Бербатов - играч на мача
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Бербатов - играч на мача
За съжаление нямах възможност да проследя мача на Манчестър. От краткият репортаж не разбрах много за играта на Бербатов. Който от вас го е гледал може ли да даде мнение по въпроса? Във форума от официалния сайт на отбора се скъсват да го хвалят. В Гонг-а пише, че е обявен за играч на мача неофициално... Какво ще кажете?
Re: Бербатов - играч на мача
Ми аз ще ти кажа че гледах мачът
Бербатов започна много добре с много точни пасове изваждаше съотборниците си,но не можехме да вкараме
просто играеше с лекота и постоянно го аплодираха когато подадеше някакъв финен пас ,направо ми е кеф да го гледам

Страхотен мач на Бербо!!!Явно навлиза във форма.Почти всичко му се получаваше.Само неумението на играчите в червено да бележат,го лиши поне от три асистенции.И в интерес на истината се спъна/подхлъзна/ в най-важния момент,когато трябваше да вкара.Но по десетобалната оценката е поне 8,5.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Бербатов беше меко казано страхотен в този мач!
[offtopic]Deluxx, научи го малко този български език. Без да се обиждаш, но е срамота да пишеш финен.[/offtopic]
[offtopic]Deluxx, научи го малко този български език. Без да се обиждаш, но е срамота да пишеш финен.[/offtopic]
Наистина имаше страхотни отигравания,много добър мач направи,за съжаление не отбеляза гол.още с влизането си играта живна,беше от голяма полза за отбора си
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Наистина един от най-добрите мачове на Бербатов за Юнайтед. Особено първото полувреме - всичко по интересно в атака (а то не беше малко) беше свързано с изключителните му отигравания. За съжаление той нямаше много възможности за гол, но дано да запази снощната си игра за напред и головете ще дойдат със сигурност.
До колкото разбрах оценката му в Skysport е 8,8!!! Значи наистина е направил страшен мач! Дано да му се случва постоянно и да вкарва повече голове! 

След като влезе Берба, играта на Юнайтед потръгна. Наитина страхотен мач за него, дано в мача срещу Съндерланд да вкара 

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Ако не беше влезнал с Оуен отпред надали щяха да бият.Бербатов раздаде много красиви пасове и особено на Карик като го изведе сам срещу вратаря но трябва да почне и да си вкарва положенията защото изпусна няколко шанса а в крайна сметка е нападател!
Страхотен мач на Бербо! Браво! След влизането му все едно гледах друг отбор - фантазия, скорост...Само липсата на късмет му попречи да е с оценка 10 /ако съоторниците му си бяха вкарали положенията/. Второто полувреме понамали темпото, но като цяло беше най-добрият. Дано да продължава така, но и да стреля по-често във вратата. Все пак е Nо 9, нали така...