛИ и нищо,зверски ни кланаха миналия сезон на моста,точно същият клатенбърг
smoothc написа:Дейвид Мойс никога не е печелил срещу Жозе Моуриньо,но сега като наложим факторите,че това ще бъде първото му домакинство за Юнайтед,а и още повече след страхотната победа над Суонси,мисля че е настъпил подходящия момент за това!
А и Дейвид Мойс има т.нар "предимство",което се изразява във факта,че:Познава методите на Моу от първият му период в Челси,а и освен това Юнайтед се е изправял срещу бившите му отбори-Интер и Реал Мадрид(2009-2013) т.е може да се потърсят общи детайли върху мащабността и нагласата на Моуриньо(от тези общо 4 двубоя),докато Моуриньо няма абсолютно никаква база за анализ и подходи,отнасящи се до Дейвид Мойс![]()
Тази своебразна индукция,е от изключително предимство за Манчестър Юнайтед!
Robb Flynn написа:smoothc написа:Дейвид Мойс никога не е печелил срещу Жозе Моуриньо,но сега като наложим факторите,че това ще бъде първото му домакинство за Юнайтед,а и още повече след страхотната победа над Суонси,мисля че е настъпил подходящия момент за това!
А и Дейвид Мойс има т.нар "предимство",което се изразява във факта,че:Познава методите на Моу от първият му период в Челси,а и освен това Юнайтед се е изправял срещу бившите му отбори-Интер и Реал Мадрид(2009-2013) т.е може да се потърсят общи детайли върху мащабността и нагласата на Моуриньо(от тези общо 4 двубоя),докато Моуриньо няма абсолютно никаква база за анализ и подходи,отнасящи се до Дейвид Мойс![]()
Тази своебразна индукция,е от изключително предимство за Манчестър Юнайтед!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта