ShooterMan написа:Знаете ли,никога не съм бил от Манчестър Ю.В Европа съм бил само за Барселона(от времето на Ицо и Кройф) и Борусия Д(от времето на Хитфелд и Анди Мьолер).Разбира се,в някои моменти съм бил за Ман.Ю като например онзи финал с Байерн,който никой фен няма да забрави.Винаги съм уважавал,обаче този велик клуб и мениджъра Сър Алекс Фъргюсън.Не е пресилено да кажа - израстнах с неговите победи и неговата ера.Замислих се,че когато той е почнал в Манчестър аз съм бил пеленак,а от както следя футбола единствен той беше постоянна величина.През годините изпитвах все по-голям респект и уважение към този човек,без значение,че не подкрепям отбора му,в смисъл не съм фен,иначе бях за него и в битките му с Джордж Греъм,и в тези с Арсен Венгер,и после срещу Мауриньо и Манчини.Днес осъзнах,че целия ми живот е минал с неговите победи и някак си не мога да си представя футбола без Сър Алекс,вярвам и много други като мене се чувстват странно.Очевидно е,че Сър Алекс не е просто легенда.Той е един истински футболен мастодонт,чието място в историята на футбола е огромно.Няма да е пресилено да кажем,че в архивите на тази игра той остава човекът,чийто принос е най-голям,цели 40 и повече години,защото не може да пренебрегнем и уникалните му успехи със скромно отборче като Абърдийн да вдигне КНК и на 2 пъти да стане шампион под носа на Селтик и Рейнджърс.Много отказващи се играчи или треньори ги изпращат с аплодисменти.Хм,замислих се дали бих аплодирал Сър Алекс?По-скоро бих станал на крака и бих отдал чест.Истински рицар,истински всеотдаен,просто футболен титан.
Много силни думи . Поздравления за хубавия коментар.