Манчестър Юнайтед - Саутхямптън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

anker1878
Контакти:

Re: ВЛ | Манчестър Юнайтед - Саутхямптън

Мнениеот anker1878 » 31 яну 2013 00:09

ЗАБРАВЕТЕ ТОЗИ МАЧ.
Все пак бъдете щастливи , че не сте от ЧЕЛСИ.

rebel_
Контакти:

Мнениеот rebel_ » 31 яну 2013 00:52

Честита победа! Трите точки са най-важни, НО, като цяло играта през второто полувреме на МЮ не ми допадна. Съра явно се опитва да наложи нова тактика за отбора, без крила. Поне така видях аз мача, нито Уелбек, нито Кагава пробиваха и центрираха, както беше едно време. Но пък и тази стара тактика ни я научиха до болка. Също така трябват и изпълнители за това. Не знам, футбола се променя и според мен сър Алекс Фъргюсън е човека, който ще нагоди отбора към промените. Вярвам, че ще успее! Надявам се все пак да закупи един класен полузащитник - подавач през лятото :)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 01:05

Честита победа не съм гледал мача но по коментарите които прочетох не е била толкова лесна....... все пак след издънката на Сити беше важно да биете ! !!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 яну 2013 09:24

Само 2 неща са важни от този двубой :!: Победа и +7 точки.....
Най-слабият двубой от години насам :shock:

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Саутхямптън

Мнениеот United_1878 » 31 яну 2013 09:56

САФ дано им се е скарал.. Просто не може така.. Саутхямптън си правеха, каквото си поискат от 50 до 65 минута някъде.. Засада при гола на Перси наистина нямаше, но това не ги оправдава. Рууни трагичен направо второто полувреме. Перси нямаше ден просто.. Важно, е че бихме, но тая игра не трябва да се повтаря.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/148/5825148s.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 яну 2013 10:16

Сър Алекс гледаше и не вярваше какво вижда :shock: Смени трагичния Смолинг, пусна Нани.....
Уелбек за линчуване!!!!! Карик..... о, Боже - не беше на терена :x

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 31 яну 2013 10:42

Искаше сър Алекс да спести малко сили, но не и по този начин. Недопустимо е на собственият стадион да те мачка отбор, току-що качил се в лигата. Корав съперник са, но чак пък толкова да ги оставят да ни разиграват.. Карик - този пич ми къса нервите почти всеки мач. Цял мач Давид беше нервен, заради първия гол, при който виновен беше Карик. Имаше и едно положение в 53 минута при което Крис търсеше Карик да му подаде топката, за да я изнесе, а той взе та се скри и Смолинг сгреши, защото нямаше на кой да я подаде. Уелбек - ту го имаше,ту го нямаше. Руни отново ни измъкна, но второто малко отсъстваше и той. Но на него му е простено,защото е душата на този отбор и не 1 и 2 пъти го е измъквал.

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 31 яну 2013 10:59

t0bl3ro_bg написа:Искаше сър Алекс да спести малко сили, но не и по този начин. Недопустимо е на собственият стадион да те мачка отбор, току-що качил се в лигата. Корав съперник са, но чак пък толкова да ги оставят да ни разиграват.. Карик - този пич ми къса нервите почти всеки мач. Цял мач Давид беше нервен, заради първия гол, при който виновен беше Карик. Имаше и едно положение в 53 минута при което Крис търсеше Карик да му подаде топката, за да я изнесе, а той взе та се скри и Смолинг сгреши, защото нямаше на кой да я подаде. Уелбек - ту го имаше,ту го нямаше. Руни отново ни измъкна, но второто малко отсъстваше и той. Но на него му е простено,защото е душата на този отбор и не 1 и 2 пъти го е измъквал.

Виновен не беше само Карик. Ако не си забелязал как скочи Де Хеа ще кажеш, че е виновен Карик. Много плахо подходи можеше пръв да ритне топката. Просто страхливо тръгна за тая топка. И двамата са виновни.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/148/5825148s.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 31 яну 2013 11:52

Няма да споря, за мен това беше поредната доза стрес за Давид, което не е хубаво. Вместо да му помогне отбора, то му се вреди и се създава изкуствен стрес около него, което води до неувереността му. Изключителен вратар е, но трябва психически за издържи първия си по-сериозен тест в живота и догодина, живо и здраве да покаже наистина класата си в целия й блясък.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 31 яну 2013 12:08

Споделям мнението за трите точки те са най-важното. Очаквам разгром над фулъм. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”