Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
rakiQ написа:Спокойно можеше да слееш темата която е пуснал Лорда с главната тема за напускането на Фърги,така или иначе в двете теми се коментираше едно и също. След известно време можеше да ги слееш с фен темата за Сър Алекс,която незнайно защо също изчезна![]()
rakiQ написа:Сливаш най-неподходящите теми.И пак да те питам,защо махна фен темата за Сър Алекс?![]()
И поне като ще вдигаш темата на Рофлес,да не беше я заключвал,защото реално не остана нито една тема в която да кажем/споделим нещо позитивно за Фърги(welcome to forum Man United.....)
rakiQ написа:Добре бе,като има негативни мнения за СЪР АЛЕКС да бяха изтрити,не да се заличава цялата тема.Въпреки че съм много далеч от мисълта че беше махната точно заради това.Активността трябва да върви,иначе подфорума ще стане като тези на Арсенал,Интер и т.н.smoothc написа:а като се изтрие спама и евентуално заключи(по обективни причини) държиш сметка защо е заключена и се правиш на недоволен..
Поради какви причини? Нали се трие спама,каква е другата причина? :shock:![]()
smoothc написа:
но и нарушават нормалната комуникация във форума.
rakiQ написа:smoothc написа:
Окей комуникирайте си ''нормално''.Аз от днес нататък в такъв подфорум на МЮ няма да влизам.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
от rakiQ на 11 Май 2013 13:04
smoothc написа:
Окей комуникирайте си ''нормално''. Аз от днес нататък в такъв подфорум на МЮ няма да влизам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта