MuFc1878 написа:kingofpop написа:Как може да се оплаквате от съдията след като и двата ви гола са очевидно нередовни бе момчета, как ???![]()
Да не говорим, че Рафаел трябваше да бъде изгонен+дузпа, вярно е, че имаше и 100 % дузпа за вас, както и че НАНИ беше пресилено изгонен...но да искате да продължите след като не сте вкарали един нормален гол не знам...
P.P. Съгласен съм, че Реал беше по-слабия отбор в двата мача, не очаквах Жозе да бъде така надигран от САФ, просто тезата ми е, че ако УЕФА искаше да им помогне просто щеше да изгони Рафаел или да отмени гола заради очевидната засада на Перси...
Обичам ги тези разсъждения на вадене и добавяне на головеТук корнер, там тъч, тънка ЗАСАДА, и т.н и т.н.......Да, не вкарахме онези положение след 75 минута. Е тогава щеше да е голям сеир за Моу и Реал! Повярвай ми, какъв щеше да е рева на Жозе и феновете! А ти като привърженик на вечния враг на белите си изключително щастлив, че продължават
Не съм щастлив, за нищо на света не искам Жозе да вдигне ШЛ с трети отбор, щото после ще се гърми пак колко бил велик и т.н....просто така виждам нещата....иначе и аз се изненадах колко положения имахте след 70 мин, ако беше станало 3-2 не ми се мисли...
П.П. Предпочитам дори Юве пред Реал, въпреки че и те са ми доста противни

smoothc нима съм отрекъл, че ги надиграхте и 2 та мача, това беше очевидно и само некадърник би го отрекъл....а относно засада на Перси във вбокс я има, потърси я очевидна е....около 20-30 см....или може би имаш предвид, че той не влияе на играта и не би трябвало да се отсъди