Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Мнениеот GGMU_forever » 20 яну 2013 20:52

rakiQ написа:
Офтопик:
Абе Де Хея не мисли ли да се обръсне? :mrgreen:

Той нали уж чака първо да вземем титлата и тогава. :mrgreen:
Офтопик:
Той така каза в началото на 2012. :lol:
Офтопик:

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 20 яну 2013 20:53

Тотнъм напълно си заслужи точката,второто полувреме нищо не направихме отпред... Както и да нищо лошо не е станало.

Потребителски аватар
ILovePussyJuice
Контакти:

Мнениеот ILovePussyJuice » 20 яну 2013 20:55

Разочарован съм единствено че ни вкараха късен гол,защото мача си го взимахме въпреки силната игра на шпорите.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 яну 2013 21:00

Мисля,че извода е ясен:Тотнъм като цяло не направиха силен мач-нито Бейл бе активен,нито Ленън,а още повече Дефоу...просто се възползваха от липсата на качество в нашия състав! ;)
Индивидуалностите,които по принцип са често срещано явление при тях,почти бяха сведени до минимум-всички играха силно колективно и се бореха докрай!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2013 21:06

smoothc написа:Мисля,че извода е ясен:Тотнъм като цяло не направиха силен мач-нито Бейл бе активен,нито Ленън,а още повече Дефоу...просто се възползваха от липсата на качество в нашия състав! ;)
Индивидуалностите,които по принцип са често срещано явление при тях,почти бяха сведени до минимум-всички играха силно колективно и се бореха докрай!

Не знам кой мач си гледал, но Ленън разгони фамилията на Евра..... добре, че Дани помагаше! Рафа бе с указание да не минава центъра и да опази Бейл.... Паркър и Демпси играха силно в центъра. Всичко дойде от цялата нагласа преди мача. Да се играе защитно ;)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 яну 2013 21:07

MuFc1878 написа:
smoothc написа:Мисля,че извода е ясен:Тотнъм като цяло не направиха силен мач-нито Бейл бе активен,нито Ленън,а още повече Дефоу...просто се възползваха от липсата на качество в нашия състав! ;)

Не знам кой мач си гледал, но Ленън разгони фамилията на Евра..... добре, че Дани помагаше! Рафа бе с указание да не минава центъра и да опази Бейл.... Паркър и Демпси играха силно в центъра. Всичко дойде от цялата нагласа преди мача. Да се играе защитно ;)

Аз си мисля, че трябваше да играе Джоунс вместо Рафаел на бека и Рууни да го сложи до Перси
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
ILovePussyJuice
Контакти:

Мнениеот ILovePussyJuice » 20 яну 2013 21:08

С това атомно нападение,ако намерим как точно да използваме Кагава,и Клев и Карик зад тях просто не виждам как този отбор може да бъде спрян.Не това е начина,да се излиза с трима разбивачи в средата както днес.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 21:09

Рафата много стабилен в тоя мач, а и във всички други, в които е играл. Много добро представяне. Дано успее да се предпази от контузи и смятам, че имаме достоен заместник на Невил ;)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 яну 2013 21:11

Не гледах голяма част от мача (60-65 мин), но по коментарите, които чета разбира, че Х-а е закономерен.
Тъпото е, че ми се издъни фишът буквално в последната секунда, хубаво че хванах поне, че Перси ще вкара.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 яну 2013 21:12

MuFc1878 написа:

Аз лично,не бих искал да си представям какво щеше да стане,ако Бейл,Ленън и Дефоу играеха на обичайното си ниво (предвид състава на Юнайтед и неубедителната ни игра днес) :oops:

Върни се в “Манчестър Ю”