Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Както се очакваше Бербатов се е запазил за днескашния мач и показва изненадваща борбеност и като цяло много добра игра
и Манчестър Юнайтед естествено показват кой е номер 1

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи
Levski Forever
Levski Forever
Neron написа:Победа за Манчо с 1:2.След като Тотнъм поведът Манчо изравнят с дузпа и победа с автогол и голямо рамо от съдиите!!
Да, ама не!Иска ти се, а помниш ли онова 2:1 през далечната 1999?Иначе си бяхте отворили биричката, но пък ние се смяхме последни..

[center]
[/center]

Опа бате Рууни и тройка кебапчета 

MuFc1878 написа:Опа бате Рууни и тройка кебапчета

Развенчахме прехвалените "шпори", отдавна не бях виждал такава доминация като гости
честито дяволи, да се готвят "гражданите"! Играч на мача Раян Гигс.

и този сезон Юнайтед ще доминира! 

Дълбок поклон към Райън Гигс за днешния мач и изобщо за всичко което е направил до момента!Въпреки 35-те си години, той издържа 96 минути на терена и вкара невероятен гол!Чест му прави, именно заради това е моя любим играч, от така да се нарече-старата школа!
[center]
[/center]

Converse написа:Дълбок поклон към Райън Гигс за днешния мач и изобщо за всичко което е направил до момента!Въпреки 35-те си години, той издържа 96 минути на терена и вкара невероятен гол!Чест му прави, именно заради това е моя любим играч, от така да се нарече-старата школа!
На мен любимец ми е Скоулси

MuFc1878 написа:Converse написа:Дълбок поклон към Райън Гигс за днешния мач и изобщо за всичко което е направил до момента!Въпреки 35-те си години, той издържа 96 минути на терена и вкара невероятен гол!Чест му прави, именно заради това е моя любим играч, от така да се нарече-старата школа!
На мен любимец ми е Скоулси
Тях двамата ги приемам, като братя.Иначе и той ми е един от любимите!

[center]
[/center]