Фулъм - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Фулъм - Манчестър Юнайтед

Мнениеот rakiQ » 02 фев 2013 21:40

United_1878 написа:ИНФАРКТТТ... Добре, че бихме.. Доволен съм от победата, но от играта не. Жалко, че РвП не вкара, вече 2ри мач не вкарва и може да му се отрази, дано да бъркам. Чесита победа ! :twisted:

Какво значение има като РУУНИ навлиза в все по-добра форма? :) 8-)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 фев 2013 21:41

gentlemanxxx написа:
rakiQ написа:
gentlemanxxx написа:Жалък отбор..Ако това е шампиона на Англия този сезон ще е срам! Незнам за кой мач поред се защитават с 11 човека.. Срам!

:lol: :mrgreen: ПУКНИ СЕ ОТ ЯД

Не ми е на оная работа честно казано :) Но като си фен на Манчестър, не те ли е срам от подобна игра? Мачкат ви Саутхямптън, Фулъм и кой ли не..Такъв ли трябва да е шампиона на Англия?

По-добре от отбор който не може да мине две години подред групите на ШЛ :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 фев 2013 21:42

rakiQ написа:
United_1878 написа:ИНФАРКТТТ... Добре, че бихме.. Доволен съм от победата, но от играта не. Жалко, че РвП не вкара, вече 2ри мач не вкарва и може да му се отрази, дано да бъркам. Чесита победа ! :twisted:

Аах когато и двамата влезнат във форма ще мачкаме...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 фев 2013 21:42

Честита победа! Толкова трудно гостуване,отдавна сме нямали...поздравления за момчетата-истински колектив и миг на индивидуалност от страна на Рууни ;)
Джони Евънс с всеки изминал мач показва страхотно израстване,а днес бе безупречен и няма да е пресилено,ако кажем че има основна заслуга за тази така важна победа! Заедно с Рио демонстрираха опит и спокойствие,а защитата с Евра и Рафаел днес изгелждаше перфектно.
Карик и Клевърли успяваха да организират и същевременно разбиват играта на противника,много силно представяне от тяхна страна.
Разочарован съм от Нани...твърде много разчиташе на индивидуалностите,забавяше атаките,за разлика от Валенсия който все пак помагаше и в дефанзивен план,но като цяло смените на сър Алекс изиграха ключова роля с цел-свежест и скорост в центъра.
Жалко,че Чичарито не успя да реши тотално мача,мисля че трябваше да се възползва от тази възможност..но важното е,че всичко е добре,когато свърши добре :)
GGMU!

Играч на мача:Евала на Рууни,но Джони Евънс днес показа висша класа ;)

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 02 фев 2013 21:42

До последните минути бях убеден че 3-те точки отиват при нас! Просто няма отбор с толкова изграден характер.

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 02 фев 2013 21:43

rakiQ написа:По-добре от отбор който не може да мине две години подред групите на ШЛ :lol:

А нали Юнайтед миналата година направи фурор..А и тази година с тази игра не ми се мисли срещу Реал..Поне не бъдете нагли и си признайте, че в момента отбора е жалък...Покажете, че имате топки а не вулви

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 02 фев 2013 21:43

vasilnv написа:
rakiQ написа:

Аах когато и двамата влезнат във форма ще мачкаме...

Както някой беше казал в темата за привличането на Ван Перси: ''Мирише ми на 2х30 гола'' 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 фев 2013 21:45

gentlemanxxx написа:
rakiQ написа:По-добре от отбор който не може да мине две години подред групите на ШЛ :lol:

А нали Юнайтед миналата година направи фурор..А и тази година с тази игра не ми се мисли срещу Реал..Поне не бъдете нагли и си признайте, че в момента отбора е жалък...Покажете, че имате топки а не вулви

Запомни си изречението ;)

Потребителски аватар
PhilippeCoutinho
Контакти:

Мнениеот PhilippeCoutinho » 02 фев 2013 21:45

Честита победа,все си мислех че когато РВП не вкара Юнайтед може би ще се издъне,но свъсем бях забравил какъв футболист притежавате..... :)

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 02 фев 2013 21:46

Но какво ли съм тръгнал да обяснявам на пубертети, които се самозадоволват на плакати на Рууни и РВП.. За вас каквото и да направят ще ги боготворите..О свещенна простота..Добре, че идва мача с Реал и ще ви отворят очите

Върни се в “Манчестър Ю”