Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.
Облогът признавам е закачлив, майтапчийски. Заслужава си, само ако е с точни хора, а не лекета 

[offtopic]Абе какъв точно е баса че съм изтървал нещо?
[/offtopic]

[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
MuFc1878 написа:Облогът признавам е закачлив, майтапчийски. Заслужава си, само ако е с точни хора, а не лекета
Всичко ще се разбере след края на двубоя

smoothc написа:MuFc1878 написа:Облогът признавам е закачлив, майтапчийски. Заслужава си, само ако е с точни хора, а не лекета
Няма какво да го разбирам.... вижда се във всяка тема.... а пък ако отидеш в техния форум.....
smoothc написа:skyline написа:smoothc написа:Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила
Може ли и аз да се присъединя към участващите в това предизвикателство ?
Разбира се! Всеки,който изяви желание е добре дошъл.
Условието е както следва:1.Ако Юнайтед спечели-феновете на Ливърпул трябва да си сложат за 1 седмица аватар на Юнайтед.2.Ако Ливърпул спечели,феновете на Юнайтед ще си сложим аватари на Ливърпул за 1 седмица.
Ясно и точно.
Оттам-нататък избора е твой
Тогава и аз влизам

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
MuFc1878 написа:smoothc написа:MuFc1878 написа:Облогът признавам е закачлив, майтапчийски. Заслужава си, само ако е с точни хора, а не лекета
Няма какво да го разбирам.... вижда се във всяка тема.... а пък ако отидеш в техния форум.....
Това си е изцяло техен проблем,който си е за тяхна сметка.
Хеттрик за Хауръд Уеб и един гол на Суарез, след което бива изгонен :d
Класика в жанра просто.... веруюто на фена на Пуул..... залагайте де

smoothc написа:Това си е изцяло техен проблем,който си е за тяхна сметка.
Пич, в този форум има точно 3 свестни фена на Ливърпул - Теди, we are the champions (когато не е пийнал) и КингКени

9lives написа:smoothc написа:skyline написа:smoothc написа:Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила
Може ли и аз да се присъединя към участващите в това предизвикателство ?
Разбира се! Всеки,който изяви желание е добре дошъл.
Условието е както следва:1.Ако Юнайтед спечели-феновете на Ливърпул трябва да си сложат за 1 седмица аватар на Юнайтед.2.Ако Ливърпул спечели,феновете на Юнайтед ще си сложим аватари на Ливърпул за 1 седмица.
Ясно и точно.
Оттам-нататък избора е твой
Тогава и аз влизам
[offtopic]Да знаеш аз съм GGMU_forever.Пиша ти от друг акаунт,защото ме баннаха до утре сутрин.Да ти кажа и аз влизам.

Пич, в този форум има точно 3 свестни фена на Ливърпул - Теди, we are the champions (когато не е пийнал) и КингКени Те тва е положението. Аз си казах моите доводи защо няма да се включа в облога
Това си е изцяло твое право,твое решение,което аз лично уважавам и приемам.
Честита победа няма такива жалкари като ФА !
[wrapimg=]http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif[/wrapimg]