Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот kingofpop » 07 мар 2013 15:03

MuFc1878 написа:
kingofpop написа:Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ??? :!:

Да не говорим, че Рафаел трябваше да бъде изгонен+дузпа, вярно е, че имаше и 100 % дузпа за вас, както и че НАНИ беше пресилено изгонен...но да искате да продължите след като не сте вкарали един нормален гол не знам...

P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...

Обичам ги тези разсъждения на вадене и добавяне на голове :) Тук корнер, там тъч, тънка ЗАСАДА, и т.н и т.н.......Да, не вкарахме онези положение след 75 минута. Е тогава щеше да е голям сеир за Моу и Реал! Повярвай ми, какъв щеше да е рева на Жозе и феновете! А ти като привърженик на вечния враг на белите си изключително щастлив, че продължават :P

Не съм щастлив, за нищо на света не искам Жозе да вдигне ШЛ с трети отбор, щото после ще се гърми пак колко бил велик и т.н....просто така виждам нещата....иначе и аз се изненадах колко положения имахте след 70 мин, ако беше станало 3-2 не ми се мисли...

П.П. Предпочитам дори Юве пред Реал, въпреки че и те са ми доста противни :!:

smoothc нима съм отрекъл, че ги надиграхте и 2 та мача, това беше очевидно и само некадърник би го отрекъл....а относно засада на Перси във вбокс я има, потърси я очевидна е....около 20-30 см....или може би имаш предвид, че той не влияе на играта и не би трябвало да се отсъди :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 07 мар 2013 15:22

Някой да даде видео с въпросното положение и да го дискутираме. :roll:
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 07 мар 2013 15:24

we are the champions написа:
t0bl3ro_bg написа:Всичко идва заради факта, че остана резерва.Юнайтед без Руни няма да е същият и обратното. Той ще завърши кариерата си при нас и ще стане поредната легенда на клуба.

Аз пак си мисля ,че ще завърши кариерата си от там където е започна а именно Евертън ;)

Никъкав шанс това да се случи :(
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 15:44

lrlazarov_19 написа:Някой да даде видео с въпросното положение и да го дискутираме. :roll:

Както каза king-a.... толкоз 20-30 см засада... след около 20сек пада и гола.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 15:58

Чакърчо спасява Рио от наказание :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 07 мар 2013 16:01

Май трябва повече да ме е яд, че не си вкарахме хилядите положения в двата мача и в момента Реал да ги е срам да си празнуват годишнината, вместо да ми обясняват, че заслужено са напред - то бива наглост, но...... Поне след като вече се убедих какъв tv сериал представлява ШЛ, съм спокоен, че следващия или по-следващия сезон ще спечелим турнира, все пак САФ не може да се оттегли без да покори върха още веднъж!
Последна промяна от lrlazarov_19 на 07 мар 2013 16:06, променено общо 2 пъти.
[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 16:03

lrlazarov_19 написа:Май трябва повече да ме е яд, че не си вкарахме хилядите положения в двата мача и в момента Реал да ги е срам да си празнуват годишнината, вместо да ми обясняват, че заслужено са напред - то бива наглост, но......

Няма такова нещо :o Първият мач 70-30 владеене на топка + 30 положения за гол. Юнайтед не мина центъра :mrgreen:
Гол от несъществуващ корнер и неправилно дишане на Дани :|

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 07 мар 2013 16:05

MuFc1878 написа:
lrlazarov_19 написа:Май трябва повече да ме е яд, че не си вкарахме хилядите положения в двата мача и в момента Реал да ги е срам да си празнуват годишнината, вместо да ми обясняват, че заслужено са напред - то бива наглост, но......

Няма такова нещо :o Първият мач 70-30 владеене на топка + 30 положения за гол. Юнайтед не мина центъра :mrgreen:

Да, и онзи ден преди 60-тата минута както ни бяха натиснали....... Бяхме "Опълченците на Шипка"! :(
[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 16:10

Чичарито липсваше във финалния щурм - гаранция вкарваше някое от положенията! Това момче е орисано да бележи решителни попадения ;)

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 07 мар 2013 16:16

Майната му вече... Гледаме напред и аз лично ще си направя услуга и ще спра да гледам този измислен турнир за дълго време. :twisted:
[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”