Очакваме мача с Манчестър Сити с нетърпение. Положителен резултат следващия понеделник ще ни подпечата титлата", заяви Фъргюсън.
От казаното,аз правя следният извод:.След драматичната развръзка миналата година,сър Алекс явно е взел стратегическото решение т.нар мисия за следващия сезон:Спечелване на титлата на всяка цена! И,ако се абстрахираме от всичко,ясно се вижда че в Премиършип сме коренно различен отбор,с коренно различно поведение и настройка(Резултатите и спечелените точки до момента,ясно потвърждават това.)
В 90% от двубоите играем доста уверено,особено в началото на сезона,въпреки че ни вкарваха средно по два гола,за Юнайтед не беше никакъв проблем да отбележи три или четири гола и да спечели трите точки...и разбира се това не се случваше един или два пъти,а много повече!
Просто отбора "кипешe" от увереност във възможностите си,настроението беше страхотно,просто всички се забавляваха,а ние феновете двойно повече.
Но,аз лично усещам че след скандалното отпадане от ШЛ,в отбора сякаш се настани една празнота,някаква меланхолична мъгла,просто поведението на играчите и това на сър Алекс ми подсказват,че единствено спечелването на титлата,оттук-нататък е основният ни мотиватор и детронирането на Сити.
Може би това обяснява донякъде и отсъствието на Рууни и оставянето на Ван Перси резерва днес,просто сър Алекс се е фокусирал само и единствено върху титлата и там ще се хвърли на всяка цена.

"